Youtube Hikayem (Kimine göre başarı, kimene göre başarısızlık)

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Merhaba arkadaşlar...

Bundan 1-1,5 yıl kadar önce YTPARA youtube kanalından izlediğim videolar sayesinde bu işi yapabilir miyim acaba diyerek bende kanal açtım ve AdSense bağlantısı yaparak Türkçe içerikli videolar paylaşmaya başladım. O zamanlar ayda ortalama 30-50 TL kadar kazanç sağlıyordum... Tabi açtığım kanal teliften gidince tekrar kanal açtım, oda kapandı yine açtım... Böyle böyle 3 ay sonunda yaklaşık 140 TL hesabımda para birikti ve Google pin kodu gönderdi. Pin kodunu girdiğim hafta AdSense hesabım kapandı.

Bende daha sonra bu iş bana göre değil diyerek PTC işine sardım. Yaklaşık 1 yıl PTC ile uğraştım ve tam kazanmaya başlamışken PTC sitesi gümledi ve kazandığım para yanıma kar kaldı ama içeridede yaklaşık 600$ kadar param kaldı... :(

Bu arada ben tekrar YouTube işine atılmalıyım diye düşünürken eski AdSense hesabımı sildim ve 1-2 gün içinde mail geldi. Hesabınızda bulunan 140 TL ödeme hesabınıza yatırılacaktır diye. Bende ohhh ne güzel diyerek ödemeyi bekledim ve bu bende biraz daha heves uyandırdı. Demekki ödeme alabiliyormuşuz diyerekten dahada hırs yaptım...

Ağustos ayında bir kanal açtım ve QuizGroup partnere soktum kanalı. Kanal yabancı içerikli, güncel konulu videoları paylaşıyorum. Eylül ayında kanal 3 haneli kazanç sağladı ve kanalım Ekim ayının başında kapandı. Ben Ekim ayında başka bir kanal açtım ve yine video yüklemeye devam ettim o kanalım şuan ayakta ve o açık olan kanalımın 3 haneli ödemesini bu ayın 17 sinde aldım. Ve bugünde kapanan kanalıma ait Eylül kazancının 3 haneli ödemesi hesabıma yattı...

Çokta uzatmak istemiyorum ama bu işte öncelikle SABIRLI olmak gerektiğine kanaat getirdim. SABIRLI ve AZİMLİ oldukça bu kapıdan ekmek yemek mümkün...

Bu arada gerek YTPARA youtube kanalında yapmış olduğu videolar ile benim kazanç sağlamamda büyük katkı payı olan başta Serkan'a ve diğer arkadaşlara gerekse forumda benden haberleri olmasada 3 aydır yorumlarını okuduğum isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.

HERKESE BOL BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
helal azmin sonucu şimdikiler böyle değil ikidebir yardım konusu açıyorlar

Bu işte azmin ve başarının sonu zafer oluyor bunu göremeyenler yolu yarıda bırakıyorlar ve neler kaçırdıklarını bilmiyorlar az daha sabır etseler başaracaklarını bilmiyorlar.

Adsense hesabınızı sıldıkten 1-2 gun sonra para yatırılcak dıye mail geldi ve parayı sonunda aldınız mı hocam ?

Adsense hesabınızı sıldıkten 1-2 gun sonra para yatırılcak dıye mail geldi ve parayı sonunda aldınız mı hocam ?

Aynen para tanımlamış olduğum banka hesabına yatırıldı... Sorun çıkmadı...

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:18 ----------

sizi probux da görmüştüm :D

Bundan sonra PTC benim için bitmiştir... O defter kapandı... :)

Merhaba arkadaşlar...

Bundan 1-1,5 yıl kadar önce YTPARA youtube kanalından izlediğim videolar sayesinde bu işi yapabilir miyim acaba diyerek bende kanal açtım ve AdSense bağlantısı yaparak Türkçe içerikli videolar paylaşmaya başladım. O zamanlar ayda ortalama 30-50 TL kadar kazanç sağlıyordum... Tabi açtığım kanal teliften gidince tekrar kanal açtım, oda kapandı yine açtım... Böyle böyle 3 ay sonunda yaklaşık 140 TL hesabımda para birikti ve Google pin kodu gönderdi. Pin kodunu girdiğim hafta AdSense hesabım kapandı.

Bende daha sonra bu iş bana göre değil diyerek PTC işine sardım. Yaklaşık 1 yıl PTC ile uğraştım ve tam kazanmaya başlamışken PTC sitesi gümledi ve kazandığım para yanıma kar kaldı ama içeridede yaklaşık 600$ kadar param kaldı... :(

Bu arada ben tekrar YouTube işine atılmalıyım diye düşünürken eski AdSense hesabımı sildim ve 1-2 gün içinde mail geldi. Hesabınızda bulunan 140 TL ödeme hesabınıza yatırılacaktır diye. Bende ohhh ne güzel diyerek ödemeyi bekledim ve bu bende biraz daha heves uyandırdı. Demekki ödeme alabiliyormuşuz diyerekten dahada hırs yaptım...

Ağustos ayında bir kanal açtım ve QuizGroup partnere soktum kanalı. Kanal yabancı içerikli, güncel konulu videoları paylaşıyorum. Eylül ayında kanal 3 haneli kazanç sağladı ve kanalım Ekim ayının başında kapandı. Ben Ekim ayında başka bir kanal açtım ve yine video yüklemeye devam ettim o kanalım şuan ayakta ve o açık olan kanalımın 3 haneli ödemesini bu ayın 17 sinde aldım. Ve bugünde kapanan kanalıma ait Eylül kazancının 3 haneli ödemesi hesabıma yattı...

Çokta uzatmak istemiyorum ama bu işte öncelikle SABIRLI olmak gerektiğine kanaat getirdim. SABIRLI ve AZİMLİ oldukça bu kapıdan ekmek yemek mümkün...

Bu arada gerek YTPARA youtube kanalında yapmış olduğu videolar ile benim kazanç sağlamamda büyük katkı payı olan başta Serkan'a ve diğer arkadaşlara gerekse forumda benden haberleri olmasada 3 aydır yorumlarını okuduğum isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.

HERKESE BOL BOL KAZANÇLAR...
iste bu adam kazanir, cunku kazanmanin formulunu bulmus.

Bu tür konuları gördükçe hevesim artıyor.Ben yeni başladım henüz 2 ay oldu.Kendime az kazandım diyorum ama benim ilk ayımda kazandığımı meğerse çoğu kişi 3-4 ayda kazanıyormuş haliyle buda bana hırs olarak geri dönüyor devam devam :)

benim hikayeyi yazsam laf ederler hemen anasını satayım, tebrikler bu arada

sizin adsenseniz banlanmamış .büyük ihtimalle para kazanması kapanmış.o yüzden silinen adsense hesabına ait para ödenmiş.

bizim de sildiğimiz 2 günde yatmıştı ama ban yemeden sildiğimizde bile ödenmeden banlanmıştır mailini almıştık.

bu silinen adsenseden para alma olayı nasıl oluyor

3 yaptın neden 4 olmasın? Ben 3 ay evden çıkmadım bu işi öğrenene kadar, Hoş bağımlılık yaptı hala çıkmıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

benim hikayeyi yazsam laf ederler hemen anasını satayım, tebrikler bu arada

yaz valla merak ettim şimdi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri