Youtube herkes kazanıcak (4 kişiye satılacak 1 ayda 20 tl)
ibretlik tespit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube herkes kazanıcak (4 kişiye satılacak 1 ayda 20 tl)
kategori satışı yasak değilmiydi ?! Ben herkese bedava veriyordum kategori![]()
Ben de isterim mümkünse![]()
60 kanalı nasıl açacaz hocam. Sen bana o 60 kanallık sistemi kur ve 1hafta dayandır. ben 4 kişinin yerinin vereceği parayı vereyim. Hatta ödemeyi aldığım günde %50 sini sana veririm![]()
Degil 60 1500 kanal dayandiririm
Mobil Mesaj
Eski kanallarla mı dayandırıyorsun hocam?
Ayrıca birde 2016 yılı çıkmış bi filmi atarak dayandırabilir misin? 1 hafta değil tabi. bikaç ay![]()
kazanamazsa diye birşey yok hocam %100 kazanicak sadece saçma bahaneler üretip iade etmeye calisan olur diye geri odeme garantisi yoktur yazdimGeri ödeme garantisi vermiyorum çünkü kaynak veriyorum ..demişiniz bir sonrakii msjdada içerik satmıyorum demmşinz. adama kazanamazsa içeriğe para vermiş oluyor hocam. :S
hocam yorumları okumadan sormak istediğim bişey var 4 kişiye verilen şeyden nasıl herkez kazanıyorsadece 4 kişiye verilecektir youtubede olmayan dizilerden kesilmiş bölümleri yüklüyerek aldiğim 28 günlük görüntülenme
kanal ortalama aylik en düşük 20tl birakiyor isterseniz hitlerle başka türlüde para kazanabilirsiniz kanal adsensede partnerde daha çok birakir sanirim
açtiğiniz kanal sayisi kadar para kazanirsiniz kanalin içinde 20 video var ve 28 günde bu kadar kazandi video sayisini arttirirsaniz daha çok izlenme alirsiniz
sizlere vereceklerim:
video kaynak
etiketler
videoyu aranmada üst sıralara getirme
FIYAT 50TL
odeme paypal [email protected]
a dan zye herşeyi öğreticeğim
Geri ödeme garantisi vermiyorum çünkü kaynak veriyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.