Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spam ise kesinlikle onaylanmaz..
Özgün ise onunda kriterleri var,örnek kamera karşısına geçip içerik oluşturulan bir kanalsa %100 onaylanır..Diğer özgünlerin şansı %50 .
Biliyorsunuz bir çok arkadaş kanal onaylaması bekliyor ,youtube bu ay sonuna kadar onaylamaların biteceğini söyledi.Sizde durum nedir ben hala bekliyorum yoksa tarihte bir değişmemi oldu?![]()
youtube bu ay sonuna kadar onaylamaların biteceğini nerde söyledi ?
3 reddi aldım, arkadaşın dediği gibi kamera ile özgün video çekeceksin zira onay için bekleyenler aynı bu yöntemi uyguluyor..
3 ayda 3 red almasıda ilginç. Yani başvuru yapar yapmaz anında kararı vermişler. 1.red için 2 aya yakın bekledim 2.başvuruyu yapalı 4 ay oldu ne red ne olumlu. Senin ki çok ilginç.3 ayda 3 ret etti.![]()
3 ayda 3 red almasıda ilginç. Yani başvuru yapar yapmaz anında kararı vermişler. 1.red için 2 aya yakın bekledim 2.başvuruyu yapalı 4 ay oldu ne red ne olumlu. Senin ki çok ilginç.
youtube bu ay sonuna kadar onaylamaların biteceğini nerde söyledi ?
Bize niye cevap gelmiyor anlamadım, olumlu olumsuz bir şey deselerde bizde boşuna beklemesek.İşte en son aralık ayında başvuru yaptım 7 gün sonra ret yedim 11 ocağı bekliyorum.
Bize niye cevap gelmiyor anlamadım, olumlu olumsuz bir şey deselerde bizde boşuna beklemesek.
Değiştireli 3 ay oldu, videoların yüzde 90 nını sildim yeni özgün videolar attım. Sorun o değil sana 1 haftada gelen olumlu veya olumsuz bir cevap var bende o da yok.kategori değiştir.
Ben slite hazırlıyorum. Ders videosu. Videolarda sadece sesim var. . Bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar merakla bekliyorum. Buraya bilgilendirme yapacağım sonucunu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.