Çok şey kattı hayatıma.
Youtube dan önce ufak eski bir Netbook ve eski bir televizyonum ve bir DVD oynatıcı vardı .
Film indirip HD formatında olunca bakamıyordum TV'de.
Youtube işine başladıktan sonra 50" led full HD televizyon aldım yanında 4 uzun hopörlalı ses cihazı onun yanınada playstation 3 ve oyunları.
Vallah playstation belki bir ay oynadım sonra bıraktım, filmlerede hiç bakmıyorum direk sinemaya gidiyorum canım sıkılınca.
Eskiden bir iki gömleğim vardı belki 5-6 senelikti 20 yada 30 liraya almıştım ama yine giyerdim. Şimdi bir Amerikan cekete gözümü kırpmadan 400 lira veriyorum.
İki laptop aldım bir masaüstü bilgisayarı ve 23" ekran.
Eskiden tütün sarardım şimdi kral sigaralardan içiyorum.
Süpermarkete gidiyorum arabayı dolduruyorum evde bir oda erzak deposu oldu.
Berbere gidince 10 lirada bahşiş veriyorum.
Internet alışveriş sitelerinden çok alışveriş yapıyorum her hafta en az bir paket geliyor eve.
Anneme para veriyorum her ay aşgari ücretin iki katını, biladerimin ehliyetini ben ödedim.
Uçak bileti alıp tatile çıkıyorum bayramın 3. Günü istanbuldayım inşallah.
Lokantaya gidince yan masadaki tanıdık gençlerin hesaplarını ben ödüyorum.
Kurban kesiyorum ,bağış yapıyorum, hediye alıyorum, borç veriyorum.
Telefonum Nokia e65 idi şimdi iphone 5s
Şimdi biladere gamer (oyuncu) bilgisayarı 2000- 4000 lira arası ve kendime bir araba (mercedes/BMW yada audi) ve estetik ameliyatı hedeflerimde.
Bu youtube işi ömür boyu devam etmez yarın ne olacağı belli olmaz
Ondan dolayı bol bol kenarada koymayada başladım.
Ne günlerdi eskiden tütün için yaprak kağıdına bile param yoktu bazen,
Tütün sararkene çevremdekiler alay ederdi, arabada mazot bitince yolda kalırdım parasızlıktan.
Duygulandım vallah
Youtube nin kıymetini bilin arkadaşlar
Youtube dan önce ufak eski bir Netbook ve eski bir televizyonum ve bir DVD oynatıcı vardı .
Film indirip HD formatında olunca bakamıyordum TV'de.
Youtube işine başladıktan sonra 50" led full HD televizyon aldım yanında 4 uzun hopörlalı ses cihazı onun yanınada playstation 3 ve oyunları.
Vallah playstation belki bir ay oynadım sonra bıraktım, filmlerede hiç bakmıyorum direk sinemaya gidiyorum canım sıkılınca.
Eskiden bir iki gömleğim vardı belki 5-6 senelikti 20 yada 30 liraya almıştım ama yine giyerdim. Şimdi bir Amerikan cekete gözümü kırpmadan 400 lira veriyorum.
İki laptop aldım bir masaüstü bilgisayarı ve 23" ekran.
Eskiden tütün sarardım şimdi kral sigaralardan içiyorum.
Süpermarkete gidiyorum arabayı dolduruyorum evde bir oda erzak deposu oldu.
Berbere gidince 10 lirada bahşiş veriyorum.
Internet alışveriş sitelerinden çok alışveriş yapıyorum her hafta en az bir paket geliyor eve.
Anneme para veriyorum her ay aşgari ücretin iki katını, biladerimin ehliyetini ben ödedim.
Uçak bileti alıp tatile çıkıyorum bayramın 3. Günü istanbuldayım inşallah.
Lokantaya gidince yan masadaki tanıdık gençlerin hesaplarını ben ödüyorum.
Kurban kesiyorum ,bağış yapıyorum, hediye alıyorum, borç veriyorum.
Telefonum Nokia e65 idi şimdi iphone 5s
Şimdi biladere gamer (oyuncu) bilgisayarı 2000- 4000 lira arası ve kendime bir araba (mercedes/BMW yada audi) ve estetik ameliyatı hedeflerimde.
Bu youtube işi ömür boyu devam etmez yarın ne olacağı belli olmaz
Ondan dolayı bol bol kenarada koymayada başladım.
Ne günlerdi eskiden tütün için yaprak kağıdına bile param yoktu bazen,
Tütün sararkene çevremdekiler alay ederdi, arabada mazot bitince yolda kalırdım parasızlıktan.
Duygulandım vallah
Youtube nin kıymetini bilin arkadaşlar