Youtube Hesabım Çalındı

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şehir dışındayım gerizekalı biri youtube hesabı çalmış.Telefon numarası eklemiş sonu 80 bitiyor.Hesap çalmış herhalde şifre falan hesap şuanda Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.Böyle birşey var.

Burdan o geri zekalıya sesleniyorum.Gerizekalı çaldında ne oldu o hesap ödemesi bana gidecek partnerde ödemeyi ben alıcam boşuna çaldın

Ama hesap kapandı hesap nasıl geri alırım.Bu ipneyi bulup daha önce bana raslayıp hırsızlık yapan o şansız arkadaşlar gibi süllalesine kadar rezil etmessem adam değilim.Buraya yazıyorum onun bunun çocuğu görceksin sen

Kıskanç haset insanlar ne olucak.Arkadaşlar hesap en azından giriş yapamazmıyım

tel no eklediyse çok zor maalesef

kanal özgün müydü

geçmiş olsun

tel no eklediyse çok zor maalesef

kanal özgün müydü

geçmiş olsun

Hocam tel numaranın sonu 2 hanesini biliyorum.Çalan kişi ya bilenler yada mail satıcısı başka kimse bilmiyor.Bunu okuyorsan seni bulmassam diğerleri gibi sülalene rezil etmessem adam değilim.

Son düzenleme:
Hesabımı çalan şahıs hesabımı eski şifresini tekrar vermessen seni elbet bulurum benim daha önce hesabım çalındı hepsini geri aldım.

Yaşadığın şehire kadar gelirim orda öttürürüm seni ******** herif arkadaşlar bu çalınma konusunda yardımcı olan arkadaşa hediye vericem ben

Akıl sağlığım pek yerinde değil o hesap senden alıcam almayı geçtim seni bulmassam adam değilim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ver mahkemeye o uğraşsın ömür boyu damga yesin
geçmiş olsun dostum umarım alırsın geriye

mahkemeye versinde . ya bu arkadas da çalıntı eski hesaplardan kullanıyosa ne dicek hakim beye

Konuyla ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Süreci takip ediyoruz. Bu bağlamda aktif ya da eski kanal satıcılarından yurt dışındaki kanalları satın alıp forumda kendi açmış gibi satan var ise lütfen sorunu çözmek amaçlı destek olsunlar. Çünkü şu an kanalın kimde olduğunu bulduk, iş ortağının da Türk olduğunu düşünüyoruz, bu kişi bilerek mi iş ortaklığı yaptı bilmeden mi onu ortaya çıkarmak lazım. Eğer kendisine kanal satan arkadaşlardan yurtdışından kanal satın alıp satan olduysa lütfen bana bildirsin aksi takdirde biz çözdüğümüzde forumdaki kişi ya da kişiler için geç olacak.

Bu satışı yapan forumdaki insanları da bilsek, güvenli şekilde alışveriş yapsak?

hocam nasil calindi anlamadim satis yaparken mi oldu bu? birinin bilgisayarinda mi girdin hesabina adam senin girisleri nasil buldu?

80, sizin de başınıza mı gelmişti

Yurt dısından deyince aklıma izmirmail geldi. O da yurt dısından alıp 15 onayı yaptıgını söylerdi. Şimdi telefonumdan baktım telefonunun sonu 47 85 ile bitiyor. Konu sahibi izmirmailden hiç kanal satın aldı mı?

Bu satışı yapan forumdaki insanları da bilsek, güvenli şekilde alışveriş yapsak?

Sonu 80 mi yoksa 85 mi? ��

hocam nasil calindi anlamadim satis yaparken mi oldu bu? birinin bilgisayarinda mi girdin hesabina adam senin girisleri nasil buldu?

Yurt dısından deyince aklıma izmirmail geldi. O da yurt dısından alıp 15 onayı yaptıgını söylerdi. Şimdi telefonumdan baktım telefonunun sonu 47 85 ile bitiyor. Konu sahibi izmirmailden hiç kanal satın aldı mı?

Arkadaşlar sonu 80 vietnamlı biri tarafından çalındı.Ben şehir dışındayım büyük ihtimal ytofis mail mail eskişehirde olsam daha iyi bilirdim.Nasıl çalındı arkadaşlar çalan kişi mailci olabilirim yada birine verdi.Benim 2.epostayı biliyordu ben de salak gibi değişmedim.Neyse aldı çalan kişi e posta biliyor yani mailci ordan çaldı.

Arkadaşlar [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam tşk ediyorum çok yardımcı oluyor.İnş hesabımı geri alıcaz mailci herşeyi deşifre edicem sıkıntı yok.Uğraştığımız işlere bak.

Kanal Beyond Network'teydi. Bir şekilde katekulli yapıp partnerden ayrılmış (kanalı önce kapattırıp sonra geri açtırmış). Görkem'in başvurusunun kabul edilip kanalı geri alacağını düşünüyorum. Bir iki kanal satıcısı ulaştı; ancak bir şey çıkmadı. Tekrar yineleyelim özellikle vietnamlılardan kanal alıp satan, Görkem ile işlem yapmış olabilecek eskiden arkadaşlar var ise özelden yazsınlar, maili sorgulayalım, Görkem bulursa kanal satıcısını ve suçlu çıkarsa bilerek ya da bilmeyerek daha büyük sıkıntılar yaşarız. Herkese iş birliği için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri