o kısma [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bakar. Kaynak kodlarını inceleyip satışa öyle izin verir
eğer öyleyse harika... era hocam baktıktan sonra sıkıntı yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kısma [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bakar. Kaynak kodlarını inceleyip satışa öyle izin verir
eğer öyleyse harika... era hocam baktıktan sonra sıkıntı yok.
Benim bakmam bir şey ifade etmez. Ben baktıktan sonrada kodlar değiştiriliyor. Programın açık kaynak kodu bana gelip ben size yollasam tamam diyeceğim ama ben sadece uzaktan kaynak koduna bakıp size bir şey yok demem hiç bir şey ifade etmez yani kodlar sonradan da değiştirilebiliyor![]()
Benim bakmam bir şey ifade etmez. Ben baktıktan sonrada kodlar değiştiriliyor. Programın açık kaynak kodu bana gelip ben size yollasam tamam diyeceğim ama ben sadece uzaktan kaynak koduna bakıp size bir şey yok demem hiç bir şey ifade etmez yani kodlar sonradan da değiştirilebiliyor![]()
hocam o programın kodlarını uzaktan değiştiriliyor mu ? anlamıyorum kusura bakmayın o yüzden soruyorum.
Referans kaçırmayaydım iyidi.
Öncelikle program oldukça iyi görünüyor. SMS sistemi boşa bence mail yeterli olacaktır. Fakat şöyle bir sorum var kanallara açıklama ekleyebiliyormuyuz? misal spam çalışanlar 200 kanalın mailini açıklamaya ekleyebilmeliki daha sonra kanallara giriş kolay olsun.
2. olarak kanalların güveni konusunda bir şüphe bende var yani kanallar sizinle paylaşılıyormu bu işten anlayan bir arkadaş bunu kontrol edebilirse satın alınabilecek en iyi takip programlarından biri olarak görüyorum.
sistem sanırım bakımdaymış bende 100sms'lik bi paket almak istiyorum yalnız ufak bikaç sorum var
kullanma için bi süresi varmı (1aylık paket falan gibi)
kanal ekleme limiti varmı(500-600 kanala kadar çıkabilirmiyim)
not : cevaplandıysa kusura bakmayın zamanım yok yorumları okuyamadım
Programın kullanım limiti yok hocam o cevaplandı ekstra sms bitince isterseniz para ödüyosunuz.
Kanal ekleme limiti resimlerden anladığım kadarıyla yok
programın demosu var yazmışsınız. Referansa yetişemedik ancak demo linkini pm atabilir misiniz?
Aynı PM den bende rica edebilirmiyim hocam,teşekkürler.Şu an son testlerini yapıyorum. Yarın PM gönderirim gün içerisinde indirebilirsiniz.
Aynı PM den bende rica edebilirmiyim hocam,teşekkürler.
Listeye ekleyiniz alacağım kesinlikle.
Kanal Takip programı sayesinde telif, dünya engeli vb. sebeplerden kapanan kanallarınızdan ya da silinen videolarınızdan haberiniz olacak. Demissin hocam bunu url den bakarak nasil anliyorsun?
Kanalin partner özelliği olursa satin alacagim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.