YouTube Hesabı Askıya Almaktan Vazgeçti :D

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Fernando

Kayıtlı Üye
Dün bir hesap açtım içine 400 video attım para kazanma açtım sonra 1 gün üstüne yattım.
Bu günde hesabı açayım dedim bir baktım ki ne göreyim youtube hesabınız askıya alındı diyor.
Tam siliyordum hesabı dur dedim. Bir gireyim şu hesaba yine. Bir daha girdim hesabım açıldı ama video yöneticisinden baktığımda videoların hepsinde ünlem vardı. Yanlarında hesabınız askıya alınmış yazıyordu.
Tüh dedim gitmiş, neyse çıktım hesaptan sonra tam siliyordum :D dur dedim bir daha bakayım.
Bir girdim ne göreyim ortalıkta hiçbir şey kalmamış bütün videolar sağlam para kazanma ışıkları yanıyor.
Ama adsenseye bağlamadım youtube belli olmaz ayarı yok.
Bakacağız bakalım yarın ne olacak.

Not : Böyle birşey yaşayan var mı ?

Varan 1 - Hesap Pert Olduğu İlk An Youtube garipten şekiller çıkartıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1062

Varan 2 - Hesaba girdiğim an şok şok videolar mefta
Ekli dosyayı görüntüle 1063

Varan 3 - Mutlu son :D :D
Ekli dosyayı görüntüle 1064

Fotoğraflar biraz kalitesiz kusura bakmayın 3 numara gözlükle daha güzel gözüküyor :)

ya bu youtube parayı vurmuş ya ne yapacagını şaşırmış :D şey geçiyolar bizle :D söylenmez anladınız siz onu :D

bir tane youtube çalışanı kafayı yedi herşeye bir uyarı yolluyor belli:D

youtubemi seninle dalga geçiyo senmi youtubeyle dalga geçiyosun anlamadım vurursun parayı yakında :D

bende ne yüklesem ünlem yolluyor...
sinir etti itiraz ettim artık..
blöf çektim bakalım ne olacak :)

artık cok gec askıya alındıgı dakka sildim 5 tane kanalı :S bileydim böyle olacagını tutardım elimde (:

şuan free youtube donloader ile video indirebilen varmı? eğer bende sorun yoksa artık bu program youtubedem toplu video indirmesi yalan oldu yada youtube buna karşı bir önlem aldı

Cidden youtube çalışanları mı ilgileniyo bu konularla yoksa botlar falan mı?
Bizde girelim şu youtube da söz forumdakilerin hesaplarını askıya almam :D :D

kanalı g+ ile açtım açmaz olaydım 387 tane ünlem geldi :D şuan gelecek maili bekliyorum :)

Hesabın altında yatır olabilir hocam :)

fotoğrafları yüklüyorum bende görüntü kaydedici var hepsini yakalamış yaktım seni youtube muhahahaaa :D

Web adsense banlanıp iki üç gün sonra kusura bakmayın hata olmuş deyip geri açıldığını gördükten sonra Google'dan, Youtube'ten her şeyi beklerim, siz pek güvenmeyin hocam ona kenarıda saklı tutun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri