Y
YTKRALI
Guest
Merhaba, kendimi çılgın bir maceraya atmak istiyorum ve bu çılgın maceramın başlığına Youtube ile ne kadar kazanılır? diyebiliriz. Bu hafta içerisinde almış olduğum bilgiler doğrultusunda ne kadar kazabileceğimi bu kazançları nasıl katlayabileceğim konusunda çalışmalar yapacağım amacım bu gelirler ile 1 ev 1 araba almak
biraz uçuk gibi gözükebilir ancak deneyeceğim. Başlangıç olarak yapacağım şeyler;
1) 1 adet kişisel web sitesi (full seolu vs. vs.)
2) 1 adet özgün kanal (program tanıtımı ingilizce alt yazılı + türkçe sesli anlatımlı ) günlük 1 adet video paylaşımı
3) Aylık 5 adet spam kanal ingilizce, rusça değişik
4) Sosyal ağlar
Bu konuyu güncel tutmak istiyorum. Burayı bir günlük olarak tutup yapmış olduğum bilgileri sizlerle paylaşacağım şuanda kafamda olan kazandığım paraları direk altın alıp beklemek Lütfen sizlerde bana önerilerinizi eksik etmeyin!
--------------------------------------------
1) 1 adet kişisel web sitesi (full seolu vs. vs.)
2) 1 adet özgün kanal (program tanıtımı ingilizce alt yazılı + türkçe sesli anlatımlı ) günlük 1 adet video paylaşımı
3) Aylık 5 adet spam kanal ingilizce, rusça değişik
4) Sosyal ağlar
Bu konuyu güncel tutmak istiyorum. Burayı bir günlük olarak tutup yapmış olduğum bilgileri sizlerle paylaşacağım şuanda kafamda olan kazandığım paraları direk altın alıp beklemek Lütfen sizlerde bana önerilerinizi eksik etmeyin!
--------------------------------------------