youtube ile adsense eşleştrime

• Kullanıcı cagdas26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cagdas26

Kayıtlı Üye
Web sitesi
iosfer.blogspot.com
arkdaşlar mrb kanalımda para kazanma aktıf suan videolarda dolar ışığı yanıo fakat dunden berı suren hatadan dolayı adsense bağlayamadım.

sorum:videolarda suan reklam cıkıyormudur çıkıyorsa tıklamalardan gelen param nerede toplanıyor?

vallahi bende yeni kanal actim adsenseye iliskilendirmeyince panikledim kanali YT-dan sildim simdi forumda okudum genel sorunmus su an hic kimse iliskilendirme yapamiyor sanirim

İlişkilendirmeden para kazanamazsınız.
Seçenek aktif ama reklamlar çıkmaz. :)

reklam çıkıyor ama adsenseye bağlayamadıysan kanalda birikir kazançlar adsenseye bağlayınca yansır....bi ka videonu aç bak reklam çıkıyormu

---------- Mesaj saat 20:55:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:30 civarında gönderildi. ----------

reklam cikar ama kazancin tamami youtube'a kalir

öle şey olurmu yaaa :)

reklam çıkıyor ama adsenseye bağlayamadıysan kanalda birikir kazançlar adsenseye bağlayınca yansır....bi ka videonu aç bak reklam çıkıyormu

---------- Mesaj saat 20:55:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:30 civarında gönderildi. ----------

Tecrübe konuşuyor :)

---------- mesaj saat 20:55:52 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 20:55:30 civarında gönderildi. ----------

:) :) :) :) :)

Bende de aynı sorun var. Eğer adsense bağlayınca paralar yansıyacaksa sorun yok. Gerçi henüz yansıyacak para da yok ya neyse :D

Ayrıca bir çok videoda "para kazanmaya uygunluğu reddedildi" uyarısı çıkıyor.Çözüm var mı acaba?

Bende de aynı sorun var. Eğer adsense bağlayınca paralar yansıyacaksa sorun yok. Gerçi henüz yansıyacak para da yok ya neyse :D

Ayrıca bir çok videoda "para kazanmaya uygunluğu reddedildi" uyarısı çıkıyor.Çözüm var mı acaba?

O tip videoları sil kanalında tutma. Musleranın kendi tecrübesine göre para youtubeda birikmiş sonra adsenseyi bağlayınca öbür ay o parayı almış. Yani biriken para adsenseyi bağlayınca senin oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri