YouTube Kapanan Kanallarınız Açılır & Partner Çalışması

Y
  • Kullanıcı YTarragona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Y

YTarragona

Guest
YouTube Kapanan Kanallarınız Açılır & Partner Çalışması & PARA KAZANMA AÇMA &Kalan Bakiye Çekme

Çalışmalar devam ediyor.

R10: Konum
https://www.r10.net/youtube-alisveris/1983633-youtube-kapanan-kanallariniz-acilir.html

Lütfen ref. tarzında teklifler yapmayınız veya içerik benden kanal açması senden gibi, arkadaşlar tekrar belirteyim ben PARTNER ile çalışıyorum ve kendileri benim lafım ile kanal açmıyorlar veya işlem yapmıyorlar.

Bilgi için skype:

Son düzenleme:
Kendisi ile dün tanıştık, skype üzerinden ekledim, daha dün gece verdiğim hesabım şimdi baktığımda açılmış durumda. Yemin ederim yok böyle birşey, çok teşekkür ediyorum çok.

Arkadaşlar misafir olarak girdim siteye ve gördüm skype ile görüştük ve 1 gün geçmeden hesabım açıldı, üye olup yazmak istedim. Mesajım inşallah gelir.

Çalışmalar devam ediyor.

Bilgi için skype: live:denizgibidusun

Çalışma şekliniz nedir? Kapalı kanal derken nasıl kapanma spamdan mı yoksa 3 teliften gelen kapanmalar mı? Bunu öğrenelim hocam bakarsın bizdeki 300-500 kanalı da açarsın iyi de para kazanırsın :)

Ref varsa olabilirim. Hayırlı satışlar.

Kendisi ile dün tanıştık, skype üzerinden ekledim, daha dün gece verdiğim hesabım şimdi baktığımda açılmış durumda. Yemin ederim yok böyle birşey, çok teşekkür ediyorum çok.

Arkadaşlar misafir olarak girdim siteye ve gördüm skype ile görüştük ve 1 gün geçmeden hesabım açıldı, üye olup yazmak istedim. Mesajım inşallah gelir.

İlk mesajını buraya yazmanı biraz garipsedim hocam belirtmeden edemeyeceğim. :cool:

Spamdan kapanan açıyorsan görüşebiliriz
Edit: abone sayım yetersiz malesef

Son düzenleme:
Onaysız kullanıcıyla olmaz bu iş. Eski üyelerden biriyle iş yapılması lazım referans amaçlı.
Arkadaş parayı peşin istiyor arkadaşlar.
Hocam konuya yazki boşuna zaman kaybetme derim.

Ben referans olabilirim bu konuda tabi 1-2 denemeden sonra.

çok teşekkür ederim, ben kontrol bile etmemiştim :) siz görmüşsünüz bende mesajınıza istinaden bakıp gördüm evet açılmış hayırlı olsun.

Çalışma şekliniz nedir? Kapalı kanal derken nasıl kapanma spamdan mı yoksa 3 teliften gelen kapanmalar mı? Bunu öğrenelim hocam bakarsın bizdeki 300-500 kanalı da açarsın iyi de para kazanırsın :)

Hocam yukarıda r10 konumu ekledim, incelerseniz detaylar yazıyor.

Ref varsa olabilirim. Hayırlı satışlar.

çok teşekkür ederim, ben kontrol bile etmemiştim :) siz görmüşsünüz bende mesajınıza istinaden bakıp gördüm evet açılmış hayırlı olsun.

Hocam yukarıda r10 konumu ekledim, incelerseniz detaylar yazıyor.

Kanal 3 teliften kapandı ve adsense kesinleşmedi bunun ödemesini alabiliyor muyuz?

Onaysız kullanıcıyla olmaz bu iş. Eski üyelerden biriyle iş yapılması lazım referans amaçlı.
Arkadaş parayı peşin istiyor arkadaşlar.
Hocam konuya yazki boşuna zaman kaybetme derim.

yukarıya r10 konumu ekledim, ücret almadan iş yapılmıyor. Ben değil PARTNER yapıyor işlemleri.

Ben referans olabilirim bu konuda tabi 1-2 denemeden sonra.

Hocam referans almıyoruz teşekkürler. R10 Konumu okuyabilirsiniz.

yukarıya r10 konumu ekledim, ücret almadan iş yapılmıyor. Ben değil PARTNER yapıyor işlemleri.

Hocam referans almıyoruz teşekkürler. R10 Konumu okuyabilirsiniz.

Hocam kabul edersen içerik benden kanal senden çalışabiliriz, para kazanmasını açabiliyorsun sonuçta kanalların ;)

Hocam kabul edersen içerik benden kanal senden çalışabiliriz, para kazanmasını açabiliyorsun sonuçta kanalların ;)

Hocam şunu anlamıyorsunuz sanırım :) İşlemi ben yapmıyorum, partner yapıyor. Ve ücret ile çalışıyor, benim lafım ile çalışan bir kurum değil.

Hocam şunu anlamıyorsunuz sanırım :) İşlemi ben yapmıyorum, partner yapıyor. Ve ücret ile çalışıyor, benim lafım ile çalışan bir kurum değil.

Ha önce sana 4-5 haneli parayı ödeyeceğiz sonra sende bize kanalı teslim edeceksin. Referansında yeni üye olan bir kullanıcı. Senin de üyelik tarihin yeni değil. R10 konunu eklemişsin ama orda da referans yok. Konuyu takipteyim.

Onaysız üyelik almış kendi konusuna yorum yapıyor. akşam vermişte sabah açılmış :D

v6jg1m.png

R10 da da birisi report etsin şu ezmeyi lütfen

Onaysız üyelik almış kendi konusuna yorum yapıyor. akşam vermişte sabah açılmış :D

v6jg1m.png

Hocam şu onaysızların foruma konu açmasını manuel kontrol ile mi yapsanız acaba? Onaylanmadan yayınlanmasa mı? Yada bu tarz bir şey de olabilir.

Birilerinin bu tarz konulardan başı ağrımadan önlem almak şart..

NOT: Onaysız arkadaşlar alınmasın, gücenmesin lütfen... :)

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri