Youtube işini gizliyor musunuz?

Yaklaşık 2 senedir bu işle uğraşıyorum. [MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] sağ olsun sosyal medyaya benzer bir sitede durum paylaşmıştı para kazanmak isteyen falan var mı diye sonra mesaj attım yardımcı oldu bu forumu ve Serkan abinin konularını gösterdi, onun sayesinde başladım.

Çok anlattığım kişi oldu ilk başlarda dalga geçtiler o parayı vermeyecekler falan boşuna yapıyorsun yalan vs. diye inananlarda oldu fakat kime anlattıysam hepsine zor geldi, çok fazla ümitlerle söylediğim kişiler hayal kırıklığına uğrattı. Adam üniversite kazanamıyor 2 senedir oyun oynuyor habire pc'de hala doymadı... Hayatını mahvettiğinin farkında değil. Sonradan baktım böyle olmuyor %50 komisyonla anlatmaya çalışayım dedim tamam diyenler oldu sessiz kaldım bakalım ne kadar istekliler diye, inanır mısınız bir daha konusunu açmadılar. Sonra dedim nasıl arkadaş seçmişim diye. İnsanlara yaranamıyorsunuz gerçekten değmez...

Böyle konularda yaratıcı ve zeki olan 2 kişiye(ev arkadaşlarım) spamın bittiğini fakat özgün videolar yapılabildiğini zamanında iyi paralar kazandığımı neler yapıldığını, neler yapabileceğimizi falan anlattım ilgilenen oldu öyle yapalım böyle yapalım dediler kazandığım miktarı duyunca ertesi gün baktım 2'si de oyun oynuyorlar. Çok nadir konusunu açarlar böyle falan mı yapsak diye. Aslında iyi olur yapalım derim tabii ki de sonuçsuz kalır her zaman ki gibi.

Seneye tek başıma eve çıkacağım nasipse, para biriktirmeye çalışıyorum malum kira fiyatları uçuyor... Kimseye öğretmeden yolunuza devam edin inanın değmiyor. He bu arada abim uğraşıyor biraz verdiğim kategorilerle kazanıyor o da kendine yetecek kadarla ama o da tembel biraz neredeyse ben zorla kazandırıyorum...

Ne yazdım be :D Anlatmak istediklerim vardı anlatacak kişi yoktu. Valla ne güzel içimi döktüm.

Uzun lafı kısası DEĞMEZ!

Çok şey yazacaktım ama yazarken çok gerildim tümünü sildim. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Boş gezenin boş kalfasıyım.
Annem-babam ve birkaç kişi dışında kimse bilmiyor.
Yıllardır boş gezdiğim için kimsede sorgulamıyor artık.
Arada gelen misafir-akraba gel seni şu fabrikadar işe sokalım maaşı iyi SSk+Yol+Yemek felan diyorlar, gülüp geçiyorum. ( çalışanları hor gördüğümden değil yanlış anlamayın )
Zaten Youtube işi yapmadan öncede çalışmıyordum, bu iş olmasa yine çalışmam.
:D
Mandıra Filozofu gibi Ben çalışmaya karşıyım.
:cool:

aynen hocam banada kimse iş miş sormuyor senin gibi gel şu iş var bu biş var :) ama bilmiyorlarki xxxxx leri kaldırıyoruz :D bende çalışmaya karşıyım.

aynen hocam banada kimse iş miş sormuyor senin gibi gel şu iş var bu biş var :) ama bilmiyorlarki xxxxx leri kaldırıyoruz :D bende çalışmaya karşıyım.

evde oturduğu yerden bizim deyimimizle home ofis :D çalışmak herkesin hayali bu forumdaki herkes çalışmaya karşıdır zaten :) tabi orda burda çalışanlarda memnun değil ama hayat işte bazen adil olmuyor maalesef..bi arkadaşın yorumunda okumuştum baya oldu bi video asgari ücretle çalışan bi işçinin 1 ayda alnının teriyle hakedip alacağı parayı 1 günde alabiliyor hayat adil değil hakikaten ...

Internet ile arasi iyi olmayan yada sadece interneti oyun ve film izlemek tarzi basit islerle gecirenlerden soru alirsam Youtube'da calisiyorum diyorum kesip atiyorum. :D Ne is yapiyon dersede,videolara reklam yerlestirmesini biz yapiyoruz diyorum,Vay be demek o biktiran reklamlari sizler koyuyorsunuz diyor evet diyorum konu kapaniyor. :D

Bilen kisilerede yani az cok bu tur islerden bilgisi olana da Youtube icinde reklam pazarlama isi yapiyorum diyorum.Hmm iyimis diyor konu kapaniyor. :D

Abi yol göstermesine gösteririzde adam mausun ne olduğunu bilmiyor " bana da youtubeden para kazanmayı öğret " diyor böyle adama neyi nasl açıklayacaksın? 50 kişiyi öğrettim hiçbiri devam etmedi 3-4 kişi devam etti onlarıda dilim lal olaydıda öğretmeseydim .. adamar benim içerikleri yüklüyor yetmiyor başkalarına da al bu içeriği yükle diyorlar ..
Öyle adamlardan kork. zira onlar zaten adam değil.

Biz bir kişiye gösterdik herif işi öğrenince aferdersiniz g*tü kalktı. tanımaz oldu.

Ben tövbe ettim bir daha kimseye göstermem. Para insanı değiştiriyor. Şerefsizin yalakanın önce gideni öğreneceğini öğrendikten sonra hemen g*tü kalkıyor.

dinleyin ya da dinlemeyin farketmez ama : Kimseye anlatmayın kimseye göstermeyin. kendinize yazık...

sırf kendime yandaş olsun diye samimi olduklarıma anlattım ama olmadı üşeniyo millet kuzenime anlattım anlatmaz olaydım megaydı incirdi zincir şeylerine çağırıyo haftada bir pişmanım

Ben de kimseye söylemiyorum kazancımla ilgili herhangi bir şey.Bir gün ailemin yanına gittiğimde tüm akrabalar öğrenmiş.Sonradan duydum ki canım babam, sırf beni yüceltmek için, benim oğlum öğrenci haliyle kendi parasını kendi kazanıyor benden para almayı bırak o bize yolluyor, tüm borcu harcı ödedi demiş millete.Beni yüceltirken kendi gururunu hiç düşünmemiş.Benden önce ölme baba nolursun.

Bugün araç almaya gittim tanıdık bir satış müdüründen adam sordu işler nasıl diye iyi dedim geçiştirmek istedim ama kurcaladıkça kurcaladı ha bire birşey sordu bende en son website işleri falan dedim.Bu seferde web sitenin adı ne bakıyım bir demesin mi :) Kafadan salladım bir website aklımda kalan da öyle geçiştirdim :) Sırf bunu diyebilmek için öylesine bir site alıcam soranlara site adresini vericem :D

Online reklam isi diyorum.
Soruyorlar nasıl is diye bende sitelerde karsına hep reklamlar cıkıyor ya iste onları bizim sirket koyuyor :)
Tabi akrabalara AdBlock'u öneriyorum, sövüyorlar cünkü bunu dedikten hemen sonra :)

Söylenecek adam var söylenmeyecek adam var. Adama anlatıyorsun içerik bile veriyorsun adam kanal nasıl açacaz diye soruyor.
Başka bir adama laf arasında youtubedan kazanıyorum diyorsun. 1-2 ay sonra öğreniyorum adam günde 4 hane para kazanmış. Araştırmış bulmuş kazanmış.
3-4 arkadaş araba aldı bu sayede.

oda arkadaşlarım ve bi kaç arkadaşım biliyor onlarda hiç hevesli değil bu işlere banada öğret falan demediler onun haricinde soranlar video hazırlıyorum site kurdum ordan kazanıyorum falan diyorum

gelirim yüksek olmayınca gizleyecek bişeyim de olmuyor :D 1 2 tane kişi biliyor seneyede onlara öğretip ekip yapmayı planlıyorum. ama banada öğresene yağğğ diyenlere sinir oluyorum

Site işleri diyorum geçiştiriyorum. şahsen hiç kimseye gösterme taraftarı değilim,sonuçta kontrol bende olmayacak. o parayı gücü iki gün sonra bana karşı kullanmayacagının garantisi yok. gerekirse az olsun benim olsun. çünkü sağlam karakteri olmayan birine denk gelirsek hava atıcam diye bu iş geçenki gibi 13-14 yasındaki bebelere düşer ayak altı olur. sonra bu telif sahtemi diye başlık açıp dururuz. Araştırıp öğrenip,çalışan emek veren birine de elbette yol gösteririm o ayrı. "sigara param çıksın" mantığıyla yaklaşanlardan zaten iş çıkmaz,bu işi kafaya takması gerek once adamın.

valla benim işi tam olarak bildiğim herşeyi öğrettiğim tek adam abimdir, şimdi ortak calısıyoruz ne gelirse yarı yarıya yani. burada spam telif flag falan yazıyoruz ama evde bunu birisiyle sözlü olarak konuşmak bambaşka, dışarıda kimseye diyemiyosun flag desen hangi ülkenin bayrağı diyor insanlar :D tavsiyem sizde evden birisine öğretin ben abimle oturup işlerin değerlendirmesini yapınca rahatlıyorum sanki derdimi anlatmış gibi :)

youtubede spam yaptığınızı biliyordum da
gerçek hayatta da spam yapıyormussunuz :)
yöneticiyim reklamcıyım satıcıyım borsacıyım babadan alıyorum parayı vsvsvs

ticaret yapıyorum arsa alıp satıyorum v.s :D anlatsamda çoğu anlamıyacak zaten ondan gerek de yok geçen birine dedim bin pişman oldum google adama para mı verir la dedi ödemelerin geciktiği gündü moralim altist olmuştu :( sonra noldu aldım paramı şükür :) ondan paramı ne parası la youtubede artis ne arar demeli :D

Ne zaman birine soylesem cok kisa sure icinde ya en cok kazandiran videoma eslesen geldi, ya telif geldi yada ard arda topluluklar geldi para kazanmam gitti. o yuzden kimseye soylemiyorum. Soranlarada biraktim diyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri