Youtube izlenme Limit: (65.000.000)

• Kullanıcı Amohma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

Amohma

Kayıtlı Üye
Youtube izlenme Limiti (100.000.000) Çıkardik !

Bismillahirrahmanirrahim

NOT: SİSTEMİMİZ TAMAMEN TÜRK YAPİMİ BİR SİSTEMDİR,BİZE AİTTİR.
İzlenmeler Hakkında Bilgi: İzlenmeler Yüksek Alimlarda Para Getirisi Vardir.
Video izlenme süresi %20 - %80 video'nun izlenmektedir.

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ (En düşük 10.000 Alabiliyorsunuz)
10.000 İzlenim: 100 TL (İndirimsiz)
20.000 İzlenim: 150 TL (50 TL İndirimli)
30.000 izlenim: 200 TL (50 TL İndirimli)
40.000 İzlenim: 250 TL (50 TL İndirimli)
50.000 İzlenim: 300 TL (50 TL İndirimli)
60.000 İzlenim: 350 TL (50 TL İndirimli)
70.000 İzlenim: 400 TL (50 TL İndirimli)
80.000 İzlenim: 450 TL (50 TL İndirimli)
90.000 İzlenim: 500 TL (50 TL İndirimli)
100.000 İzlenim: 550 TL (50 TL İndirimli)

RAPORLAR:
http://www.imgim.com/3760inciu176517.png
http://www.imgim.com/2181incil5181450.png
http://www.imgim.com/1967inciv9717610.png
http://www.imgim.com/6488incik3779690.png

RAPOR GÖRÜNTÜLEME 2

ÖNERİLEN VİDEOLAR ÇIKMA VE ARAMA BİLGİLERİ:
http://www.imgim.com/besss.png
http://www.imgim.com/1959incij5338633.png

Son düzenleme:
referans vermiyorsun amena, kimse bir şey demiyor; referans vermesen de bir referans koy bari. ver bir link. de ki şu videoya 65 milyon izlenim gönderdik sonuç bu de.

biz de bakalım; kanal kapandı mı, izlenimde düşüş oluyor mu, kanal kara listeye alınıyor mu? video kaldırıldı mı? 1 milyon izlenimi kaç günde gönderebileceksin görelim.
kimse senin kara kaşına kara gözüne izlenim almaz.

ikincisi şu allahı dini her yere karıştırmayın gözünüzü seveyim. elhamdülilah hepimiz müslümanız. şu yaptığınızdan dolayı dinden kurandan soğutuyorsunuz insanları.

ne alaka yani şimdi; illegal iş yapıyorsun. allahı karıştırıyorsun işine. içini mi rahatlatıyorsun.

referans vermiyorsun amena, kimse bir şey demiyor; referans vermesen de bir referans koy bari. ver bir link. de ki şu videoya 65 milyon izlenim gönderdik sonuç bu de.

biz de bakalım; kanal kapandı mı, izlenimde düşüş oluyor mu, kanal kara listeye alınıyor mu? video kaldırıldı mı? gerçekten bırak 1.5 dakikayı, 1.5 haftada o dediğin izlenimi gönderebiliyor musun.

ikincisi şu allahı dini her yere karıştırmayın gözünüzü seveyim. elhamdülilah hepimiz müslümanız. şu yaptığınızdan dolayı dinden kurandan soğutuyorsunuz insanları.

ne alaka yani şimdi; illegal iş yapıyorsun. allahı karıştırıyorsun işine. içini mi rahatlatıyorsun.

Aslanım sen ne saçmalıyorsun ? Kendi işimizi kurduk Allahın adıyla selam vermenın hesabını sana mı verecem sen zaten dinine bağli adam olsaydın bu lafları söylemezdin dinsiz oldugun kesin.Elhamdülillah müslümanım demekle müslüman olunmuyor.İllegal iş yapıyorsun diyor kimin riskini yiyorum'da illegal iş yapıyorum ? Kendi sistemimizi kendimiz kurmuşuz kendimiz sağliyoruz baskalarının kaynaklarından referans mı çalıyoruz ? Kimse benim kara kaşlima merakli değilse almaz o zaman ben burada zorla izlenım satmıyorum.Güvenen alsın dedım iyice oku güvenmeyen zaten almasın.Kimseye referans atamam başka bir insana gönderdiğim gizli ve sakli birşeyi baska insanlar ile paylaşmak suçtur.KİŞİSEL VERİLERİN GİZLİLİĞİ SEBEBİYLE 15 yasında çocukmusun nesın..terbiyesiz insan.Allahın adıyla ben işimi yapıyorum dinime bağli bir insanım senin gibi boş insanların bu sitede işi yok git bir 2 rekat namaz kıl sonra git eline kuranı al oku sonra gel buraya çocuk.

İzlenim istatistiklerinin bir resmini atarsanız, daha açıklayıcı olur.Ülkeler, cihazlar, izlenim süreleri, trafik kaynakları gibi.

biz de bakalım; kanal kapandı mı, izlenimde düşüş oluyor mu, kanal kara listeye alınıyor mu? video kaldırıldı mı? 1 milyon izlenimi kaç günde gönderebileceksin görelim.

Tamamen sana katiliyorum. Ellerine saglik.

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ytuser biraz hakli ama adam istedigi gibi konu acar giriside istedigi gibi yapar. her ise besmeleyle baslamak hayirlidir derler ama sanal alem bu biraz garip geliyor insana anlayabiliyorum

Adamin konusunu kirletmeyin

Hocam Selam..

Para kazanması açık videolarda sorun yaşanıyormu ? birde skype verirseniz oradan görüşelim..
[MENTION=68979]Amohma[/MENTION] hocam cevap bekliyorum sizden...

Son düzenleme:
65 milyon izlenim gönderebiliyoruz dediğinize göre bunun denemesini yapmış olmalısınız

Acaba denemesini yaptığınız videoyu pm alabilir miyim

65 milyon izlenim gönderebiliyoruz dediğinize göre bunun denemesini yapmış olmalısınız

Aynı şekilde bende pm alabilir miyim? Önceden başka müşterilerinize gönderdiğiniz videoları istemiyoruz gizlilik açısından . Yeni bir video yükleyip ona izlenim gönderirseniz forum içinde güven problemi kalmaz diye düşünüyorum.

Hocam Selam..

Para kazanması açık videolarda sorun yaşanıyormu ? birde skype verirseniz oradan görüşelim..
[MENTION=68979]Amohma[/MENTION] hocam cevap bekliyorum sizden...

gönderilmiştir..

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

Sistemi daha yeni kurduk dediğim gibi 1.5 yildan beri 8 kişilik bi yazilim ekibimizle bu havuzu toplamaya çalışıyorduk google yahoo yandex andorid windows mac vs. verileri çekebildik denemesi yapilmadi.Ama böyle bir durumda kesinlikle para iade yapabilirim.Benim sözüm senettir. 65.000.000 alacak birisi ile karşılaşmadım.Eğer alacaksanız geçelim iletişime belli bir yari miktarını ödersınız ilk denemesını sizinle gerçekleştirebiliriz.Her hangi bir durumda gelmeyen miktar kadar ödemesini yapabilirim ama %95 limitiz'de hiç bir sıkıntı yok.Çünkü 0 ile 30 sanıye arası genelde bot izleyici oluyor.bizim sistemde 2 ile 5 yada 3 ile 5 dakika aralarında alacagınız miktara göre izlenimleri gönderebiliyoruz.

Saygilarimla.

gönderilmiştir..

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

Sistemi daha yeni kurduk dediğim gibi 1.5 yildan beri 8 kişilik bi yazilim ekibimizle bu havuzu toplamaya çalışıyorduk google yahoo yandex andorid windows mac vs. verileri çekebildik denemesi yapilmadi.Ama böyle bir durumda kesinlikle para iade yapabilirim.Benim sözüm senettir. 65.000.000 alacak birisi ile karşılaşmadım.Eğer alacaksanız geçelim iletişime belli bir yari miktarını ödersınız ilk denemesını sizinle gerçekleştirebiliriz.Her hangi bir durumda gelmeyen miktar kadar ödemesini yapabilirim ama %95 limitiz'de hiç bir sıkıntı yok.Çünkü 0 ile 30 sanıye arası genelde bot izleyici oluyor.bizim sistemde 2 ile 5 yada 3 ile 5 dakika aralarında alacagınız miktara göre izlenimleri gönderebiliyoruz.

Saygilarimla.

Hocam her videoya ayrı ayrı göndere biliyor musun bide gönder dediğimizde saatde maks kaç izlenim geliyor

Hocam her videoya ayrı ayrı göndere biliyor musun bide gönder dediğimizde saatde maks kaç izlenim geliyor

Her video ayri ayri izlenim atabiliyoruz hocam minimum 10.000 limitiz.
günlük izlenim: 100.000 - 300.000 - 20.000 - 100.000 - 10.000 - 50.000 arası gönderim hızı

Bu limite göre değişmektedir.Alacağiniz dakika sistemine bağlidir..
Mesaj Atabilirsiniz özelden skype adresimi verebilirim

Her video ayri ayri izlenim atabiliyoruz hocam minimum 10.000 limitiz.
günlük izlenim: 100.000 - 300.000 - 20.000 - 100.000 - 10.000 - 50.000 arası gönderim hızı

Bu limite göre değişmektedir.Alacağiniz dakika sistemine bağlidir..
Mesaj Atabilirsiniz özelden skype adresimi verebilirim

10 bin izlenimi 1 haftaya bölebiliyor muyuz? ve 5000 izlenim 5000 izlenim 2 video ya bölebiliyor muyuz? Özgüne başlayacağım. Eğer izlenim kaynaklarını paylaşabilirseniz çalışırız sürekli.

10 bin izlenimi 1 haftaya bölebiliyor muyuz? ve 5000 izlenim 5000 izlenim 2 video ya bölebiliyor muyuz? Özgüne başlayacağım. Eğer izlenim kaynaklarını paylaşabilirseniz çalışırız sürekli.

Malesef hocam en alt limit: 10.000 alim yapıyoruz,yani siz 20 bin alacaksınız ki biz onu 10 bin 10 bin bölelim.

İzlenim kaynaklari konuda mevcut hocam bilgisayar ülke ve dakikalar hepsi konuda mevcuttur efendım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri