Youtube için üniversite dondurmak

Özgün çalışıyormusun?

Okulu dondurman sana +1 adım öne götürecek mi?Sonuçta ticarete gireceğim demiyorsun, youtube şuan merak saldığın için bunları ifade ediyorsun.Kaldı ki şuanda özgün video çekmediğini varsayarsak hesaplarının para kazanmaya kapanacağını, hiçbir zaman aklından çıkarma!

Okuduğun bölüm önü açık bir bölüm. Kimsi okulu bırakma demiş, kimisi bırak demiş.
Ben olsam okuduğum bölüm ile ilgili kendimi yazılım alanında geliştirip mobil sektöre yönelerek uygulama geliştirir hatta uygulamaların içerisine ufak adsense reklamlarını yerleştirirdim.

Not:1 yıl bir öğrenci için büyük kayıptır!
İyi geceler.

Hayatının hatasını yapma .Bak bugün bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı .Eski halime gelmem 2 ayımı alacak en azından.(iki ay ne diyeyeceğiz taşmı!) Bitir okulunu bu senin için daha hayırlı olcaktır.

bence kesinlikle bırakma okudugun bölümde cok iyi bence üni. insanı baya geliştiriyor bişeyler ögrenmek için gidiyorsan tabi :) youtube ek gelir olarak yapıcaksın.

Sakın ama sakın böyle bir hataya düşmeyin.
Youtube işini ağırdan alın, yavaş yavaş olsun.
Ama sonuç kötü olmasın. Sonuçta yarın ne olacağı belli değil ki.
Siz, 1-2 ay kazanıyorum dersiniz. Bir bakmışsınız bütün emekleriniz boşuna gitmiş.
Ayrıca Üniversitenizden de 1 seneniz kayıp olmuş olur. Ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi.

Kesinlikle okulu bitirin.Ek olarak youtube işi ni de yapın tabi.Youtube ta özgün olmadığın sürece garanti yok.

youtube un garantisi yok dostum okulunu bırakma youtube uda bırakma :) ikisini aynı anda yürütmeye çalış elinden geldiği kadar, ben yerinde olsam yazılım,uygulama işlerine merak sarardım özellikle de mobil sektöre yoğunlaşırdım.

Hayatta her zaman için doğru bildiğin şeyi yap. Fakat yaptığın şeyden dolayı hiçbir zaman pişmanlık duyma.

kız istemeye gıdınce pc muhendısıyım demeyımı tercıh edersın yoksa yt ye vıdeo ya atıyorum mu :D

hayatta hedefleri hiçbir zaman 1 günlük koyma uzun vadeli koy.adsense işi bügünde olacak yarında ama egitime belki zaman bulamayabilirsin kücük hedefler koyupta hayatını bitirme derim.

Saçmalıksa sen niye okudun? Hem de iki kez. :D Gidip saçma sapan bölümler okursan tabii ki de saçmalık dersin.

Marmara Üni - İktisat

saçmalık oranını size bırakayım

Ama seçtiğimiz dönemler zaten çocuk oluyoruz hangimiz bilinçli seçim yapıyor.

Ayrıca burda şu deniliyor youtube un garantisi yok

Ben size şunu sorayım; Üniversite nin ne garantisi var ?

Çok saçma bi düşünce bence okulunu bir an önce bitirip düzenini kurmalısın yoksa 1 senen boşa gitmiş olur youtube bugün var yarın yok sadece hobi amaçlı yap işi yoksa ilerde fazla üzer seni bu iş..

Kardeşim sen beni dinle, sen benim dediklerimi yap kesinlikle zararlı çıkmazsın

ben olaya her iki tarafında bakış açısıyla bakıyorum ve sana soruyorum

Öncelikle derslerin durumu nasıl
yazdıklarından anladığım kadarıyla kötüymüş
ozaman sana şunu sorayım, derslerinde başarılı olacağını düşünüyormusun, kendine öncelikle bu soruyo sor
şu 2 cevabı alacaksın sonuç olarak

1 derslerimde başarılı olacağım diyorsan kesinlikle üniv teyi bırakma
2 derslerimde kalırım diyorsan kesinlikle ünv teyi bu sene dondurt

Türk halkında hala bu ön yargı var, gerçkten hakikaten merak ediyorum acaba nezaman bu önyargı yıkılacak
Bakın arkadaşlar gelişmiş ülkelerde bu işi meslek olarak yapanlar var, ve bu iş için milyon dolarlar harcayıp bilmem kaç milyon dolarlık şirketler açanlar var
Sizler daha bu işi hobi ek gelir olarak görün

Şimdi kardeşim bir seminer var bu konuda, tam olarak aradığın soruların cevabını bulacaksın, ben bu semineri 8 10 kere izlemişimdir, gerçkten gördüğüm en iyi seminer
gerçkten böyle inanılmaz müthiş mükemmel harika harkulade fevkalade bir seminer
şimdi bu seminerin neyle alakalı olduğunu söylemiycem, şimdi yeni konu açıcam ve konunun sabitlenmesini istycem aylar önce forumda yine paylaşmıştım tekrar başlıycam
gerçkten aradığın bütün soruların cevabını bulacaksın
tam da aradığın soruların aynen cevabını alıcaksın ve herkesin izlemesini kesinlikle şiddetle tavsiye ederim

Bu soruyu hiç sormamış ol dostum. Elinde en kötü bir diploma olsun istiyorsan eninde sonunda üniversiteyi bitireceksin. O halde okulu dondurup neden zaman kaybedesin? Biraz aban derslerine yaz tatilinde 3-4 ay youtube kasarsin daha iyi degil mi?

bence bırakma sınıfta kalsan bıle en azından bırkac ders gecmıs olursun.ertesı sene 8 ders alacagına 5 ders alırsın.hiç yoktan iyidir değilmi

2 üni mezunu olarak şunu söyleyeyim:

Türkiyede üniversite okumak saçmalık.

lise okumakta saçmalık meslek lisesi diye bişey çıkarmışlar fabrikalara eleman yetiştiriyolar ne matematik görüyosun ne fizik ygs-lys de mal gibi sorulara bakıyosun sonra 1-2 sene dershane gitmek zorunda kalıyon olan senelerine oluyo ondada kazanacağın belli değil

Kısa bir açıklama yapmak istiyorum gerisine kendin karar verirsin.

Borcum var ödemem gerekiyor aylık 1.000 TL. Şuanda 4 ay daha var borcumun bitmesine.
Allah'ıma şükürler olsun kazanıyorum az çok ödüyorum.
Tabi bu parayı Youtube ile kazanmıyorum Sosyal Medya Uzmanlığı aynı zamanda sitelerde Editörlük vs yapıyorum günün 17 - 18 saati çalışıyorum bilgisayar başında bir kaç arkadaşım bilir.

Eğer ki ben güvenseydim youtube tamamen 17 - 18 saat yt ile ilgilenirdim. 3 ay boyunca ara sıra ilgilenerek 5 - 7 arası videom patlamıştır. Fakat 2 videonun parasını alamadım gerçi daha diğerlerini alamadım yatmasını bekliyorum hesabıma.

Fakat ne olacağı belli değil belki 20 k kazanacaksın fakat ay sonuna gelmeden adsense hesabın kapatılacak veya başka bir şey olacak bilemezsin ve güvenemezsin.

Şuanda çok isterdim Üniversite okumayı ne yazık ki okumuyorum.
Geleceğini iyi değerlendir hele ki Bilgisayar alakalı bir bölümde okuyorken.

Neyse sana kalmış. Fakat bana soracak olursan okuluna önem ver.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri