Herkese merhaba. Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ancak yaklaşık 1-2 aydır bütün konuların takipçisiydim. Şimdi öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum. Ben bazı sebeplerden dolayı dışarıda çalışamadığım için evde nasıl para kazanırım diye düşünürken muslera'nın videolarına denk geldim ve daha sonra bu siteyi takip etmeye başladım, neyse uzatmayayım fazla..Kısaca şöyle söyleyebilirim; 1-2 ay bütün açılan konuları okudum hepsini anlamaya çalıştım ancak hadi başlayayım dediğimde kılımı dahi kıpırdatamadım, çünkü hiçbişey bilmediğimi anladım. Okadar çok konu okudum ki aklım tamamen karıştı.Öncelikle özür dileyerek şunu söylemek istiyorum: youtube a üye olma, kanal açma vs gibi konular sanırım eski tasarıma göre anlatılmış bu google plus olayını falan tam anlamıyla anlatan bir konu göremedim.Sitede varsa ve ben görememişsem link atarsanız çok sevinirim.Ben çok bişey beklemiyorum ama gerçekten zorunlu ihtiyaçlarımı karşılamak için bu işe ihtiyacım var.Binlerce dolar kazananlar varmış sanırım ama ben 5-6 kategoriden kendim özgün video hazırlayarak ayda 200-300 tl ev kiramı çıkaracak kadar kazansam yeter.Tabi bundan bizene diyeceksiniz ama ben gerçekten çok anlamıyorum ve özel bir yardımda talep etmiyorum.Sadece başlangıç için sizin için çok basit olan konuları anlamam için beni yönlendirmenizi rica ediyorum.Bazı sorularımda var cevaplarsanız sevinirim;
Bu sorularda sorulur mu artık ? Biraz araştır bulursun diyeceksiniz ama inanın ki onlarca döküman okudum ama beni tatmin edecek cevapları bulamadım..
- Örneğin 5 adet kanalımız var diyelim ve bunların hepsi tek adsense e bağlı..Ay sonunda bu 5 kanalın toplam kazancını mı alırız yoksa her kanal için ayrı ayrı ödeme mi alırız ? Örneğin 3 kanal var:
1.kanal : 50 tl 2.kanal : 150 tl 3.kanal: 5 tl
Toplam ve tek seferde hepsini mi alırız yoksa ayrı ayrı mı ?
Bunu para sınırından dolayı soruyorum. yani bütün kanallarımızın 100 doları geçmesi mi gerekiyor illaki yoksa adsense in toplam 100 ü geçmesi yeter mi?
- Maillerimizi neden telefonla onaylatma ihtiyacı duyuyoruz ? Bunlar kanal mailleri diye biliyorum..
- Sizler partner olmayan kanallarınızı yani normal adsense ile çalıştığınız kanallarınızı youtube partnerliğe taşıyo musunuz ?
- 5-6 adet kanala hergün düzenli olarak girip videolar atmak ve bunları aynı IP üzerinden yapmak ( spam olmayan videolar ) sorun yaratır mı ?
- Alt kanal açmakla farklı bir 2.kanal açmak arasındaki fark nedir ?
Arkadaşlar biliyorum çoğunuz hoşlanmayacaksınız bu konumdan belkide silip geçeceksiniz ama gerçekten kafam okadar çok karışık ki anlatamam.Sizinde ilk zamanlar başınıza gelmiştir. Biliyorum bu iş bana göre değil şimdi bunun ne işi var burda diyeceksiniz ama ev kiramı düzenli olarak çıkartmak için son umudum bu iş. Bana başlangıç aşamasını geçip işe başlamam için tavsiye verip yönlendirirseniz çok mutlu olmuş olurum.Düzenli kazanmaya geçince ilk ay kazancımıda paylaşabilirim benim için hiç sorun değil. Ama bana bir yol gösterin kafam çok karışık..
Bu sorularda sorulur mu artık ? Biraz araştır bulursun diyeceksiniz ama inanın ki onlarca döküman okudum ama beni tatmin edecek cevapları bulamadım..
- Örneğin 5 adet kanalımız var diyelim ve bunların hepsi tek adsense e bağlı..Ay sonunda bu 5 kanalın toplam kazancını mı alırız yoksa her kanal için ayrı ayrı ödeme mi alırız ? Örneğin 3 kanal var:
1.kanal : 50 tl 2.kanal : 150 tl 3.kanal: 5 tl
Toplam ve tek seferde hepsini mi alırız yoksa ayrı ayrı mı ?
Bunu para sınırından dolayı soruyorum. yani bütün kanallarımızın 100 doları geçmesi mi gerekiyor illaki yoksa adsense in toplam 100 ü geçmesi yeter mi?
- Maillerimizi neden telefonla onaylatma ihtiyacı duyuyoruz ? Bunlar kanal mailleri diye biliyorum..
- Sizler partner olmayan kanallarınızı yani normal adsense ile çalıştığınız kanallarınızı youtube partnerliğe taşıyo musunuz ?
- 5-6 adet kanala hergün düzenli olarak girip videolar atmak ve bunları aynı IP üzerinden yapmak ( spam olmayan videolar ) sorun yaratır mı ?
- Alt kanal açmakla farklı bir 2.kanal açmak arasındaki fark nedir ?
Arkadaşlar biliyorum çoğunuz hoşlanmayacaksınız bu konumdan belkide silip geçeceksiniz ama gerçekten kafam okadar çok karışık ki anlatamam.Sizinde ilk zamanlar başınıza gelmiştir. Biliyorum bu iş bana göre değil şimdi bunun ne işi var burda diyeceksiniz ama ev kiramı düzenli olarak çıkartmak için son umudum bu iş. Bana başlangıç aşamasını geçip işe başlamam için tavsiye verip yönlendirirseniz çok mutlu olmuş olurum.Düzenli kazanmaya geçince ilk ay kazancımıda paylaşabilirim benim için hiç sorun değil. Ama bana bir yol gösterin kafam çok karışık..