Profil resminden belli zaten dolarlari goturuyonBenide Baya Değiştirdi
Artık Marketten Rahatça Alışveriş Yapıyorum![]()
[emoji3][emoji3][emoji3]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Profil resminden belli zaten dolarlari goturuyonBenide Baya Değiştirdi
Artık Marketten Rahatça Alışveriş Yapıyorum![]()
Bendede baya çok şey değiştirdi aklıma geleni alıyorum hayallerim artık daha yakın
Yalnız ailem çok rahatsiz babam suç işliyomuşum gbi davranıyo haram diye asla para almaz, eve bişe aldığımda parasını bna geri verir, bende çok rahatsızım aslında bu haram meselesi kafamı kurcalıyor bi hocalara sormak lazım ama işi bilen birine, sizce ne arkadaşlar ? Yorumunuz ?
1 yıllık evliyim ve doğrultmam gereken bir yerim var hocamzaten biraz düzlüğe çıktığım zaman gerisi kolay Allah a şükür maaşlarımız var ama şu aşamada yetmiyor
![]()
Profil resminden belli zaten dolarlari goturuyon
[emoji3][emoji3][emoji3]
vah vahhhh demek bir yıllık evlisin allah kurtarsın.. benim tam 14 sene oldu , ne acılar içinde yaşıyorum bir bilseniz..
sana bir olayımı anlatim komedi olsun birazbirgün gece saat 3 civarı videoma açıklama yazıyorum ingilizce ama tam bilmediğimden denetleye denetleye yazıyorum , kendimi kaptırmışım ortalık karanlık ! monitor ışıgından klavyeyi görüyorum çünkü oda da benim kızda yatıyor.. Neyse ben yazımı yazarken bir kıpırdama hissettim arkamı bir döndüm arkadaş , hanım arkamda bana kime yazıyon dedi !! bende öyle korktumki yerimden 10cm kalktım o korkumla ona yazıyorum dedim nasıl azımdan çıkdıysa videoya yazıyorum yerine ona dedim , kendime gelince başladım saldırmaya hanıma ne geliyon bu saatte , arkamda ne duruyon niyetin ne senin dedim. Oda bana bunca zaman geçti belki bana yanlış yapıyorsundur , hem çok hararetli bişe yazıyosun ne yazabilirsinki diye bakmaya gelmiş..
![]()
allaha şükürler olsun ramazan ayı çok iyi geçti hiç çalışmadım sadece prison break tarzı diziler izledim hatta birazdan 3. sezonunu bitirecem
ama yinede günlük ortala 300 falan geliyo allaha şükür..
bu işe 10 ay önce başladım 2 aydır azmediyorum..
mayıs kazancım 460 tl aldım haziran kazancım 5k aldım temmuz kazancım net 10k bekliyorum inş.
sonrada damlicak artık askerde olacağım için![]()
vah vahhhh demek bir yıllık evlisin allah kurtarsın.. benim tam 14 sene oldu , ne acılar içinde yaşıyorum bir bilseniz..
sana bir olayımı anlatim komedi olsun birazbirgün gece saat 3 civarı videoma açıklama yazıyorum ingilizce ama tam bilmediğimden denetleye denetleye yazıyorum , kendimi kaptırmışım ortalık karanlık ! monitor ışıgından klavyeyi görüyorum çünkü oda da benim kızda yatıyor.. Neyse ben yazımı yazarken bir kıpırdama hissettim arkamı bir döndüm arkadaş , hanım arkamda bana kime yazıyon dedi !! bende öyle korktumki yerimden 10cm kalktım o korkumla ona yazıyorum dedim nasıl azımdan çıkdıysa videoya yazıyorum yerine ona dedim , kendime gelince başladım saldırmaya hanıma ne geliyon bu saatte , arkamda ne duruyon niyetin ne senin dedim. Oda bana bunca zaman geçti belki bana yanlış yapıyorsundur , hem çok hararetli bişe yazıyosun ne yazabilirsinki diye bakmaya gelmiş..
![]()
Aynı durum bende de varUyuz olmaya başladım bn para kazandıkça babamın saçma sapan lafları bakışları sanki kumar oynuyprum hırsızlık yapıyorum kendi babam bile olsa cahillikk heryerde kötüdür. Cahil kalmayın bilgilenin
Üniversiteyi Türkiye yerine yurt dışında okuyacağım
8 yillik evliyim hanimin tek dediği soz su bilgisayara ayirdigin zamani oglumla bana ayirsan ne olur sanki diyor..Ama yapacak bise yok yt bizim tek umudumuz..Arkadasin imzasindaki laf gibi "Gelecek alin terinde değil, Akil terinde"
allaha şükürler olsun ramazan ayı çok iyi geçti hiç çalışmadım sadece prison break tarzı diziler izledim hatta birazdan 3. sezonunu bitirecem
ama yinede günlük ortala 300 falan geliyo allaha şükür..
bu işe 10 ay önce başladım 2 aydır azmediyorum..
mayıs kazancım 460 tl aldım haziran kazancım 5k aldım temmuz kazancım net 10k bekliyorum inş.
sonrada damlicak artık askerde olacağım için![]()
miktar belirtenler;konu ne kadar kazandığınızla ilgili değil ...
yt dan önce borçlardan dolayı intiharlık duruma gelmiştim ,şu an en azından nefes alabiliyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.