- Web sitesi
- www.smartishost.com
hocam buradaki yönergeleri takip ederek api key alabilirsiniz...
http://www.ytpara.com/987912-post725.html
teşekkürler..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam buradaki yönergeleri takip ederek api key alabilirsiniz...
http://www.ytpara.com/987912-post725.html
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.hocam emeğinize sağlık...gerçekten işini takip eden nadir insanlardansınız...canı gönülden tebrik ederim...
Evet. Api V3 kullanımı için Api Key zorunlu. Her ne kadar kullanılan key'in kanallar ile bir bağlantısı olmasa da ortak bir key kullandırmak istemediğim için key girişini kullanıcıya bıraktım.api key şart dimi şuan
Süresiz kullanım.Bu Fiyatlar aylık mı yoksa yıllık mı?
O kısmı tekrar kontrol ederim hocam.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam, biz bazen partner kanallarımızı bazı ülkelere engelliyoruz ya, işte bu durumu dünya geneli engeli olarak algılıyor program...
Her seferinde bunun için bizi uyaracakmı program?
Mümkünse program engelli videoları uyarıp işaretlese, ve daha önce işaretlediği videolar için tekrar uyarı vermese, sadece yeni gelen engeller için uyarı verse olur mu?
http://www.ytpara.com/987912-post725.html bu linkten bakabilirsiniz.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programı denemek istiyorum api key istiyor yardımcı olurmusun..
Versiyon: 2.9.12
Tarih: 18 Mayıs 2015
Yapılanlar:
- Dünya engeli veren videoların bildirimi eklendi.
- Bazı kullanıcılarda çıkan "Access Violation" hataları ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
dünya engeli geldiğinde programdaki uyarıdan nasıl kurtuluyoruz, kanaldaki videoyu silmeden uyarı silinmiyo mu acaba?
Yarınki güncellemede çözülmüş olur hocam.
Evet aslında kanalın en son ne zaman güncellediği bilgisinin gözükmesi gerekiyor fakat bildiğim kadarıyla api v3 ile bu değer gelmiyor. İleride eklenebilme ihtimaline karşı şimdilik bu kolonu gizlemeyi düşünüyorum.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam son sürümde program stabil çalışıyor teşekkürler, ama güncellenme kısmında 30-12-1899 tarihi tüm kanallarımda sabit duruyor bilginize boş vaktinizde bir ara bakarsınız acil bir durum degil en azından benim için.
Hocam birde ulke bilgisi gelmiyor artik bana lazimdi o kisimEvet aslında kanalın en son ne zaman güncellediği bilgisinin gözükmesi gerekiyor fakat bildiğim kadarıyla api v3 ile bu değer gelmiyor. İleride eklenebilme ihtimaline karşı şimdilik bu kolonu gizlemeyi düşünüyorum.
Hocam birde ulke bilgisi gelmiyor artik bana lazimdi o kisim
Tamamdır hocam onu da not aldım.
O bilgiler api ile gelmediği için kanal kontrol süresini uzatacaktır. O yüzden seçimlik olarak eklemeyi düşünüyorum.hocam partner adsense bilgisi çektiremez misin ayrı bi kolona ?
2,9,12 de kanal isimleri grup ismi hepsi boş :S
kanal güncelle sekmesinde isimler yazarken listelerde yazmıyor:S
Edit: sekmeler araya sıkışmış pardondüzeldi
partner bilgisini bulamadım hocam [MENTION=10929]Partner[/MENTION] ve notlar sekmesine erişemedim:S
Görünmeyen kolonlar için menüdeki "Kolon Ayarları"na tıklayıp tekrar görünür yapabilirsiniz.Hocam partner bilgisi vardı önceden bir kolonda onu tekrar getirme şansımız var mı
Kanallardan bağımsız bir mail ile key alabilirsiniz. 1 tane olması yeterli. Api key ile kanallar arasında bir eşleştirme yapılmıyor. Sadece api v3'ü kullanabilmek için gerekli. Video uyarıları ile ilgili bugün bir güncelleme daha hazırlıyorum. İnşallah onunla dahada stabil hale gelecek.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam tüm kanallar için mi api key almak gerekiyor. Bir kaç sorum daha var ona göre almak istiyorum programı.
Dünya engelini, eşleşenli ve telifli videoları gösteriyor mu ? İzlenimleri stabil olarak sayıyor mu ?
hocam izlenimleri stabil olarak sayıyormu tam cevap göremedimde
Evet sayıyor.hocam izlenimleri stabil olarak sayıyormu tam cevap göremedimde
Evet sayıyor.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.