Çok geçmiş olsun hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamlar arkadaşlar. Çok şükür ameliyat ve yoğun bakım kısımları bitti artık odamdayım. Bol su, yürüyüş ve öksürme alıştırması yapıyorum. Biraz daha toparlanınca güncelleme çıkartabilirim. Kendinize iyi bakın.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Selamlar arkadaşlar. Çok şükür ameliyat ve yoğun bakım kısımları bitti artık odamdayım. Bol su, yürüyüş ve öksürme alıştırması yapıyorum. Biraz daha toparlanınca güncelleme çıkartabilirim. Kendinize iyi bakın.
edit yanlış yere yazdım ya la![]()
Çok geçmiş olsun hocam, Kanalları güncellediğimde Video sayıları, izlenme sayıları görünmüyor (Güncellenirken gözüküyor kaç tane video oldu vs. sonra gidiyor orası 0 a dönüyor) Sadece aboneleri sayıyor/gösteriyor. Sadece bende mi acaba ?
Varmı gelişme
ilk kontroller başarılı elinize sağlık hocamApi V3 uyumlu halini test etmek isteyen arkadaşlar http://www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe linkinden indirebilirler.
Kanal Takip klasörünüzü kopyalayıp indirdiğiniz bu dosyayı o klasöre atarak deneme yapabilirsiniz. Api Key girme zorunluluğu var. Onu da hatırlatayım.
İyi çalışmalar.
Api V3 uyumlu halini test etmek isteyen arkadaşlar http://www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe linkinden indirebilirler.
Kanal Takip klasörünüzü kopyalayıp indirdiğiniz bu dosyayı o klasöre atarak deneme yapabilirsiniz. Api Key girme zorunluluğu var. Onu da hatırlatayım.
İyi çalışmalar.
ilk kontroller başarılı elinize sağlık hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.