YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Güncelleme 19.11.2014 - Versiyon 1.3.6
  • Kanala ait mail adresi, kurtarma maili ve kurtarma telefonunun girilebileceği alanlar eklendi.

Müdür site açacam dediydin ordan takip yapacaz dediydin, benim vdsm yok o yüzden pcde kapalı evdeki kullanamadım senin bu sistemi hiç hemde. web modülü gelecekmi

Müdür site açacam dediydin ordan takip yapacaz dediydin, benim vdsm yok o yüzden pcde kapalı evdeki kullanamadım senin bu sistemi hiç hemde. web modülü gelecekmi

Evet hocam aralık ayının sonu gibi web modülü gelecek. Masaüstü bot çıktıktan sonra o da çıkacak.

Herkese selamlar.

Yeni hazırladığım bot ve kanal takip'in web sürümü hakkındaki mesajların hepsini en kısa sürede cevaplamaya çalışıyorum ama çok sorulan soruları buradan da cevaplayayım dedim.

Ne zaman çıkacak?

Bot'un test edilmesi ve Kanal Takip'in web sürümünün hazırlanması son sürat devam ediyor. Aralık ayında güzel süprizlerle ve yeniliklerle karşınızda olacak inşallah.

Diğer botlarda olmayan özellikler neler?

Aralık ayının ilk haftası gibi yeni bir konu açıp oradan tanıtım yapmayı düşünüyorum. Detaylı olarak oradan tartışabiliriz.

Fiyatlar nasıl?

Bot'un fiyatlandırması olarak henüz aklımda net bir rakam yok ama bütün projelerimin yaptığı işlere göre oldukça uygun bir fiyata sahip olacağını garanti ederim.

Sormak istedikleriniz olursa buradan cevaplayabilirim.

Saygılar.

@Slowhand hocam merhaba takip programında bir hatayla karşılaştım eski bir kanalımı silmiştim tekrar eklemem gerekti şimdi eklemiyor bu kanal önceden eklenmiş hatası veriyor yardımcı olurmusunuz:confused:

edit: hocam programı kapatıp açınca düzeldi :)

Son düzenleme:
@Slowhand hocam merhaba takip programında bir hatayla karşılaştım eski bir kanalımı silmiştim tekrar eklemem gerekti şimdi eklemiyor bu kanal önceden eklenmiş hatası veriyor yardımcı olurmusunuz:confused:

edit: hocam programı kapatıp açınca düzeldi :)

Tamam hocam sorunu anladım. İlk güncellemeye ekliyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 35 tl pp ile ödedim programı nasıl alacagım

Teşekkürler. Lisansınızı birazdan gönderiyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

[MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION]

PM gönderdim. Güle güle kullanın.

Teşekkürler. Lisansınızı birazdan gönderiyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

[MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION]

PM gönderdim. Güle güle kullanın.

tesekkurler hocam gercekten cok guzel program ellerinize saglık, kolay gelsin

Güncelleme 05.12.2014 - Versiyon 2.0.0
  • "Kaynak Bulucu" bölümü eklendi. İstenilen anahtar kelime ve özelliklere göre video ve kanal bulma için kullanılabilir.
  • "Ödeme Bilgisi" için alan eklendi. Bu sayede kanala ait ödemelerin yattığı yer ( PayPal / Banka / vs. )saklanabilir.
  • Sıra No alanları eklendi.
  • Alt toplamları olmayan kolonlara alt toplam bilgileri eklendi.

Herşey için çok teşekkürler, programın çalışma sistemimin çok önemli bir parçası, ellerine sağlık.

güncelleme yapmak için ne yapmamız gerekiyor.

Programa girişte güncelleme olduğuna dair uyarı penceresinin gelmesi lazım. Oradan "İndir" butonu ile yeni sürüm exe dosyasını indirip eskisinin üzerine atmanız yeterli.

www.kanaltakip.com/version/KanalTakip.exe dosyasını indirip eskisinin üzerine atsanız da olur.

---------- Spam Engelliyici 14:58 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

Herşey için çok teşekkürler, programın çalışma sistemimin çok önemli bir parçası, ellerine sağlık.

Rica ederim. Kaynak bulucuyu ayrı bir proje olarak çıkartmak istemedim. Güle güle kullanın.

Kaynak Bulucu'yu şimdi test ettim, gayet güzel de baya yavaş arama yapıyor, sadece 1 keywords aradım 5 dk sürüyor sanırım :) Onu hızlandırırsan daha iyi olur hocam.

Kaynak Bulucu'yu şimdi test ettim, gayet güzel de baya yavaş arama yapıyor, sadece 1 keywords aradım 5 dk sürüyor sanırım :) Onu hızlandırırsan daha iyi olur hocam.

Aynı IP'den çok fazla istek geldiği zaman youtube hemen cevap vermiyor. Öyle bir durumda cevap verene kadar bekletiyorum. O kısmı bir deneyeyim. Bekleme kısmını seçime de bırakabilirim.

Program son güncellemelerle daha da güzel olmuş. Kaynak bulucu da bonusu. Kaynak bulucudaki arama kutucuğunda gelen otomatik öneri listesi txt kayıt özeliği eklenerek ayrı bir modül olarak keyword ya da seo çalışmaları için kullanılabilir.

Program son güncellemelerle daha da güzel olmuş. Kaynak bulucu da bonusu. Kaynak bulucudaki arama kutucuğunda gelen otomatik öneri listesi txt kayıt özeliği eklenerek ayrı bir modül olarak keyword ya da seo çalışmaları için kullanılabilir.

Öneri için teşekkürler hocam. Bir sonraki güncellemeye ekleyebilirim.

hocam kanal anlamadığım nokta, knal kontrolü için sadece url eklememiz yeterli midir?
bir de enpara ödeme varsa hemen alabilirim 1 paket, yoksa hafta içine kalır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri