YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Partner bilgisi api ile gelmiyor maalesef. Onun için ayrıca bir şeyler yapmak lazım. Bu da kontrol süresini uzatacağı için partner bilgisini getirmeyi seçimlik olarak ekliyorum.

Dünden bekleyen birkaç hata için bugün güncelleme çıkartacaktım ama maalesef yarına kaldı.

Ayrı bir güncellme ile sadece Pub-id'yi alsa kafi hocam, çoklu adsense çalışıyorum not almadan hangi hangi adsense'ye bağlı karıştırıyorum arada.

- örn: dün gece oluşturduğum 3 kanalı güncelleme tarihine göre sıralayıp görmek istiyorum.. güncelleme tarihine göre sıralama yok mu?

- örn: "liste" bölümünde ahmet öztürk isimli kanalımı öztürk yazarak arama yapmak istiyorum.. veya kanal URL adresine göre arama yapıp bulmak istiyorum.. bilmem kaç tane kanal arasından kontrol etmek istediğim kanalı önce alfabeye göre dizip sonra bulmak zorunda kalıyorum.

- adsense kanallarda "adsense bağlı" veya "adsense bağlı değil" gibi ototmatik kontrol edecek bir sistem var mı? (diğer takip programında vardı alışkanlık olmuş)

ek olarak;

kontrol detayları kısmında sorunlu olan kanalları/videoları düzeltmeme rağmen hala her kontrolde o kanalları/videoları telif veya dünya engeli varmış gibi gösteriyor.. silinenleri temizle butonu hiçbir işlem yapmıyor..

bana cevap veren olmadı..

ayrıca kanallardaki sorunlu olan videoları düzeltiyorum hala düzelmedi gösteriyor...
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Arkadaşlar eşleşen veya dünya engeli olan videoları gösteriyor mu ? Böyle bir özellik eklendi mi bota.
eşleşeni göstermiyor. sonradan gelen ses eşleşenleri için de bi düzenleme getirilse süper olcak benim açımdan tek eksiği şimdilik bu kaldı.

eşleşeni göstermiyor. sonradan gelen ses eşleşenleri için de bi düzenleme getirilse süper olcak benim açımdan tek eksiği şimdilik bu kaldı.

Hocam şimdi bu programın özellikleri ve en beğendiğiniz şeyleri neler siz nasıl kullanıyorsunuz anlatırsanız çok sevinirim. Stabil mi çalışıyor nasıl

Hocam şimdi bu programın özellikleri ve en beğendiğiniz şeyleri neler siz nasıl kullanıyorsunuz anlatırsanız çok sevinirim. Stabil mi çalışıyor nasıl
spamdan kapanmayı gösteriyor, telif gelince farkediyosun, video flag ile kaldırılırsa farkediyosun, dünya engeli geldiğinde de farkediyosun. benim için en önemlisi bunlar. bir de ses eşleşeni ya da görüntü eşleşeni geldiğinde uyarsa tamamdır. :)

hocam hem kanal takip hemde videoniti programı içinn size pm attım döznüş yaparsanız sevinirim

programın anlık izlenimleri sayması nasıl arkadaşlar.. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] murat hocanın programından buraya geçenler var mı ?

programın anlık izlenimleri sayması nasıl arkadaşlar.. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] murat hocanın programından buraya geçenler var mı ?

ben 2 programı da kullanıyorum. anlık izlenim çalışıyor. şuan için stabil program.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] sesli uyarı hakkında istekte bulunmuştum. bilgi verebilir misin?

Demoyu deneyeceğim başka alternatif yok geçerim buraya muhtemelen teşekkürler [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]

Sent from my iPhone using Tapatalk

programın anlık izlenimleri sayması nasıl arkadaşlar.. @bio33 murat hocanın programından buraya geçenler var mı ?
bio33 abini prog. geçtim buraya
bende bir günlük izlenimi bulamadım :( bulabılırsenız mesaj atarsanız sevinirim

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

ben 2 programı da kullanıyorum. anlık izlenim çalışıyor. şuan için stabil program.

@Slowhand sesli uyarı hakkında istekte bulunmuştum. bilgi verebilir misin?
anlık izlenimlere nerden bakılıyor ben bı bulamadımda hocam söylermisiniz

arkadaş gelse de satın alsak ne diyeyim. bio33 hocam kayboldu inşallah bu arkadaşın da başına bir iş gelmemiştir...

program ayarlarından kanal ve video detayları ,izlenim artışını da 1 gün diye ayarlarsanız izlenimleri görürsünüz.programın çalıştıgı ilk gün değil 2.gün izlenimleri sağlıklı alırsınız.

bio33 abini prog. geçtim buraya
bende bir günlük izlenimi bulamadım :( bulabılırsenız mesaj atarsanız sevinirim

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

anlık izlenimlere nerden bakılıyor ben bı bulamadımda hocam söylermisiniz

pano'da izlenme artışı kısmı var. Fakat kanalı ekledikten sonra 1 gün geçmesi lazım takip edebilmek için.

ogkOEQ.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri