Youtube için üniversite dondurmak

Öyle bir şey e sakın kalkışma youtube'a özgün çalışmıyorsanız garanti gözüyle bakmayın sakın ola zaten adsense üzerinden yaptığınız sürece para kazanma olayıda sıkıntı ufak paralarda değilse gözünüz bizim gibi bi ayda yaptığınız tüm çalışma hebaya gidince '' olabildiğince bi kahpe gülüş atabilirsiniz '' bu işi garanti görmeyin arkadaşlar zaten çok kazanıyorsanız da yatırım olarak başka şeylere yönlendirin paranızı!

ama kazandın mı da youtube'dan kralı yok, o yüzden bu hayatını etkileye bilecek çok önemli 1 soru senemden bir şey olmaz, zaten başarırsam çok iyi yerlere gelirim hedefe ulaşmak istiyorum diyorsan bırak ama 1 sene bile benim için çok değerli hayatımı şansa bırakama diyorsan okumaya devam yanında götüreceksin...

aslında tam olarak yıldırımhikonun dedi gibi, kafaya taktın şeyi başarmama gibi bir şansın yoktur yeter ki iste.

yaw arkadaslar bu isi hobi olarak yapanlar hic bir zaman kazanamaz bunu anlayin artik!!avropada sadece bu is icin acilan sirketler var eger hobi olarak yapiyosan bu isten cok kazanamiyacan..ben butun okulumu filan biraktim sadece yt-isine yogunlasdim simdi allahima sukur youtube-parasiyla uniye hazirlasiyorum.hemde yurtdisinda.yani soylemek istediyim birisi kafaya takarsa bu benim isim derse o,zaman onun yolu aciktir :) hobi diyib gecmeyin bence

Harikasın Üstad :) Bu iş Garantidir. !!! Ama kendine güvenip ileriye yönelik düşünerek Ayda 5-6 Bin alabiliyorsan Geleceğiniz Garantidir...

çok vaktin kalmaz ise uni'den dolayı az öz yap hocam :)

abi bilgisayar mühendisliği okuyayım cebimde 5 kuruş olmasın.

youtubede yapılacak iş yokki herkes neden bu kadar abartmış anlamadım. kurarsın sistemini 2 haftada bırakırsın oraya, telif falan gelmese aylarca para alırsın, yok güncel çalışacam diyorsan günde 5-10 video atabilirsin o da günlük yarım saatini falan alır. yani fazla üzerine gidersen aşırı teliften adsenseni kaybedersin.

youtube işine guvenilip gemiler yakılmaz, gunde 60-80 tl arasında kazanırken dun tum kanalların para kazanması kapatıldı. şimdi baştan ugras dur.

youtubede yapılacak iş yokki herkes neden bu kadar abartmış anlamadım. kurarsın sistemini 2 haftada bırakırsın oraya, telif falan gelmese aylarca para alırsın, yok güncel çalışacam diyorsan günde 5-10 video atabilirsin o da günlük yarım saatini falan alır. yani fazla üzerine gidersen aşırı teliften adsenseni kaybedersin.

iste boyle dusunursen kazanamassin! :cool:

bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ancak youtube'a fena merak salmış durumdayım ve derslerimde kötüye gidiyor haliyle sizce üniyi dondurup tam zamanlı olarak youtube çalışmaya başlamalı mıyım ?
bence okuluna devam et kardeşim youtube iyice anormal olmaya başladi eski çalişanlari bile artik başedemiyo birak demiyorum ama bence yedeğe alacağin ek işin bu youtube olsun gün geçtikçe zorlaşiyo adam akilli para kazanan sorun yaşamayan arkadaşlarimizin sayisi belli formu takip ediyosan yinde bu bnm fikrim sen bilirsin...!

Sonradan pişman olacağın davranışını yapmamanı öneririm. Öncelikle okulun olmalı bence. Sonra sanırım askerliğin girecek, okursan kısa döneme de faydası var. Diplomanı aldıktan sonra hele ki bilg.müh. gibi bir bölüm işsiz sanırım pek kalmazsın.Olmadı bilgilerinle gene kazanırsın, youtube'ye asıl sararsın o zaman işte. :)

Youtube'nin bir yere gittiği yok fakat okulunun zamanında bitirmen senin için en hayırlısıdır. Youtube ile okul hele ki bölümünle alakalı süper gidecektir, Allah yardımcın olsun,bol şanslar.

iste boyle dusunursen kazanamassin! :cool:

Önyargıyla bakmayın öyle, ben hem üniversite okuyorum hem kpss için dersaneye gidiyorum, yani youtube ile ancak bukadar uğraşabiliyorum :D

üstelik kısmette varsa her halükarda en iyisini kazanırsın, yoksa ne yap ne et boştur :cool:

valla okuduğun bölümü kazanmak için gece gündüz ders çalışıyorum olmuyor en sonunda 2 yıllık bilgisayar programcılığına gittim bu sene DGS ile şansımı deniyecem

Önyargıyla bakmayın öyle, ben hem üniversite okuyorum hem kpss için dersaneye gidiyorum, yani youtube ile ancak bukadar uğraşabiliyorum :D

üstelik kısmette varsa her halükarda en iyisini kazanırsın, yoksa ne yap ne et boştur :cool:

hocam sen o,kadar ugrasa biliyosun iste bende bunu soylemek istiyorum..senin calisman oyle :) ama youtube isi o,kadar kolay bir sey deyil(para kazanmak istiyosansa tabii)

Bir arkadaşın dediği gibi milyon dolarında olsa oku, mesela ünlüler adamlar bölüm başı 40,50bin lira alıyorken set arasında üni bitirmek için ders çalışıyorlar.

diploma almak için okuyarsan hiç okuma daha iyi. Ama hem okuyup hem kendini geliştirmek istiyorsan okuduğun bölüm süper bir bölüm söyleyim kıymetini bil.

DİPLOMA SADECE ANAHTARDIR. iş hayatına girince tecrübe ve bilgi konuşur.

o yüzden anahtarını eline al bence ve kendini geliştir. Hazır ve kolay para kısa sürelidir tatlı gelir. Önemli olan süreklilik oyüzden okuluna devam et bence.

1 sınıfdata sın 4 sınıfta değil 3 sınıf kadar ilgilen yt 3 ve 4 derslere bak 5 senede mezun olurusn paran olursa zaten sıkıntı çekmezsin okul uzasada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri