Youtube hayatınızda neyi değiştirdi ?

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Harcamalar konusunda müthiş bi özgürlük getirdi bunun yanı sıra verdiği tecrübe çok fazla, ilerde youtube işini özlemle ve gururla hatırlıycam :)

sabah kalk saati : 9:30
akşam yat saati : 4 : 30 civarı ( en erken )
android telefonda her dakka gelen mail sesi , ortalama 250 mail.
Gece gündüz sıfıra inme korkusu ve endişesi.
Evde , dışarda , heryerde video çekip , youtubeye atıp atmama ve ya tutarsa pisikolojisi.
Ödeme günü paramı idare edip bir daha ödeme alamassam ortada kalırım korkusu.
Daha sayamadıgım vs vs anlicagın , Youtube HAYATIMI değiştirdi. :)

.....

Son düzenleme:
2010 yıldan buyana asosyal olmayı tercih ettim halen devam etmekde :D 8 m2 :D

lm iciyordum simdi parlement iciyorum tek fark bu
gecen forumdan birine face adresimi verdim
bana tepkisi söyle oldu
" abi tipin hiç xxxxx kazanan birine benzemiyor"

sende deseydin mankenlik yapmıyoruz burda,yaptıgımız işle tipin ne alakası var diye :D

konuya dönücek olursa;benim için degişen bişey yok.orta okulda aldım ilk pcmi,ilk 3-5 ay oyun filan oynayarak geçti ve sonra netten para kazanmaya başladım.13 yıldan fazla oldu bu işlerden kazanıyorum paramı.eskiden akşamları bu işlerle ugraşır,gündüzleri dışarıda biyerlerde (çok şükür ihtiyacım olmamasına ragmen) çalışırdım,boş durmayı sevmedigim için.bi süredir sadece bu işlerden kazanıyorum.dün x üzerinden,bugün y üzerinden,yarın z üzerinden kazanıcaz inşallah.insan ugraştıkdan sonra bi şekilde parasını kazanıyor.yani youtube dan önceside aynıydı benim için,sonrasıda aynı :)

Psikolojikman çökertti. Üniversite de zor bir bölümde okuyorum youtube düsünmekten dersler aksıyor. Her sabah kalktığımda telefonu elime alıp maillere bakıyorum kapanan kanal var mı diye. Gerçekten basladığımdan beri hayatım olumsuz yönden baya etkilendi. Tek güzel yanı elimize iyi para geçiyor.

Son düzenleme:
Uyuz olmaya başladım bn para kazandıkça babamın saçma sapan lafları bakışları sanki kumar oynuyprum hırsızlık yapıyorum kendi babam bile olsa cahillikk heryerde kötüdür. Cahil kalmayın bilgilenin

sende deseydin mankenlik yapmıyoruz burda,yaptıgımız işle tipin ne alakası var diye :D

konuya dönücek olursa;benim için degişen bişey yok.orta okulda aldım ilk pcmi,ilk 3-5 ay oyun filan oynayarak geçti ve sonra netten para kazanmaya başladım.13 yıldan fazla oldu bu işlerden kazanıyorum paramı.eskiden akşamları bu işlerle ugraşır,gündüzleri dışarıda biyerlerde (çok şükür ihtiyacım olmamasına ragmen) çalışırdım,boş durmayı sevmedigim için.bi süredir sadece bu işlerden kazanıyorum.dün x üzerinden,bugün y üzerinden,yarın z üzerinden kazanıcaz inşallah.insan ugraştıkdan sonra bi şekilde parasını kazanıyor.yani youtube dan önceside aynıydı benim için,sonrasıda aynı :)

ben de dedim " ne yani kçıma buzlu badem sokup viski mi içmem lazım :)

çalışmama gerek kalmadı.çoğu şeyi yapmama yardımcı oldu.hayallerimi gerçekleştirdim.maddi sıkıntıları yokettim vs vs.

Tamam kazanmak güzelde youtube bir yandanda kaybettirdi. Sosyal yaşam sıfırladı gibi bir şey. İşten eve gel youtube'a başla..

Uyuz olmaya başladım bn para kazandıkça babamın saçma sapan lafları bakışları sanki kumar oynuyprum hırsızlık yapıyorum kendi babam bile olsa cahillikk heryerde kötüdür. Cahil kalmayın bilgilenin

aynen kumar oynuyorsun diyor
yediremiyor ondan..ek işe gidiyodum onla beraber..günlüğü 50 ye
böyle kat katını kazanınca evde kalmaya karar verdim kumarbaz olduk :/

aynen kumar oynuyorsun diyor
yediremiyor ondan..ek işe gidiyodum onla beraber..günlüğü 50 ye
böyle kat katını kazanınca evde kalmaya karar verdim kumarbaz olduk :/

Ya hiçç sorma bilerek bi video atayımda gelsin paralar diyom kızdırmak için bi polis olup gideydim

Henüz ödemeyi alamadığım için, sosyalliğimi değiştirdi.

Asosyal oldum :eek::eek::eek::eek:

Ama ödemeyi alınca :cool::cool::cool::cool:

Çok şey değişecek :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri