Youtube hayatınızda neyi değiştirdi ?

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] allah size daha çok versin kardeşlerim sonuçta bir sorumluluğunuz var bekar değilsiniz. valla youtube bende az çok değiştirdi bişeyleri ama en önemlisi izmirdeki maçlara gidemiyordum geçen yıl felen malaga maçı fiorentina maçı olsun. Galatasaray - Atletico Madrid ilk bilet alanlardan biri ben oldum 6 ağustosta staddayız

teşekkürler hocam allah herkese bol kazançlar versin... :)

Biraz birikim dışında bende hiç bir değişiklik yok :D sonuçta parayı görünce değişecek değiliz :D

ilginc yorumlar var yanliz sunu soyleyim universite felan okuyupta zamaninin cogunu yt de gecirenler varsa gercekten cok yanlis yapiyorlar sonucta o kadar yil emek veriyorsun derslere sonra youtube isine bi giriyorsun derslerine bakamiyorsun okumak hayatini degistirir bizim gibi ordan burdan video yukleme ile hayat degismez yabancilar gibi video cekersek eyv adamlar bi video atiyor milyon izliyor memur adama bi bakin Turkiye de fistik gibi maaslari var bizim tanidik var cocuk daha 20 yasinda anca polis oldu 3 bin tl ye yakin maas aliyor bekar adam manyak para okuyan adami isi sonuna kadar gider ama bu youtube isi ne zaman biter ne zaman kalir belli degil yani kisacasi hep hayatimizda olmaabilir

Son düzenleme:
Şuan pek bişey değiştirmedi bazen ödeme alıyorum ve bankada biriktiriyorum youtube den gelen paraları hiç harcamıyorum şuan fazla bir miktar değil ama bir gün iyi paralar kazanırsam yine biriktirip küçük bir fabrika - atölye v.b bişey kurarak şehrimdeki birsürü işsiz insanın duasını almak istiyorum inşallah başarırsam şuan için hedefim bu

Ramazanda pide sırasında bile araştırma yapmaya başladım.Bilgisayarımda render veya upload işlemini başlatmadan diğer dünya işlerimi halletmeye gitmiyorum. Sosyal açıdan yaprak dökümü yaşıyorum.. hepinize bol kazançlar diliyorum.

Onu bunu bilmemde spamcılar youtube un hayatında çok şey değiştirdi.
Her hafta bir güncelleme
Nerede o eski youtube...

Araba aldım.bunun dışında kafama esen her şeyi istediğim gibi alabiliyorum. allah bundan aşağı etmesin.herkese bol kazançlar

ek gelir oldu sadece hayatımda ciddi anlamda bi değişiklik olmadı.cep haşlığım ufak tefek eve bişiler alacak param oldu

Çevremdekiler parayı nerden kazandığımı anlayamadıkları için beni sağlam bi kumarbaz olarak görmeleri. :D

Yorumların tamamını okudum. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben bu işe girerken hiç bir zaman yüksek bir gelir beklemedim. Telefon, su, elektrik param çıksın yeter diyordum, hala da öyle düşünüyorum. Çok şükür faturalar dışında led televizyon, s5 bir kaç mobilyada aldım. Çevremdekiler gıpta etmeye başladı. Devlet memuruyum, garanti maaş + youtube keyifli. Spam,dizi, aktuel çalışmadığım için öyle zamanımıda çalmıyor. Şimdilik iyi geçiniyoruz yotubeyle. Ara da kanallarım kapandı ama hep ders çıkardım. Genç arkadaşlara tavsiyem önce düzenli bir iş, aşk sahibi olsunlar sonra netten para kazanmaları. Bu işlerin sonu yok ki. Ama hayat şakaya gelmiyor.

Yorumların tamamını okudum. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben bu işe girerken hiç bir zaman yüksek bir gelir beklemedim. Telefon, su, elektrik param çıksın yeter diyordum, hala da öyle düşünüyorum. Çok şükür faturalar dışında led televizyon, s5 bir kaç mobilyada aldım. Çevremdekiler gıpta etmeye başladı. Devlet memuruyum, garanti maaş + youtube keyifli. Spam,dizi, aktuel çalışmadığım için öyle zamanımıda çalmıyor. Şimdilik iyi geçiniyoruz yotubeyle. Ara da kanallarım kapandı ama hep ders çıkardım. Genç arkadaşlara tavsiyem önce düzenli bir iş, aşk sahibi olsunlar sonra netten para kazanmaları. Bu işlerin sonu yok ki. Ama hayat şakaya gelmiyor.

bu sözü sevdim hocam ''hayat şakaya gelmez''

bencede internetten her türlü para kazanılabilir hiç kimse şöyle böyle demesin..
ya webmaster olursun ya youtuber olursun ya yazar olursun ya şatış ortağı,eticaretci falan olursun yani internette iş bitmez..

asıl para internette bu devirde.. ama hayat şakaya gelmez :)

valla site işleriyle adsenseden para kazanırken günde 5-10 lira kazanıyorum diye hiç aklıma takmıyordum, günde 1 saat bakıp çıkıyordum şimdi youtube'dan baya iyi paralar kazanıyorum diye sabah kanallarıma bakıyorum akşam bakıyorum ordan çıkıyorum banka hesabına giriyorum ordan paypal hesabına giriyorum.. kafayı sıyırdım anlayacağınız.. allahtan 4 senedir beraber olduğum kız arkadaşım varda o beni hayata bağlıyor dışarı çıkartarak yoksa pc başında ölürdüm heralde :D

Gerçekten YT kullanıcılara güzel şeyler sundu , sunmaya devam ediyor. Kimi işin uzmanlık boyutunu çözüp güzel kazançlar elde ederken. Kimimiz araştırarak bir ışık arayarak YT üzerinden kazanç elde etmeye bakıyoruz. Kimi 1000 tl. kazanırken kimi 100 tl kazanıyor.
Ama hep şunu görüyorum kazanç sağlayan 1 tl olsa 1000 tl olsa buna da şükür diyor ya gerçekten çok beğeniyorum az olana kanaat getirenleri son olarak tüm kazanç sağlayan arkadaşları tebrik ediyorum. YT hayatımda neler değiştirdi. İngilizce seviyem yükseldi yabancı haberleri paylaşarak :) ve hafif bir bel ağrısı . Aslında en önemlisi YT bana bu forumu kazandırdı ( google üzerinde araştırırken bulmuştum ) sizin gibi arkadaşlar ile bir iki kelime yazıp paylaşmayı kazandırdı. Hayırlı bayramlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri