aynen benim basima gelenİlk başta bu işe başlarken bana gülen , dalga geçen arkadaşlarım ve tanıdık akrabalar vardı . Şimdi bana bu işi ögret dediklerinde gülerek bakarız diyorum![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen benim basima gelenİlk başta bu işe başlarken bana gülen , dalga geçen arkadaşlarım ve tanıdık akrabalar vardı . Şimdi bana bu işi ögret dediklerinde gülerek bakarız diyorum![]()
Yaklaşık 2 senedir bu işle uğraşıyorum. [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] sağ olsun sosyal medyaya benzer bir sitede durum paylaşmıştı para kazanmak isteyen falan var mı diye sonra mesaj attım yardımcı oldu bu forumu ve Serkan abinin konularını gösterdi, onun sayesinde başladım.
Çok anlattığım kişi oldu ilk başlarda dalga geçtiler o parayı vermeyecekler falan boşuna yapıyorsun yalan vs. diye inananlarda oldu fakat kime anlattıysam hepsine zor geldi, çok fazla ümitlerle söylediğim kişiler hayal kırıklığına uğrattı. Adam üniversite kazanamıyor 2 senedir oyun oynuyor habire pc'de hala doymadı... Hayatını mahvettiğinin farkında değil. Sonradan baktım böyle olmuyor %50 komisyonla anlatmaya çalışayım dedim tamam diyenler oldu sessiz kaldım bakalım ne kadar istekliler diye, inanır mısınız bir daha konusunu açmadılar. Sonra dedim nasıl arkadaş seçmişim diye. İnsanlara yaranamıyorsunuz gerçekten değmez...
Böyle konularda yaratıcı ve zeki olan 2 kişiye(ev arkadaşlarım) spamın bittiğini fakat özgün videolar yapılabildiğini zamanında iyi paralar kazandığımı neler yapıldığını, neler yapabileceğimizi falan anlattım ilgilenen oldu öyle yapalım böyle yapalım dediler kazandığım miktarı duyunca ertesi gün baktım 2'si de oyun oynuyorlar. Çok nadir konusunu açarlar böyle falan mı yapsak diye. Aslında iyi olur yapalım derim tabii ki de sonuçsuz kalır her zaman ki gibi.
Seneye tek başıma eve çıkacağım nasipse, para biriktirmeye çalışıyorum malum kira fiyatları uçuyor... Kimseye öğretmeden yolunuza devam edin inanın değmiyor. He bu arada abim uğraşıyor biraz verdiğim kategorilerle kazanıyor o da kendine yetecek kadarla ama o da tembel biraz neredeyse ben zorla kazandırıyorum...
Ne yazdım beAnlatmak istediklerim vardı anlatacak kişi yoktu. Valla ne güzel içimi döktüm.
Uzun lafı kısası DEĞMEZ!
Boş gezenin boş kalfasıyım.
Annem-babam ve birkaç kişi dışında kimse bilmiyor.
Yıllardır boş gezdiğim için kimsede sorgulamıyor artık.
Arada gelen misafir-akraba gel seni şu fabrikadar işe sokalım maaşı iyi SSk+Yol+Yemek felan diyorlar, gülüp geçiyorum. ( çalışanları hor gördüğümden değil yanlış anlamayın )
Zaten Youtube işi yapmadan öncede çalışmıyordum, bu iş olmasa yine çalışmam.
Mandıra Filozofu gibi Ben çalışmaya karşıyım.
![]()
aynen hocam banada kimse iş miş sormuyor senin gibi gel şu iş var bu biş varama bilmiyorlarki xxxxx leri kaldırıyoruz
bende çalışmaya karşıyım.
Öyle adamlardan kork. zira onlar zaten adam değil.Abi yol göstermesine gösteririzde adam mausun ne olduğunu bilmiyor " bana da youtubeden para kazanmayı öğret " diyor böyle adama neyi nasl açıklayacaksın? 50 kişiyi öğrettim hiçbiri devam etmedi 3-4 kişi devam etti onlarıda dilim lal olaydıda öğretmeseydim .. adamar benim içerikleri yüklüyor yetmiyor başkalarına da al bu içeriği yükle diyorlar ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.