Youtube işini bırakma vakti geldi

r-beat

Kayıtlı Üye
herkese iyi geceler arkadaşlar
bugüne kadar forumda çok fazla aktif olamadım ancak pmler göndererek sohbet ettiğimiz arkadaşlar beni bilir
aslında aklımda olan şey güzel bir başarı hikayesi yazmaktı
ancak malum olaylardan yaşadığım bıkkınlık ile böyle bir yazı yazdım :)
şuan içinde bulunduğumuz şartlar youtube alemine ilk girdiğim günler gibi değil
youtube işi çok fazla yayıldı ve hergün birşeyler fazlaca kısıtlanıyor, bu durum akan şelaleyi kurutmak üzere...

son dönemde banlanmalar kanal kapanmaları sahte telifler v.s aşırı derecede arttı, asıl üzüldüğüm nokta ise emeklerin heba olması durumudur
bu olaylardan dolayı youtube alemi ile olan ilgimi sonlandırmak ve bu alemde olanları sadece uzaktan izlemenin yeterli olduğunu düşünüyorum
özgün çalışarak emeğimin karşılığını alamıyorum, spam çalışsam yükleyecek içerik bulamaz hale geldim
bugüne kadar ytden güzel paralar kazandım ancak şuan işler farklılaştı ve bütün bu olanları düşünmek beni yt aleminden çekilmeye itiyor.
bu yazım ile kimseye umutsuzluk vermek istemiyorum, sadece yaşadıklarımı düşünce ve hislerimi sizlerle paylaşmak istedim
herkese kolaylıklar dilerim, galiba buraya kadar...

aynı düşünceleri paylaşıyoruz, 4-5 web sitesi oturtup stressiz kazanmak istiyorum artık bende.

çok zorlaşıyor hakketen kalıcı fikirlerle devam etmek lazım kandil konusunda da yazdım hemen geçiyor 1 sene ve şartlar *10 ağırlaşıyor her sene sonumuz hayır yola yolun açık olsun ..

şuan var olan kanallarımı öylece kendi haline bırakmayı planlıyorum
içerik yüklemek seo kasmak gibi işleri terk etmek en doğru karar
herşeyi zorlaştıran ve emeklerle dolu olan kanalları gözünün yaşına bakmadan kapatan youtube sistemine karşı takınabileceğimiz tek tavır sistemi terk etmek olsa gerek
özgün yada spam hiç fark etmiyor, kanalın kazanç durumu biraz paralanmaya başlasın yeterli hemen kapatılıyor

şuan var olan kanallarımı öylece kendi haline bırakmayı planlıyorum
içerik yüklemek seo kasmak gibi işleri terk etmek en doğru karar
herşeyi zorlaştıran ve emeklerle dolu olan kanalları gözünün yaşına bakmadan kapatan youtube sistemine karşı takınabileceğimiz tek tavır sistemi terk etmek olsa gerek
özgün yada spam hiç fark etmiyor, kanalın kazanç durumu biraz paralanmaya başlasın yeterli hemen kapatılıyor

Yolun açık olsun hakkında hayırlısı olsun.

Yalnız yeni kişiler geliyor (İşini iyi yapana lafım yok) diyorsun eğer Youtube bunu zorlaştırmassa gerçekten çöpe dönecek.

Yolun açık olsun hakkında hayırlısı olsun.

Yalnız yeni kişiler geliyor (İşini iyi yapana lafım yok) diyorsun eğer Youtube bunu zorlaştırmassa gerçekten çöpe dönecek.

youtube içinde olan ve belirli yerlere gelmiş kanallar dışında zaten çöplük yuvasıydı hocam
sanatçılar yeni çalışmalarını youtube a yüklemese bu sitenin işi çoktan bitmişti
ben ciddi olarak 6 şubat 2014 den beridir bu alemdeyim
sistem o günden beridir zorlaşmak dışında hiç değişmedi

Son düzenleme:
Dediklerinizde cok cok haklisiniz hocam eskisi gibi degil artik , umarim sizin icin hayirlisi olur.

Yolun açık olsun ..

Batan gemiden mal kaçırıyoruz resmen. Yenilerin gelmesiyle youtube e sert önlemler aliyor.

coluk cocuk bu işin içine girincee bu hallere geldi 13 14 yaşındaki çocugun elinde bilgisayar gezerse olacagı budur forumda kısıtlı olmus olsaydı onaysız üyelere kapanmış olsaydı bu sıkıntılar dahaa az olurdu bence

Asıl şimdi başlıyor bence, çoluk çocuk için engeller geliyor. Biraz daha kafa yorarak çalışmamız gerekiyor, pes etmemiz değil :)

Yolun açık olsun hocam :)

coluk cocuk bu işin içine girincee bu hallere geldi 13 14 yaşındaki çocugun elinde bilgisayar gezerse olacagı budur forumda kısıtlı olmus olsaydı onaysız üyelere kapanmış olsaydı bu sıkıntılar dahaa az olurdu bence

Forum Aralık ayında onaysız üyelere kapanmış olsaydı herhalde sende şimdi burda olmazdın.Yani öyle yazmışsın ki bu işi sadece Türkçe bilenler yapıyor.
Bana kalırsa Youtube hesabını kitabını yaptı,spamsız da bu iş yürür diye...

1 2 ay rahatlayın düşünün özgün projeler üretin hocam sıkıntısız tasasız

Asıl şimdi başlıyor bence, çoluk çocuk için engeller geliyor. Biraz daha kafa yorarak çalışmamız gerekiyor, pes etmemiz değil :)

Yolun açık olsun hocam :)

sagolasın hocam ancak bu durum pes etmek değil
ben sadece yapılan haksızlıklara karşı böyle bir tavır almak istedim çünkü bu haksızlar sadece bizlere zarar veriyor sıkıntı çeken taraf sadece bizleriz
spamın spamını yapan kanallar var +18 içeriklerle dolu kanallar var ve bunlar aylarca aktif kalıp paralarını kazanıyor, böyle birşeyi hiç denemedim ama adım gibi eminim ki bunu yapmaya kalksak kanal ertesi gün kapatılır, bu kanalların numarası nedir nasıl oluyorda kapanmadan ilerleyebiliyorlar bunu aklım almıyor
mesela benim en son kapatılan kanalım hiç kimseye bir zararı olmayan telifsiz içeriklerin bulunduğu 2500 üzerinde abonesi bulunan bir kanaldı ve kapanmaya karşı çok kez itiraz ettim ancak bir sonuç alamadım
ayrıca bu benim ilk kapanan kanalım değildi böyle bir sürü kanalım kapatıldı
bu kapanan kanallarım arasında özgün çalıştığım kanallarda vardı
durumlar böyleyken istediğimiz kadar çalışalım özelliklede spam kanallar 1 ay sürmeden kapatılıyor
bu süre içerisinde ne güzel içerik yüklenir nede abone çekilir anca şans olurda bir kaç video üst sıralara çıkarsa bunun sonucunda 300 dolar getiri sağlar ama böyle giderse yakında 300 dolar getiri falanda kalmayacak

Hayatın boyunca bu kadar rahat para kazanamayacaksın hocam onu da göz önünde bulundur derim :)

Hayatın boyunca bu kadar rahat para kazanamayacaksın hocam onu da göz önünde bulundur derim :)

malesef hocam
aslında bu iş çok rahat gibi görünsede işin aslı son zamanlardaki zorluklar ömürümüzden ömür götüren bir stres kaynağı haline dönüştü
bence şuan iyi kazanan bir kanalın yoksa youtube alemini uzaktan seyretmek daha yararlı olur
kim bilir belkide zamanı geldiğinde sisler dağılır ve önümüzü görürüz

bekleme yapmayalım beyler,boşluklara ilerleyelim.
bi kişi,bir kişidir...

Bu işler zor işler bu işi uzun süre yapabilmek için çok şey bilmek gerek.Bir alıntı yapıyım o zaman.Bundan 2 sene önce o zamanlar daha toyuz (:. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi şöyle derdi:Ya kardeşim ne soruyorsun bana o öle olacak mı diye bu böyle olur mu diye dene kendin gör kendin öğren.Yani bu iş deneme yanılma ile yeni şeyler öğrenme ile olur birden çok kategori uzmanlaşman gerekir.

Herkes bu işi yapıcak diye birşey yok bu işler zor işler.Yolun açık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri