yonetici olarak çalıştırı bı deneyın hocam
Herşekilde deniyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yonetici olarak çalıştırı bı deneyın hocam
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam program yanıt vermiyor veya çok geç açılıyor,birkaç kere kapatıp açınca düzeliyor. Son 3 gündür böyle.
Kanal sayınız çok mu hocam? Bir de vds üzerinden mi bağlanıyorsunuz? Eğer öyle ise hangi ülkeden?
Hayır programı vds de kullanmıyorum. Kanal sayısı. çok daha fazla kanal varken sıkıntısız çalışıyordu üstad.
Öğleden sonra müsait olursanız team ile bağlanıp bir kontrol edeyim hocam.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam kanal takipe gidiğimde çok önceki yedek yüklenmiş. Yeni eklenen her şey kaybolmuş. Yedeklerde silinmiş daha önce bir kere daha başıma gelmişti. Bu durumu çözebilirmiyiz
hocam site üzerinde kanal takibi ne zaman getireceksiniz ?
Bilgisayarınızda deep freze benzeri bir program var mı hocam? Kanal Takip'te otomatik olarak yedek geri yükleme yok çünkü. Bütün işlemler kullanıcıya bırakılıyor.
-Kapali kanallarin durumunu kirmizi simge ile gösteriyor ama ayni anda para kazanma simgesi yesil.Kanal detaylara gittiginde de para kazanma yesil.
kanal açık mı kapalı mı ve içindeki videoların para kazanması açık mı kapalı mı görüyoruz.fakat kanalın para kazanmasının görüldügünü sanmıyorum,yada var ama ben hiç görmedim![]()
Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür hasta olduğum için mesajlara geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Nasıl bir gripse bu yorgan döşek yatırıyor mübarek.
Özellikle Skype üzerinden yeni Kanal Takip programı ile ilgili mesajlar geliyor. Merak eden arkadaşlar için ekran görüntüsü gönderiyorum. Yapmam gereken birkaç ekleme daha var. Onun haricinde şu an stabil çalışıyor.
Evet eski programdaki özellikler bunda da mevcut.Pano üzerinden kanala gitme ve özel ismin gösterilmesi olacak mı acaba?
Kanal için kullanılabilecek 5 adet özel grup var aslında. Onlar da bu iş için kullanılabilir.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Videolarla ilgili panoda olsun:Oyuncuya göre liste, seneye göre liste vs gibi. Dizi, film calisanlar icin önemli bilgiler bunlar. Arsivde video olarakne var ne yok bilinmesi gerekiyor. Gerci bunu seninle cok konustuk ya neyse.
Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür hasta olduğum için mesajlara geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Nasıl bir gripse bu yorgan döşek yatırıyor mübarek.
Özellikle Skype üzerinden yeni Kanal Takip programı ile ilgili mesajlar geliyor. Merak eden arkadaşlar için ekran görüntüsü gönderiyorum. Yapmam gereken birkaç ekleme daha var. Onun haricinde şu an stabil çalışıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.