Youtube işini gizliyor musunuz?

bu işten çok kazanmadım ama az emek vermedim.. 1-2 yakınıma anlatıym dedim anlatacağıma pişman oldum, ne onlar beni tam anlayabildi ne de ben tam anlatabildim karman çorman şeyler işte.. bişeyin ne kadar çok popülerleşmesi o şeyin sonunu getirir bayatlatır.
banada öğretsene diyen bile çıkabiliyo ama artık konuşmak istemiyorum, çünkü sordukça soruyolar kimisi küçümsüyo, kimisi garip bakıyo sen ise ortada kalıyosun, en iyisi konuşmamak ve açıkçası bu işin daha yayılmasını bilinmesini istemiyorum zaten yeterince karıştı çorba oldu, ak kara hiçbişey belli olmuyo artık..

işte bende sizin gibiydim ekip kurdum kendi kendime konuşmaktan kurtuldum :D İş adamı gibiyim telefonlarım hiç susmuyor. 3 tane telefon hattım var :D

Benimde 32 yaşındaki kız kardeşim dahil oluyor spammer olarak :D
hedefi büyük valla :D

Hayırlısı ne ise o olsun.

Bakalım çalışmaları yapıyoruz. Ofis tuttum boya badana derken youtube timi kurdum 4 kişiyiz :)

-Ne iş yapıyorsun?
-Reklamcılık
-Nasıl yani?
-Web sitesi, sosyal medya, ordan burdan vs.
-Aaaa, bu işte o kadar para var mı?
-İdare edecek kadar
-Bana da anlatsana ben de gireyim bu işe
-Gerekirse işten çıkarım ve günün yarısını bu işe harcarım dersen, o kadar uğraşın sonunda eline hiç para geçmeme ihtimalini kabul edersen gel hemen başla.
-Hııı zormuş, neyse sana kolay gelsin.
:D

bende arkadaşlara söyledim bazen dalga geçiyorlar dolarlar nerde diyo bide dikkat et bankadaki paranı uçurmasınlar diyor bilmedikleri için.ama ailem nedense bişey demıyor devam et zaten evlenecen eşya paraları çıksın diyor sorunum yok hatta nişanlımda çok kızmıştı şimdi kendısı bile soruyor kanalların ne durumda diyor kapanmaz inşallah diyor

Anamdan Babamdan bile gizliyorum foruma bu olayı aşılamaya çalıştım beni 'felaket tellalı' ilan ettiler onlar yüzünden 10 yıl sürecekse 5 yıl sürecek bu yt

Boşverin arkadaşlar bir yerden sonra ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi çevrenizdekilere anlatinca insanların size karşı tavırları bile sahtelesiyor.Ayrıca gün gelecek bu işi ogrenenler arttığında hepimizin para kazanmasi zorlasacak bir nevi kendi ayağımıza sıkıyoruz ben sitelerim var makale yaziyorum deyip bir şekilde gecistiriyorum.

Çok fazla çevrem yok, o yüzden çok zor olmuyor benim için. Yakın arkadaşlarıma anlattım, hepsine detayıyla söyledim ama hepsi üşendi ve girmediler bu işe. Ailemden babam hariç herkese söyledim, babama söylersem komple para vermeyi keser diye :D Kız arkadaşım da biliyor hatta ona da bir kanal satın aldık her gün gelirini hesaplıyor. :)

Açıklamasını yapamayacağım derecede uzak olduğum kimse yok, çünkü hayatımda fazla kişi yok. Telefon rehberimde bile 40 kişi falan var, ne kadar az insan o kadar huzur. :)

Çok fazla çevrem yok, o yüzden çok zor olmuyor benim için. Yakın arkadaşlarıma anlattım, hepsine detayıyla söyledim ama hepsi üşendi ve girmediler bu işe. Ailemden babam hariç herkese söyledim, babama söylersem komple para vermeyi keser diye :D Kız arkadaşım da biliyor hatta ona da bir kanal satın aldık her gün gelirini hesaplıyor. :)

Açıklamasını yapamayacağım derecede uzak olduğum kimse yok, çünkü hayatımda fazla kişi yok. Telefon rehberimde bile 40 kişi falan var, ne kadar az insan o kadar huzur. :)

Benimde bunun gibi bişey.Çevremde fazla insan olmadığından rahatım.Olan arkadaşlarımın bir kısmı youtube ile uğraşıyor zaten..Kimi uğraşmaya çalışıyor bana bişey sorduklarında muhabbeti başka yöne çekiyorum.Youtube işini öyle oturup kimseyle konuşmayı sevmiyorum..

sssssssss.............s.......s........

.... MASKELEYİN ..... yakında bitecek kendi ayağımıza sıkmayalım.

hakkaten bu konular sıkıntılı biraz. bende saklıyorum. samimi arkadaşlarım hariç.
bir çoğu da hala girecek bu işe.:) lafta. kolay değil.

duymaktan en nefret ettiğim laf ise yattığın yerden para kazanıyorsun lafı.
onlara da diyorum ki www.youtube.com kardeşim herkese açık gir araştır yap.

abim ve 1-2 samimi arkadaşım hariç kimse ne yaptığımı bilmez

Yazilimciyim reis yaptigim yazilimlarin aylik lisans parasi dioz millete ayni durumdayz bi kac arkadasim yatirimciyim dio inan herkes daha da bi cins bakio

Yaklaşık 2 senedir bu işle uğraşıyorum. [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] sağ olsun sosyal medyaya benzer bir sitede durum paylaşmıştı para kazanmak isteyen falan var mı diye sonra mesaj attım yardımcı oldu bu forumu ve Serkan abinin konularını gösterdi, onun sayesinde başladım.

Çok anlattığım kişi oldu ilk başlarda dalga geçtiler o parayı vermeyecekler falan boşuna yapıyorsun yalan vs. diye inananlarda oldu fakat kime anlattıysam hepsine zor geldi, çok fazla ümitlerle söylediğim kişiler hayal kırıklığına uğrattı. Adam üniversite kazanamıyor 2 senedir oyun oynuyor habire pc'de hala doymadı... Hayatını mahvettiğinin farkında değil. Sonradan baktım böyle olmuyor %50 komisyonla anlatmaya çalışayım dedim tamam diyenler oldu sessiz kaldım bakalım ne kadar istekliler diye, inanır mısınız bir daha konusunu açmadılar. Sonra dedim nasıl arkadaş seçmişim diye. İnsanlara yaranamıyorsunuz gerçekten değmez...

Böyle konularda yaratıcı ve zeki olan 2 kişiye(ev arkadaşlarım) spamın bittiğini fakat özgün videolar yapılabildiğini zamanında iyi paralar kazandığımı neler yapıldığını, neler yapabileceğimizi falan anlattım ilgilenen oldu öyle yapalım böyle yapalım dediler kazandığım miktarı duyunca ertesi gün baktım 2'si de oyun oynuyorlar. Çok nadir konusunu açarlar böyle falan mı yapsak diye. Aslında iyi olur yapalım derim tabii ki de sonuçsuz kalır her zaman ki gibi.

Seneye tek başıma eve çıkacağım nasipse, para biriktirmeye çalışıyorum malum kira fiyatları uçuyor... Kimseye öğretmeden yolunuza devam edin inanın değmiyor. He bu arada abim uğraşıyor biraz verdiğim kategorilerle kazanıyor o da kendine yetecek kadarla ama o da tembel biraz neredeyse ben zorla kazandırıyorum...

Ne yazdım be :D Anlatmak istediklerim vardı anlatacak kişi yoktu. Valla ne güzel içimi döktüm.

Uzun lafı kısası DEĞMEZ!

Benimde ailem biliyor, kız arkadaşım ve bir kaç yakın arkadaşım biliyor youtube üzerinden para kazandığımı ama detayları pek bilmiyorlar. Çok yakın bi akrabama biraz detayları anlattım da öyle 2 günde anlatıp hadi oldu denilecek bir iş değil ki bu. Ben 1 senemi verdim tam öğrenip para kazanmaya başlayana kadar. Ayrıca 2 3 uzak arkadaşa söylemek zorunda kaldım bi ara, adamlar 'eee bende atayım benim bilgisayarda 1000 tane video var youtube'un anasını ağlatırım' dedi :D :D

kımse bılmıyo bazen ben bıle bılmemezlıkten gelıyorum

Yakın çevrem uzun yıllardır internetten (web tasarım, adsense filan) para kazandığımı biliyor zaten. İnternetten para kazandıran ne kadar sistem varsa hepsini denemişimdir :)
En son youtube de kaldık gidiyoruz işte. İlk başlarda ben de herkese anlatmaya çalışıyordum, gel sen de yap 3,5 gelir fenamı diye. Hatta yetenekli gördüklerime ısrar bile ediyordum bak tek kuruş istemiyorum kanalını bile ben açayım sen video çek yeter diye.
Ama herkes her işi yapamıyor işte misal ben adama youtube diyorum dolarlar diyorum o bana bırak bu işleri gel çiğköfteci açalım diyor :/ Bıraktım ben de artık kimseye anlatmıyorum yeni tanıştığım insanlara internet reklamcılığı yapıyorum deyip geçiştiriyorum. Yalanda sayılmaz hani reklamcıyız hepimiz :)

Boş gezenin boş kalfasıyım.
Annem-babam ve birkaç kişi dışında kimse bilmiyor.
Yıllardır boş gezdiğim için kimsede sorgulamıyor artık.
Arada gelen misafir-akraba gel seni şu fabrikadar işe sokalım maaşı iyi SSk+Yol+Yemek felan diyorlar, gülüp geçiyorum. ( çalışanları hor gördüğümden değil yanlış anlamayın )
Zaten Youtube işi yapmadan öncede çalışmıyordum, bu iş olmasa yine çalışmam.
:D
Mandıra Filozofu gibi Ben çalışmaya karşıyım.
:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri