YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Hocam Yen'i versiyon gelcek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öğleden sonra müsait olursanız team ile bağlanıp bir kontrol edeyim hocam.

Hocam benzer durum bende de var. Sürekli kasıyor ve donuyor. Birkaç kez açıp kapatınca geçte olsa da cevap veriyor. 1k kanal bağlı ortalama. Ram yetersiz diye düşündüm ama 4 gb ram yeter sanırım bunun için.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam kanal takipe gidiğimde çok önceki yedek yüklenmiş. Yeni eklenen her şey kaybolmuş. Yedeklerde silinmiş daha önce bir kere daha başıma gelmişti. Bu durumu çözebilirmiyiz

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam kanal takipe gidiğimde çok önceki yedek yüklenmiş. Yeni eklenen her şey kaybolmuş. Yedeklerde silinmiş daha önce bir kere daha başıma gelmişti. Bu durumu çözebilirmiyiz

Bilgisayarınızda deep freze benzeri bir program var mı hocam? Kanal Takip'te otomatik olarak yedek geri yükleme yok çünkü. Bütün işlemler kullanıcıya bırakılıyor.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

hocam site üzerinde kanal takibi ne zaman getireceksiniz ?

Yeni versiyon ile ilgili çalışmalar bittiği gibi web kısmı ile ilgilenmeye başlıyorum.

Çoklu işletim sistemi ile ilgili testler hiç tahmin ettiğim gibi gitmedi. Oraya harcayacağım zamanı web ve mobil kısmı için harcamak daha mantıklı geldi. Bu yüzden Linux ve Mac versiyonlarını iptal etmeye karar verdim. Şimdi ise ortak olarak hazırladığım kodları sadece Windows işletim sistemine göre yeniden düzenliyorum. Süreci uzattı farkındayım ama cidden az kaldı :)

Bilgisayarınızda deep freze benzeri bir program var mı hocam? Kanal Takip'te otomatik olarak yedek geri yükleme yok çünkü. Bütün işlemler kullanıcıya bırakılıyor.

Yok hocam. Çok tuhaf gerçekten. Birde şöyle durum var. Mesela yedek alıyorum. Kanal takip yedek işlemlerine girdiğimde aldığım yedekler gözüküyor fakat yedek klasörüne girdiğimde aldığım yedekler gözükmüyor yani bomboş klasör

-Kapali kanallarin durumunu kirmizi simge ile gösteriyor ama ayni anda para kazanma simgesi yesil.Kanal detaylara gittiginde de para kazanma yesil.

-Kapali kanallarin durumunu kirmizi simge ile gösteriyor ama ayni anda para kazanma simgesi yesil.Kanal detaylara gittiginde de para kazanma yesil.

kanal açık mı kapalı mı ve içindeki videoların para kazanması açık mı kapalı mı görüyoruz.fakat kanalın para kazanmasının görüldügünü sanmıyorum,yada var ama ben hiç görmedim :)

kanal açık mı kapalı mı ve içindeki videoların para kazanması açık mı kapalı mı görüyoruz.fakat kanalın para kazanmasının görüldügünü sanmıyorum,yada var ama ben hiç görmedim :)

fatihbaz, hicbir sey anlamadim dostum mesajindan. Bug ayni anlatmaya calsitigim gibi.

g2WgVb.png

Kanal kapali ama durum ve para kazanma yesil.
l3WXvE.png

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

şimdi daha net anladım hocam.bildigim kadarıyla o hep öyleydi :) kanal kapandıgı halde en son taramadaki videolar,videoların durumu giriyor detaylara bakıncada.ki ben bunu seviyorum.diger kanal takip programında kanal kapandıysa en son içinde ne vardı filan göremiyoruz ve ne atmıştım ben buna diye düşünüyorum bazen :)

Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür hasta olduğum için mesajlara geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Nasıl bir gripse bu yorgan döşek yatırıyor mübarek.

Özellikle Skype üzerinden yeni Kanal Takip programı ile ilgili mesajlar geliyor. Merak eden arkadaşlar için ekran görüntüsü gönderiyorum. Yapmam gereken birkaç ekleme daha var. Onun haricinde şu an stabil çalışıyor.

Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür hasta olduğum için mesajlara geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Nasıl bir gripse bu yorgan döşek yatırıyor mübarek.

Özellikle Skype üzerinden yeni Kanal Takip programı ile ilgili mesajlar geliyor. Merak eden arkadaşlar için ekran görüntüsü gönderiyorum. Yapmam gereken birkaç ekleme daha var. Onun haricinde şu an stabil çalışıyor.

Pano üzerinden kanala gitme ve özel ismin gösterilmesi olacak mı acaba?

Videolarla ilgili panoda olsun:Oyuncuya göre liste, seneye göre liste vs gibi. Dizi, film calisanlar icin önemli bilgiler bunlar. Arsivde video olarakne var ne yok bilinmesi gerekiyor. Gerci bunu seninle cok konustuk ya neyse.

Pano üzerinden kanala gitme ve özel ismin gösterilmesi olacak mı acaba?
Evet eski programdaki özellikler bunda da mevcut.

Videolarla ilgili panoda olsun:Oyuncuya göre liste, seneye göre liste vs gibi. Dizi, film calisanlar icin önemli bilgiler bunlar. Arsivde video olarakne var ne yok bilinmesi gerekiyor. Gerci bunu seninle cok konustuk ya neyse.
Kanal için kullanılabilecek 5 adet özel grup var aslında. Onlar da bu iş için kullanılabilir.

Geçmiş olsun hocam güzel görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri