Youtube İşini Bırakıyorum Yoruldum Artık Veda

Bencede ara ver Şubat ta başladım bende şubat ayında 11 tl kesinleşti bir ay ara verdim. Nisanda başladım 3 4 gündür 2 haneli rakamlara geçtim çok şükür. Ara verip başlayınca insan aceleci davranmıyo sanki 40 yıldır bu işi yapıomuş gibiyim :)

bende ara vermeyi düşünüyorum hocam bakalım biz döndüğümüzde nasıl dönücez :D

Hocam bence uğraşmak göreceli bir kavram olduğu için siz uğraşmayı yanlış değerlendiriyorsunuz.Eğer 8 ayda 8 kanalınız varsa ve içerisinde 200-300 video var yada yoksa zaten siz kazanamazsınız.Bu işi öğrenmek için forumda bütün konuları takip edeceksin bir sorun olduğunda konu acacaksın bilenlere danışacaksın.Ben gerçekten uğraştığımı düşünüyorum bot ile kanallarıma video atıyorum artan zamanımda da kanal açıp satıyorum ve sonuç olarak 3-5 bişeyler kazanıyorum.
Ancak sizin uğraşma algınız ayda 1 kanal açıp içine 3-5 video atmaksa zaten bırakın bu işi.
Sizden 1 gün önce üye olmuşum ancak mesaj sayım konu sayım sizden fazla bu uğraşma algınızı ortaya seriyor.

bi dilim daha :D
cake1.gif

1-2 hafta ara ver bence sonra aklına yeni yeni şeyler gelcek :) Daha sağlam dönersin en azından ben de böyle oldu :D
1 ayda 600tl kazandım şimdi yine ara vereceğim para kazanmalar gitti :D

Hocam bence uğraşmak göreceli bir kavram olduğu için siz uğraşmayı yanlış değerlendiriyorsunuz.Eğer 8 ayda 8 kanalınız varsa ve içerisinde 200-300 video var yada yoksa zaten siz kazanamazsınız.Bu işi öğrenmek için forumda bütün konuları takip edeceksin bir sorun olduğunda konu acacaksın bilenlere danışacaksın.Ben gerçekten uğraştığımı düşünüyorum bot ile kanallarıma video atıyorum artan zamanımda da kanal açıp satıyorum ve sonuç olarak 3-5 bişeyler kazanıyorum.
Ancak sizin uğraşma algınız ayda 1 kanal açıp içine 3-5 video atmaksa zaten bırakın bu işi.
Sizden 1 gün önce üye olmuşum ancak mesaj sayım konu sayım sizden fazla bu uğraşma algınızı ortaya seriyor.
arkadaşa katılıyorum bak benim üyelik tarihine :) bir türlü veremedim kendimi bu işe ama tam anlamıyla başladım sayılır

EDİT yanlıs yere attım mesajı :D

Buraya post atmicaktım yanlış attım ama atmışken yorumda yapim :D
Hocam bırakma bence devam et ama 8 aydır bişi kazanamadıysan ciddi bi sorun var demektir çalışma yöntemini burda anlat yardımcı olalım bence.

benim gibi yap ara ara az video at yine boş durma. asıl başlayana kadar bu forumda her şeyi en iyi şekilde öğrenmeye çalış öğrendiğine inanınca saldır :D

Bir işe başlarken, öncelikle ne yapacağım diye bakmayacaksınız, niye yaptım diye başlayacaksınız. Hayatınızda başarılar...

arkadaşlar bu işte sabır önemli, sabredeceksiniz-kaybedeceksiniz-üzüleceksiniz fakat sonunda gülen siz olacaksınız. bu iş fedakarlık istiyor, emek istiyor, sabır istiyor.

O değilde aylık maximum bin lira iki bin lira bırakan bir iş olsa bende öyle düşünürdüm ama maşallah kazananlara bakıyorum sisteme dökmüşler artık bir adsense ile 7 binlira kazananlar var ve adamların kaç adsense si olduğu belli değil ben foruma üye olmadan öncede göz gezdiriyordum üye oldum hala göz gezdiriyorum deneme yanılma yapıyorum şu sıralar..

şahsen tanıdığım 1000 - 2000 liradan çok daha fazlasını her ay kazanan insanlar var üstelik benim 10'da birim kadar internet yada program bilgileri bile yok :) :)

Youtube Hayat kurtarır...Bir daha düşün......

Bu Yorum Sana Yeter Dostum :)

yorumu Yazan arkadaşımızın geçen gün tüm adsenseleri gitti bu ay büyük bi para alıcaktı ama adsenseleri gittiği için alamayacak ve adam Youtube Hayat kurtarır...Bir daha düşün..... diye yorum yapmış (Sabrına Hayran kaldım) :) Ben Olsam Bırakabilirdim böyle bir yıkımdan sonra eminim daha fazlasını kazanacaksın...

Bu Yorum Sana Yeter Dostum :)

yorumu Yazan arkadaşımızın geçen gün tüm adsenseleri gitti bu ay büyük bi para alıcaktı ama adsenseleri gittiği için alamayacak ve adam Youtube Hayat kurtarır...Bir daha düşün..... diye yorum yapmış (Sabrına Hayran kaldım) :) Ben Olsam Bırakabilirdim böyle bir yıkımdan sonra eminim daha fazlasını kazanacaksın...

hocam bende tam bırakmıyorum sadece biraz ara veriyorum tekrar döneceğim inş :)

hocam merak ediyorum bu sure zarfinda turkce icerik mi calistin yabanci el attinmi hani en kotu yabanci haber calissan guncel yine bu parayi kazanirdin gibime geliyo

katagori bulamıyorum tek sorun bu heralde buldugum katagoridede ünlem geliyor telif geliyor yardımcı olurmsuun rica etsem peki?

Kategoriden çok ne var.

Kategori bulmak için yapacağın şey her zaman internette yaptığım şeydir.

Yalnız bir farkla bakış açını değiştireceksin

İnternette gördüğün her site veya her sistem bir kategori üzerine kurulmuştur

1-İnternette sörf yapacaksın ve karşına çıkan reklamları dikkate alıp hangi reklamın hangi kategoriye hitap ettiğini not edeceksin.

(hedeflediğin ülke hangisi ise bilgisayarının proxy ayarlarını ona göre değiştirerek reklamları takip et)

2-Adsensede "reklamlara izin ver & reklamları engelle" bölümü var orada içerik barındırıcıları için hassas kategoriler var onlar da aslında çalışacak kategori bulman için sana fikir verecektir.

Ünlem konusuna gelince bu forumda bulunana herkes ünlem sorunu ile mücadele etti ve hala ediyor. Herkes kendine göre bir yöntem benimsedi o şekilde ünlemle baş ediyor.

Artık ünlem sorunu youtube işini bırakmak için bahane değil. iyi araştırırsan sende bir yöntem bulur ve o şekilde devam edersin.

atladıgın,gözünden kaçan bişeyler vardır.onları bulunca para kazanmaya başlarsın hocam bence.sistem oturdukdan sonra yeri geliyor günde 1-2 saat dahi geçirmez oluyorsun pc başında.2 yılun var,demekki benim ekmegim burda degilmiş diyip kendine başka bi yol çizmek veya pes etmeden,çalışmaya devam etmek.en önemli şey sabır bu işte ama 8 ayda kazandıgın paraya bakınca,sabretmekle ilgili bi sorunun oldugunu düşünmüyorum.gözden kaçan başka bişey vardır ama ne?işte bunu bulman gerekiyor...

Sen daha şimdiden pes edersen ne diyim :) 8 aydır uğraşıyorum 300 TL kazanabildim tek video ile.Mesele video yüklemek değil ince noktaları gözden kaçırmamak o 300 tlyi 2 dklık bir videodan kazanmıştım hemde 3 günde halende kazanç sağlıyor.İnan pcde harcadığım vakitin haddi hesabı yok.Çok şükür yeni yeni toparlanıyorum sabır sabır sabır sonunda istenilen kazanç elde edilir...

3 ay kadar ben de bırakmıştım sonra ciddi şekilde geri döndüm günlük 12 saatten fazlasını harcıyorum bu iş için ve karşılığını almaya başladım çok şükür. Bir şeyleri ters ve eksik yapıyorsun bakış açını değiştir klasik yaptığın şeylerin dışına çık kabuğunu kır sen de kazanırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri