Youtube Hakkında Sorunlarınız [ANA KONU]

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşlar benim bir kanalım awesomeness networke bağlı şuanda.Fakat " http://www.awesomenesstvnetwork.com/account/edit " kısmında bilgilerimi doldururken(eksiksiz doldurduğum halde ) "Oh no! It looks like we don't have all your info. This helps us pay you. Please update the following:Email " şeklinde bir hata alıyorum. Kanalımda para birikti fakat bilgileri dolduramadığım için parayı alamıyorum.Bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

2008 de açtığım kanalın mail adresini bulmak için izleyebileceğim bir yol var mı ? Kanalın sadece kullanıcı adını biliyorum..Şifre konusunda da sıkıntı çekmem ancak maili hiç bilmiyorum..

adsense hesabımın oldugu 1 gmailim var..ben farklı bir gmail açtım ve ana adsense hesabından açtığım gmaile yetki verdim...yetki verdiğim gmail ile yaklasık 50 kanalı adsenseyle ilişkilendirdim....sonrasında para kazanmalar vs gitti...sonra tekrar bir kanal açtım ve yine adsenseye bagladım tamamen özğün bir kanal ve bu kanalımda o 40 kanalımın 1i yüzünden para kazanması gitti...kapanmasına sebep olan kanalım alt kanal oldugu için ana gmailden silmem gerekiyormuş fakat ana gmaili ben sildiğim için alt kanalı silemiyorum...yani adsenseme hangi kanalı bağlarsam bağlayim yine para kazanma gidecek...tek çare olarak yetki verdiğim gmail'i sildim..farklı bir gmail aldım ve ana adsense gmailime bağladım...artık ilişkilendirmede yeni yetki verdiğim gmaili kullanıcam fakat içim rahat değil..yapmış olduğum değişiklik bu sorunu ortadan kaldırır mı acaba?

youtube de bazı videoların altında bir kutucuk içerisinde RESMİ yazıyor bu ne anlama geliyor ? Hadi HD yazıyor onu anladım bu RESMİ ne demek. Hemde spam olan bir kanalın videosunun altında çıkıyor.

merhaba arkadaşım
bana yardımcı olabilirmisiniz,
1 gmail hesabıma 5 adet kanal bağlıdır
fakat para kazanma özellikleri artıkyok
yenibir kanal açmak istiyorum aynı gmaile bağlı
ve adsense ile bağlamak

nasıl yapacağım bilmiyorum,
uzun süredir işlem yapmıyordum fakat adsense hesabıda 180 tl birikmiş
düşündüm
eğer bir kanal açarsam, aktif olan belki o parayı kurtarabilirim. teşekkürler

Selamün Aleyküm usta. Ben Youtube dan baya kazandım ama denk geldi bi kanala attığım 50 video beni baya götürmüşdü. fakat şuan o videolar bitti. ben size ne video atayım ne kategori diye sormicam. Ben nasıl video araştıracağımı bilmiyorum. kısaca yardımcı olurmusunuz.Belki bazı bilgilerinizi paylaşmak istemezsiniz. Ama nasıl video araştırmalıyım nasıl bulmalıyım bilmiyorum uğraşıorum kendi çabalarımla ama olmuyor işte. Kısaca püf nokta verirmisiniz.

Para Kazanma Ayarları Kaydedilemedi dedi düzenleme Hata Veriyor Şuan Sizde de Aynımı

Şu an video atan arkadaşlar bir yavaşlık hissediyor musunuz ? Bot ile video atıyorum ama aşırı bir yavaşlık var. Sizlerde de var mı ?

Şu an video atan arkadaşlar bir yavaşlık hissediyor musunuz ? Bot ile video atıyorum ama aşırı bir yavaşlık var. Sizlerde de var mı ?

şu anda bot yükleme yapmıyor sanırım. (yutubum)

edit: Tam reset sonrası yükleme başladı.

Beyler bir ara youtube yasal kullanımı falan vardı. bir videonun 10 15 saniyelik bi kısmını falan kullanabilmek mi ne işte. onun hakkında bilgisi olan varmı . bide ismi vardı hatırlayamadım freeuse muydu neydi?

Beyler bir ara youtube yasal kullanımı falan vardı. bir videonun 10 15 saniyelik bi kısmını falan kullanabilmek mi ne işte. onun hakkında bilgisi olan varmı . bide ismi vardı hatırlayamadım freeuse muydu neydi?

Adil kullanım hakkı. Evet böyle bir uygulama var ama sanırım bu ülkemizde aktif değil. Yani amerika gibi ülkelerde oluyor. Burada detaylı anlatılıyor ; https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html

Ama dediğim gibi bu olay ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. Bizim ülkemizde ise yok diye biliyorum ama özgün içerikte 10 saniye koyacağın şeyede şirketler %5 ihtimal telif atarlar eşleşen felan gelmezse eğer.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam, İzlenimler durdu neden acaba ? Normal mi ?

Yani videolardaki izlenim sayısı sabah ne ise şuan da da öyle. Nedir acaba bu durum ? Hani kesinlikle izlenmeyecek videolar bile değil. Kendim bile farklı ip lerden izledim sayı artmadı.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] hocam, İzlenimler durdu neden acaba ? Normal mi ?

Yani videolardaki izlenim sayısı sabah ne ise şuan da da öyle. Nedir acaba bu durum ? Hani kesinlikle izlenmeyecek videolar bile değil. Kendim bile farklı ip lerden izledim sayı artmadı.

Güncellenir hocam korkacak bir şey yok arada böyle oluyor özellikle son zamanlarda izlenimlerde geç güncelleme iyice artmış durumda. Sorun yok yani güncellenir aldığın izlenim kaybolmaz gelir.

Adil kullanım hakkı. Evet böyle bir uygulama var ama sanırım bu ülkemizde aktif değil. Yani amerika gibi ülkelerde oluyor. Burada detaylı anlatılıyor ; https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html

Ama dediğim gibi bu olay ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor. Bizim ülkemizde ise yok diye biliyorum ama özgün içerikte 10 saniye koyacağın şeyede şirketler %5 ihtimal telif atarlar eşleşen felan gelmezse eğer.

teşekkürler kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri