Youtube İşini Bırakıyorum Yoruldum Artık Veda

usta bir kategoride karar kıl ve ona devam et komik videodur sudur budur cok kazandırmaz belki yabancı filmlere bak ten wolf gibi denemedim hic 3.taraf gelir yinede ,, ozgun videolarımıza bile ! geliyor ama pes etmiyoz yola devam

yabancı dizi eşlenensiz aradım bulamadım türk dizilerinde var baya bildiklerim ama onalrada sürekli ünlem geliyor cerceve de fayda vermıyor mozaikleştirerek acıyorum youtube düznleyicisi cok yavaş ben bi video atana kadar adamlar 4 video atıyor

1-2 ay dinlen
ondan sonra dinlenmiş kafayla daha iyi calısabilirsin
ben mayıstan temmuza kadar uğrastım anca 50tl kazanabildim ve 2 aylık bir ara verdim.
eylül ayında tekrar basladım ve suanda allaha sükür oldukça iyi kazanıyorum

bende öyle yapmayı planlıyorum yazın asılıcam tekrar şuan notlar tutucam kendi çapımda

Ben ocakta başladım elime geçen para 260tl ,350tlde almadığım var bizim arkadaşı şubatta bu işe soktum dedim çizgi film kanalı felan çek videoyap botunuda ben aldım ilk çektiği çizgi film kanalı hala ayakta. şuan tek kanalla günde 90tl kazanıyor namıssız :D

ytraya yeni üye oldum bugun tam 1 ay oldu o yüzden bişey soramadım

Hemen pes etme bak.Bende ilk aylarda bişi kazanamıyodum.Ama çok şükür yaklaşık 1 senedir evimi youtube sayesinde geçindiriyorum.
Bana pm at sana elimden geldiğince yardımcı olurum.

Ben ocakta başladım elime geçen para 260tl ,350tlde almadığım var bizim arkadaşı şubatta bu işe soktum dedim çizgi film kanalı felan çek videoyap botunuda ben aldım ilk çektiği çizgi film kanalı hala ayakta. şuan tek kanalla günde 90tl kazanıyor namıssız :D

şans işte bizim yüzümüze gülmedi gitti :) bende yeni kanal actım cizgi film yükledim anında ünleme düştü

Bu işte ince puf noktalar var onları aşabilen uçuk meblağlar kazanabiliyor, onuda deneme yanılma yöntemleriyle çözebiliyor insanlar e onlarda 9 aylık sende bende, işin sırrı ayrıntılarda gizli..

Yolunu değiştir , baktın olmuyor başka türlü dene.

Bu işte ince puf noktalar var onları aşabilen uçuk meblağlar kazanabiliyor, onuda deneme yanılma yöntemleriyle çözebiliyor insanlar e onlarda 9 aylık sende bende, işin sırrı ayrıntılarda gizli..

evet haklsıın işte biraz ara verip notlar alıcam kendi capımda denicem önce sonra yazın tekrar başlamayı düşünüyorum

Bence birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. Ben 1 hafta önce açtığım bir kanaldan günlük 5$ kazanıyorum.
Sektör ve kanal seçimi çok önemli. Daha fazla kazandığım kanallar da var ama 1 haftada 5$ ortalamasını yakaladığım ilk kanal.

Bence birşeyleri yanlış yapıyorsunuz. Ben 1 hafta önce açtığım bir kanaldan günlük 5$ kazanıyorum.
Sektör ve kanal seçimi çok önemli. Daha fazla kazandığım kanallar da var ama 1 haftada 5$ ortalamasını yakaladığım ilk kanal.
katagori bulamıyorum tek sorun bu heralde buldugum katagoridede ünlem geliyor telif geliyor yardımcı olurmsuun rica etsem peki?

Hocam yanlış anlamada Bir sürü katagori var anlam veremediğim nokta yardımcı olurmusun Bence yardımlarla biyere gelmektense kendin Analis yapabilirsin

Bende ilk 4-5 ay bırakmayı düşündüm ama YT işi gerçekten sabır işi ALLAH'a şükür şuan kazancım yerinde ama ilk zamanlar gerçekten 1 lira altında kazanmaktan sıkılmıştım.Harcadığım paraları karşılayamıyordum..

En doğru kararı yine siz verirsiniz..Geriye dönüp nerde yanlış yaptığınızı düşünerek tekrar başlayabilirsiniz..

bırakmak yerine şöyle 1 ay ara ver bence

Bencede ara ver Şubat ta başladım bende şubat ayında 11 tl kesinleşti bir ay ara verdim. Nisanda başladım 3 4 gündür 2 haneli rakamlara geçtim çok şükür. Ara verip başlayınca insan aceleci davranmıyo sanki 40 yıldır bu işi yapıomuş gibiyim :)

Hocam ben 3 aydır bu işin içindeyim günün 7-8 saati aktif olarak sitedeyim bence sen kısmetini yanlış yerde aramıyorsun sadece yanlış düşünüyorsun youtube işi sadece video yüklemekle ilgili bir olay değil bak sana yapabileceğin şeyleri söylim

Ünlemdenmi sıkıldın partnere geç evet şimdi okuyunca ilk söleyeceğin şeyleri veya düşündüklerini tahmin edebiliyorum ama unutma forumda yeni açılan partnerlik konularına bak kimse gibi bir kanaldan bir adsenseden 5-6 bin lira kazanma peşine düşme bu partner kanal içinde aynı şey geçerli ban ben son 12 günden beri sadece nasıl özgün videolarla izlenim alırım ve rahatca istediğim partnere girerim ona kafa yordum tabiki ben kalkıp bu sistemi burda şunu şunu yapıyorum diemem ama sana tavsiyem bende aynı ünlem sıkıntısından dolayı partner çalışmak için 12 günümü harcadım halada harcıyorum 10 Kanaldan 5er lira kazanmayı günlük 50 dolar 50 lira fark etmez para kaldırmayı falan boşver sana tavsiyem daha dogrusu benim hazırlıgını yaptıgım sistem

en az 3 PArtner firması seç ama burdaki yorumlara göre değil kendin arastıra arastıra seç çünkü forumdaki genel mantık genelde övmek değil insanlar durum çok iyi ya demiyor veya garanti ödüyorlar dien yok çünkü onlarda ne oldugunu tam bilmiyor biraz şans meselesi ama forumdan sadece genel bilgileri al derim gerisi senin Ticari zekana kalmış

Bugün 1 liradan hazır kanal satan arkadaslar var Bir video yap botu 25 lira aylık fiyatı 25 kanal eklenebiliyor.
bu 25 kanalı seçtigin partner firmasına 1 ayda kaç tanesi sokabilceksin bunun üzerine çalış baktın kolayca sokabiliyorsun kendin çalıştırmayı dene

Bir dolar kazanmana gerek yok 25 kanalın olcak ünlem derdin olmıcak dedinya ozaman kafandaki kategorileri dene böle konuların açılmasını açıkcası son çare fikir versin biri bana die açıldıgını düşünüyorum yani o yüzden iyi kötü bir şeyler sölemek istedim

Mevzunun özü şu bütün gün oturup off poff diyip neden kazanamıyorum bak bu kazanıyor o kazanıyor die düşünmek üzülmek yerine daha geniş çaplı düşün kategori bulmak önemli değil önce kendi çalışma sistemini kararlaştır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri