Youtube Hakkında Sorunlarınız [ANA KONU]

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Aynı sorun bende de var bütün hesaplar yarı yarıya düştü inşallah ayın 10 una düzelir
Evet her ayın ilk haftası ilk 10-12 günü filan bazen oluyor bu sürelerde..

Abi bu youtube işi ünlem falan yeni politikalar sence ne olacak bu yolun sonu uzun süre daha ekmek yermiyiz yoksa belli bir zamanmı yiyicez bu işin ekmeğini fikrin nedir ?

Youtubedan inşallah daha çok ekmek yiyeceğiz rahat olun...

---------- Mesaj saat 23:37:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:33 civarında gönderildi. ----------

@Serk@nYT Serkan abi değişen koşullar altında 1 adsense'de kaç kanal sınırını zorluyorsun onu merak ettim :)

Eski devir bitti artık.Yani ac yükle bas geç arkana bakma devri.Çok farklı çalışma şekillerim var içeriğe durumuna kategoryiye baglı.Bazı adsenseler vardır 3-4 kanal olur bazıları 30-40 yani bu değişiyor.

En son videodan baya bi zaman geçmiş demekki. :D

Şimdi önceden işimdeki rahatlıkdan dolayı ve sağlık sorunlarımdan evde geçerdi haftanın 3-4 günü ve bu şekilde devam ederdim.Şimdi ise benim işim bu.

Bunu sormanda iyi oldu bir yandan şu anki halimi anlatayım gerisini siz düşünün..

Bir zamanlar iki işi bir arada yürüten evli barklı çocuğu olan ben,şimdi tek bir işim var ve oda Youtube.Ve Youtube syaesinde belinin direği doğrulmuş,az yada çok aylık aldığı pataya şükreden,Ve bu işi işim olarak gördüğüm ve sırf bu işi yaptığım için daha resmiyete daha ileriye taşımak için ailesini,kızını Fransada bırakıp İstanbula gelip ofisdi evdi yerleşmiş bir insanım.Varın gerisini gerisini siz düşünün..

Sürekli soranlar içinde veyahut şaşıranlar içinde şunuda yazayım.Artık her ayın 20-25 arası Fransaya gidiyorum 5 gün 1 hafta kalıyorum ve geri istanbula dönüyorum.Yani ayın 3 haftası istanbulda 1 haftası fransadayım.Hep böylemi gidecek tabiki hayır amacım dönüş yapmak ama kesin dönüş değil.Ailemi buraya getireceğim ailemde yanımda olacak istediğim zamanda fransaya gidip geleceğim.Hayırlısı bakalım üstad durum neyi gösterecek ama son 1 yıldır benim tek işim Youtube.

Youtube'u işi olan birisi ek gelir olarak görsün bence düzenini bozmasın hiç.Ben biraz riski seven macerayı seven bir yapım var.Kafaya koydummu birşeyi yapam yapmak için elinden geleni yapan bir yapım var bu sebebden böyleyim.Sizler sakın düzenli hayatınızı işinizi bu iş için bırakmayın.

Ustadim paralari saymakta zorlaniyorsan yardima geleblirim, matematigim kuvvetli :). saka bi yana Allah gonlune gore versin , bu forumda bi sürü duacin var.

hocam ben forumda yeniyim ortalama 1 ay kadar oldu şu ana kadar 50 kanal açtım ve ortalama günlük 40 tl getiri sağladım benim sorum adsense ile ilgili yapmak istediğim olay her adsense için 50 kanal bağlamak şöyle ki ; benim 3 banka da hesabım var her bankada da 2 şer hesap ayrı iban lar olarak şimdi ben adsense hesaplarını kendi ismim ile mi açmalıyım ve bankadaki hesaba bağlamalıyım yoksa fake bir isim soy isim kullanmalımıyım sorun olur mu bazı arkadaşlar olmadığını söylüyor nasıl bir yol izlemeli..

selamlar..

Abi Allah razi olsun, isin gucun arasinda bizi kirmadin sorulari cevapladin. Foruma Hakkini helal et :) sonra cok agir oderiz..

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], Serkan üstadım seni tekrar buralarda görmek güzel...Sana ulaşamak,rızanı almak istedim bir konuda ulaşamadım kusuruma bakmazsın umarım.Konu şu:
Senin şu 1 küsür saatlik videonu kendi kanalıma ve siteme ekledim ve youtubeden para kazanmak istiyenler için yol gösterici olarak belirttim. Açıklama kısmına açıklamalarıyla beraber ytpara.com' a link verdim, videonun senin olduğunu da yazdım. ilgili kanalda adsense açık değil ve hiç açık olmadı. Üstad,senin düşüncenle aynı düşünce de olduğumu düşünüyorum yani fayda görecek olan görsün.Youtube den para kazanmak isteyenleri sitemden ve kanaldan videon aracılığıyla bilgi verip, daha fazlası için forumu öneriyorum. Youtube Para kazanma ile ilgili makalede yer verip, aynı şekilde link verdim foruma.

Şu zaman bu zaman sana ulaşamadım (pm kapalı,skype ulaşamadım) eğer rızan yoksa ilgli videoyu kaldırabilirim. Hakkını helal et.

Anlayışın için şimdiden teşekkürler üstadım.

hocam ben forumda yeniyim ortalama 1 ay kadar oldu şu ana kadar 50 kanal açtım ve ortalama günlük 40 tl getiri sağladım benim sorum adsense ile ilgili yapmak istediğim olay her adsense için 50 kanal bağlamak şöyle ki ; benim 3 banka da hesabım var her bankada da 2 şer hesap ayrı iban lar olarak şimdi ben adsense hesaplarını kendi ismim ile mi açmalıyım ve bankadaki hesaba bağlamalıyım yoksa fake bir isim soy isim kullanmalımıyım sorun olur mu bazı arkadaşlar olmadığını söylüyor nasıl bir yol izlemeli..

selamlar..

Benden herkese bir tavsiye hemde şiddetle tavsiye olsun bu mesaj...

Sakın ama sakın kesinlikle 2-3 adsensesi olan asla aşağıdaki yazdığım işleri yapmasın.Youtube üzerinde artık adsensenin lamı cimi yok hiç acımıyor buna çok dikkat edin.Bi mimlenirseniz adsense ile kazancı unutun.

1 Den fazla adsense ile çalışanlar,2-3-5-7-10 adsense vs artık neyse..

Adsenseleriniz arasında ;

Aynı Banka Şubesinde Farklı hesap numaraları,
Alacaklı isim ve hesap bilgilerinde soy isim benzerliği,
Adres bilgilerindeki benzerlikler,
Aynı sokakda farklı adres farklı numara,
Aynı semtde isim soy isim banka adres benzerliği,
Mail adreslerinin benzerliği,
Güvenlik maillerinin ve telefonlarının benzerliği, gibi bilgileriniz asla birbirine bağlı yakın ilişkisi olduğu anlaşılan bilgiler olmasın.

Bakın bu yazdıklarımı yapanlar bir adsense giderse alayısırayla gider ve açtığınız,pini dahi gelen sıfır adsensenizde olsa patlar kapatılır.Artık Adsense Youtube üzerindemi bu kadar çok sıkıyor bilmiyorum felaket derecede benzerliklerden hesap kapatıyor.

Bu durumu başta ben,triqalx,strider,mNote,beyto33 vs gibi bir çok yakın arkadaşımız tatmış yaşamış ve hatta bunu söylememize rağmen aynı hatayı yine yapan Strider,mNote ve yakın bir arkadaşımızın adsenseleride dün ve 1 hafta öncesinde olmak kaydı ile uçmuştur.Hemde daha önce kapayılan adsense hesapları ile ilişiği tespit edildi denilerek.

Sakın bunları yapmayın artık.Ben yapıyorum birşey olmuyor diyenlerde tedbirli olsun,tedbirini alsın bir ban yersen bitersin.Aman dikkat edin çok önemli bu.

@Serk@nYT, Serkan üstadım seni tekrar buralarda görmek güzel...Sana ulaşamak,rızanı almak istedim bir konuda ulaşamadım kusuruma bakmazsın umarım.Konu şu:
Senin şu 1 küsür saatlik videonu kendi kanalıma ve siteme ekledim ve youtubeden para kazanmak istiyenler için yol gösterici olarak belirttim. Açıklama kısmına açıklamalarıyla beraber ytpara.com' a link verdim, videonun senin olduğunu da yazdım. ilgili kanalda adsense açık değil ve hiç açık olmadı. Üstad,senin düşüncenle aynı düşünce de olduğumu düşünüyorum yani fayda görecek olan görsün.Youtube den para kazanmak isteyenleri sitemden ve kanaldan videon aracılığıyla bilgi verip, daha fazlası için forumu öneriyorum. Youtube Para kazanma ile ilgili makalede yer verip, aynı şekilde link verdim foruma.

Şu zaman bu zaman sana ulaşamadım (pm kapalı,skype ulaşamadım) eğer rızan yoksa ilgli videoyu kaldırabilirim. Hakkını helal et.

Anlayışın için şimdiden teşekkürler üstadım.

Üstadım ne kusuru ne izini.Para kazanmasınıda aç paranıda kazan.Sormana bile gerek yok.1 kişiye dahi faydası olacaksa ne mutlu.Reklam dahi yapma hatta hiç sorun değil bu konuda rahat olabilirsin.Bu güzel davranişın düşüncen içinde çok teşekürler ama dediğim gibi istediğin yerde istediğin kadar paylaşabilirisn sorun yok.

Sakın ama sakın kesinlikle 2-3 adsensesi olan asla aşağıdaki yazdığım işleri yapmasın.Youtube üzerinde artık adsensenin lamı cimi yok hiç acımıyor buna çok dikkat edin.Bi mimlenirseniz adsense ile kazancı unutun.

Güvenlik maillerinin ve telefonlarının benzerliği, gibi bilgileriniz asla birbirine bağlı yakın ilişkisi olduğu anlaşılan bilgiler olmasın.

Bakın bu yazdıklarımı yapanlar bir adsense giderse alayısırayla gider ve açtığınız,pini dahi gelen sıfır adsensenizde olsa patlar kapatılır.Artık Adsense Youtube üzerindemi bu kadar çok sıkıyor bilmiyorum felaket derecede benzerliklerden hesap kapatıyor.

Bu durumu başta ben,triqalx,strider,mNote,beyto33 vs gibi bir çok yakın arkadaşımız tatmış yaşamış ve hatta bunu söylememize rağmen aynı hatayı yine yapan Strider,mNote ve yakın bir arkadaşımızın adsenseleride dün ve 1 hafta öncesinde olmak kaydı ile uçmuştur.Hemde daha önce kapayılan adsense hesapları ile ilişiği tespit edildi denilerek.

Sakın bunları yapmayın artık.Ben yapıyorum birşey olmuyor diyenlerde tedbirli olsun,tedbirini alsın bir ban yersen bitersin.Aman dikkat edin çok önemli bu.

Üstadım ne kusuru ne izini.Para kazanmasınıda aç paranıda kazan.Sormana bile gerek yok.1 kişiye dahi faydası olacaksa ne mutlu.Reklam dahi yapma hatta hiç sorun değil bu konuda rahat olabilirsin.Bu güzel davranişın düşüncen içinde çok teşekürler ama dediğim gibi istediğin yerde istediğin kadar paylaşabilirisn sorun yok.

Çok teşekkürler üstadım, Allah razı olsun. Bol kazançlar,kolay gelsin sanada.

Hocam tamda ikinci bir adsense açmıştım yedekte dursun misali, babamın adına açtım adres farklı banka farklı sadece soyadımız aynı doğal olarak ama pin falan gelmedi banka hesabı girilmedi henüz, ne yapsak şimdi bilemedim abi başkasına da güvenilmez ki kimin banka hesabını göstereceğim ben :confused:

Hocam tamda ikinci bir adsense açmıştım yedekte dursun misali, babamın adına açtım adres farklı banka farklı sadece soyadımız aynı doğal olarak ama pin falan gelmedi banka hesabı girilmedi henüz, ne yapsak şimdi bilemedim abi başkasına da güvenilmez ki kimin banka hesabını göstereceğim ben :confused:

soy isim benzerliğine bakmazlar hocamız onu fazladan eklemiş hatta isim benzeliğinede bakmaz bu politikalarına test bir durum

Kaç tane Hasan Korkmaz yada Ahmet Mutlu var o zaman bu arakdaşlar ile aynı isime sahip kişiler adsense acamazdı burda dikkat edilmesi gereken Adres Bilgisi İp adresi Telefon ve banka hesaplarıdır

@Serk@nYT
serkan abi adsense hesabıma telefondan ve bilgisayardan giriyorum, bazende üniversitenin internetinden giriyorum. Bu sorun yaratır mı?

Abi şu adsense olayını bi kesinleştirmek adına soruyorum kendi kafamda
Şimdi benim adsenselerin hepsi benim kendi adımı soyadımı taşıyor hepsi farklı adreste ve hepsi farklı bankalarda gözüküyor bu bir sorun yaratır mı ?

hocam tabi bu arada senin çalışma sistemini bize anlatırsan daha çabuk ve net sonuca ulaşırız memnun oluruz sen şimdi diyorsun ki sürekli olarak farklı kişi isminde adresinde ve telefonlarında reel kişileri bulup onların üzerinden yürü benim anlamadığım nokta şu 20-30 adsense hesabı açan kişiler nasıl yapıyor da bu kadar hesap açabiliyor akrabalarının hesap nolarını mı kullanıyor hesapları nasıl kontrol ediyor burası biraz karmaşık geliyor bana lütfen bu konuda biraz aydınlatırmısın bizi..

selamlar..

@Serk@nYT
serkan abi adsense hesabıma telefondan ve bilgisayardan giriyorum, bazende üniversitenin internetinden giriyorum. Bu sorun yaratır mı?

Aynı ip'den farklı bir adsense kullanıcısı ile çakışırsan ilerde kötü sonuçlar açabilir.

---------- Mesaj saat 10:56:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:55:13 civarında gönderildi. ----------

Abi şu adsense olayını bi kesinleştirmek adına soruyorum kendi kafamda
Şimdi benim adsenselerin hepsi benim kendi adımı soyadımı taşıyor hepsi farklı adreste ve hepsi farklı bankalarda gözüküyor bu bir sorun yaratır mı ?

Bence isim ve soyisim benzerliği önemli bir sorun değil. Ama diğerler maddeler önemli bunlara uyulmazsa banlanmalar olabilir.

Arkadaslar, subat pinini bu hafta girdiydim. Kesinlesen tutar 200 tl üzerinde. Ödeme ne zaman gerceklesiyor bu durumda? Bilen var mi?

adsensenin ban sebepleri biraz abartılmış gibi ,
kendi reklamına tıklamadıkça nadiren balanıyor

bazı arkadaşlar sık sık adsenseye giriyor sonra kardeş gelip videolarındaki reklama tıklaya biliyor , internet kafede sürekli adsensesin giren adam var , günde 20 kişi oturuyor o pc ye :)

Merhaba hocam.
Benim sormak istediğim yüklediğiniz videolar sonrasında sosyal imleme yapıyor musunuz? Ve imlemenin izlenim üzerinde gerçekten etkisi oluyor mu?
Ve toplu sosyal imleme için kullandığınız bir program var mı?

ünlem yiyen kanalıma kendi videolarımı atıp kendime ait olduklarını ispatlasam ünlemden kurtulmama azda olsa yararmı serkan abi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri