Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kusura bakma bi kaç soru daha sormak istiyorum müsade edersen
1- hocam peki onaylı kanallara mı atıyosunuz videoları yoksa quize sokulmş kanallarımı örnek hani olurya onaylı kanallara atarlar 1000 izlenım alınca quize sokarlar siz öylemi yapıyorsunuz sadece tutanlarımı sokuyorsunuz
2- hocam birde videoları 20 25 tane mi atıyorsunuz yoksa basabildiginiz kadarmı basıyorsunuz bunları cevaplarsanız sevirim![]()
Bol kazanclar kardeşimaynen öyle arkadaslarıda cok severim cok yakın arkadaslarım yenilerine ögretmek icin yaptım böyle birsey bir arkadasda biliyor isi eksta gelir kaynagı diye beraber aclısıyor benle quiz calısıyorum tek partner.
---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------
yok hocam benim youtube logosunu görmem yetiyor kaynak bulmak için.
anlatayım 15 dk onaylı kanal satın alırım videoları yükler kanal takip programına atarım. 1000 izlenimi gecip 10 aboneye ulasınca quize sokarım cıkarım , o benim yerime para kazanmayıda acar video arası reklamlarıda girer.
Hocam peki quize soktuğunuz kanalları takip ediyormusunuz yoksa birdaha yüzüne bile bakmıyormusunuz![]()
kanal takip programından ne oldugunu görüyorum zaten meraktan arada bir girer kazanc hesaplaması yaparım![]()
abi banada yardım edermisin![]()
kanal takip programından ne oldugunu görüyorum zaten meraktan arada bir girer kazanc hesaplaması yaparım![]()
ozaman her eve lazım bu kanal takip programı. alalım bizde bitaneson olarak eğer kanala telif falan gelirse girip siliyormusun yoksa herşeyi olduğu gibi bırakıyormusun
bende partnere geçicem ama yeteri kadar bilgim olmadığı için geçmeye cesaret edemedim
![]()
hocam peki diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına adsense quiz life hangilerini çalışıyordunuz
---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------
bu arada güzel yöntemmişkanalın parasının yarısına aldıklarına göre herşey kendi aleyhlerine
![]()
![]()
Birlikte çalışıyoruz ben kanal aramayla falan uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsamda şu sıralarda verimli kanalları tutturamam zaten boşa emek harcamaktan kurtuluyorum. Boş kanallar, vps, kanal takip, quize kayıt, kaynaklar Mumbru'dan geliyor. kanal başı 4 5 dk ayırıp açıyorum bende. Ben kanal aramaya o kanal açmaya uğraşmadığından çok hızlı ilerliyoruz bence. Rakam vermek serbestmi bilmiyorum.
Ne kadarlık bir sürede izlenmiyor ? hemen 1 2 günde mi uzuun sürelerdemi?
mesela 23 ocakta bir film yükledim izlenme sayısı 10 oldu kaldı
başka bir animasyon yükledim izlenme 0 baktıklarım yakın zamanda yüklenmiş olupta çok yüksek izlenim almış filmler var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.