Youtube Ikonları Değiştirmiş.

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

CemaLi

Platin Üye
Arkadaşlar sizde de mevcut mu bu değişen ikonlar?

wtiqmt.jpg

Hocam sizin ekranınızdan dolayı olmasın çünkü bunlar çok kötü bana göre youtube'ın bunları kullanacağını sanmıyorum.

yok ekran görüntüsünden değil böyle oldu ama sanırım şimdi yok oldu, o değilde şu para kazanma sekmesini de bi aktif etseler 10 numara olacak.

Ekrandan dolayi olurmu hocam :D arkadas harici bir kamera ile cekmiyorki print scren ile cekiyor :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende de değişti şuan fakat yenileyince eski haline geldi.

Bu tür şeyleri genelde windows phone simgelerine benzetiyorum ios 7 de biraz microsofta özentilik var sanrıım.

evet windows 8+ tasarımları çok güzel yapıyor.
Flat tasarım bunlar ve iOs'ta çok benzetmişler.

Gercekden süper olmus :) bu güncelleme lazımdı zaten iyi geldi

bence böyle daha iyi.
içimiz açıldı. :D

Flat deniyor bu dalgaya. Artık o çirkin gölgelendirmeler, graidentler(renk geçişi) yok. Tek renk, sade tasarım var. Müşterilerden çok tasarımcıların işine geliyor bu olay. Renk'i bas geç, ne gölgelendirme ayarla nede başka bir şey.

farklı bişiler dneiyor işte hayırlı olsun yeni ikonlarımız

benim hit bir kanalımdaki tüm videolarda kaybolmuş :)

Dikkatli olun,

Eskiden içi beyaza dönmüyordu, şimdi soru işareti çıkıyor ve hızlı indirirseniz sayfayı aşağıya doğru dolar işaretiyle ayrımı zor oluyor.

Kötü oldu bu.

inceleniyor durumlari soru isareti ile degistirilmis, daha once agir abi modundaydi simdi parayi bulunca youtube genclesti :) baksana rengarek, ben girince bir an baka kaldim dogru yerdemiyim diye once bir ciktim sonra yeniden video yoneticisi dedim logolarin ustune geldim gercekmi diye :) ama malesef gercekmis, guzel duruyro rengarek, tasarimcilarini sevdim sevkli adammis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri