Youtube Kazanç Taktiğim / Mumru

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaştan faydalanın yalnız kardeş tarihleri mozaiklesen iyi olurdu. adsense ni açık verme burada adsense ajanları olabilir.

hocam kusura bakma bi kaç soru daha sormak istiyorum müsade edersen :)

1- hocam peki onaylı kanallara mı atıyosunuz videoları yoksa quize sokulmş kanallarımı örnek hani olurya onaylı kanallara atarlar 1000 izlenım alınca quize sokarlar siz öylemi yapıyorsunuz sadece tutanlarımı sokuyorsunuz

2- hocam birde videoları 20 25 tane mi atıyorsunuz yoksa basabildiginiz kadarmı basıyorsunuz bunları cevaplarsanız sevirim :)

anlatayım 15 dk onaylı kanal satın alırım videoları yükler kanal takip programına atarım. 1000 izlenimi gecip 10 aboneye ulasınca quize sokarım cıkarım , o benim yerime para kazanmayıda acar video arası reklamlarıda girer.

aynen öyle arkadaslarıda cok severim cok yakın arkadaslarım yenilerine ögretmek icin yaptım böyle birsey bir arkadasda biliyor isi eksta gelir kaynagı diye beraber aclısıyor benle quiz calısıyorum tek partner.

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

yok hocam benim youtube logosunu görmem yetiyor kaynak bulmak için.
Bol kazanclar kardeşim

anlatayım 15 dk onaylı kanal satın alırım videoları yükler kanal takip programına atarım. 1000 izlenimi gecip 10 aboneye ulasınca quize sokarım cıkarım , o benim yerime para kazanmayıda acar video arası reklamlarıda girer.

nasıl yani otomatik eklıyormu quiz hocam

Hocam peki quize soktuğunuz kanalları takip ediyormusunuz yoksa birdaha yüzüne bile bakmıyormusunuz :D

kanal takip programından ne oldugunu görüyorum zaten meraktan arada bir girer kazanc hesaplaması yaparım:D

ozaman her eve lazım bu kanal takip programı. alalım bizde bitane :D son olarak eğer kanala telif falan gelirse girip siliyormusun yoksa herşeyi olduğu gibi bırakıyormusun :) bende partnere geçicem ama yeteri kadar bilgim olmadığı için geçmeye cesaret edemedim :o

ozaman her eve lazım bu kanal takip programı. alalım bizde bitane :D son olarak eğer kanala telif falan gelirse girip siliyormusun yoksa herşeyi olduğu gibi bırakıyormusun :) bende partnere geçicem ama yeteri kadar bilgim olmadığı için geçmeye cesaret edemedim :o

telif gelsin sorun degil girmiyorum ne zaman kapanırsa . yenisi acarım sonra

yıllardır söylenen bir şey serkan reisinde anlatmaya çalıştığı bir olay

işin sırrı araştırmakta arkadaş emeğinin karşılığını alıyor tebrik ediyorum

hocam peki diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına adsense quiz life hangilerini çalışıyordunuz

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

bu arada güzel yöntemmiş :D kanalın parasının yarısına aldıklarına göre herşey kendi aleyhlerine :D :D

Birlikte çalışıyoruz ben kanal aramayla falan uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsamda şu sıralarda verimli kanalları tutturamam zaten boşa emek harcamaktan kurtuluyorum. Boş kanallar, vps, kanal takip, quize kayıt, kaynaklar Mumbru'dan geliyor. kanal başı 4 5 dk ayırıp açıyorum bende. Ben kanal aramaya o kanal açmaya uğraşmadığından çok hızlı ilerliyoruz bence. Rakam vermek serbestmi bilmiyorum.

Birlikte çalışıyoruz ben kanal aramayla falan uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsamda şu sıralarda verimli kanalları tutturamam zaten boşa emek harcamaktan kurtuluyorum. Boş kanallar, vps, kanal takip, quize kayıt, kaynaklar Mumbru'dan geliyor. kanal başı 4 5 dk ayırıp açıyorum bende. Ben kanal aramaya o kanal açmaya uğraşmadığından çok hızlı ilerliyoruz bence. Rakam vermek serbestmi bilmiyorum.

ekipte yer varmı kardeş bende talibim :)

videoyu yükledikten sonra izlenmiyor bununla ilgili bilgilerinizide aktarırmısınız hocam

Ne kadarlık bir sürede izlenmiyor ? hemen 1 2 günde mi uzuun sürelerdemi?

Ne kadarlık bir sürede izlenmiyor ? hemen 1 2 günde mi uzuun sürelerdemi?

mesela 23 ocakta bir film yükledim izlenme sayısı 10 oldu kaldı
başka bir animasyon yükledim izlenme 0 baktıklarım yakın zamanda yüklenmiş olupta çok yüksek izlenim almış filmler var

mesela 23 ocakta bir film yükledim izlenme sayısı 10 oldu kaldı
başka bir animasyon yükledim izlenme 0 baktıklarım yakın zamanda yüklenmiş olupta çok yüksek izlenim almış filmler var

O yüklediğin film muhtemelen başka kanallarda senden çok daha ön sıralarda çıkıyor ve orda bulan senin videoya gelmeden işini hallediyor. Uzun sürelerde (3 5 ay) diğer kanal kapandığında illaki izlenecektir diye düşünüyorum. Bir video tutmadı diye pes etmeden başka videolar başka kategoriler başka kanallarda açmayı dene bence.

Şans çok önemli ayrıca. Bazen daha önce açılmış kanallar iş yapmıyor, doğru vakitte ekliyorsun sen videoları bir anda hit alıyorsun. 2günde 2-3k tık alan spam kanalları denk geldi mesela.

Aynı taktiği ben yapıyorum,herşey araştırmaktan geçiyor arkadaşlar

Dikkat edin özellikle dizi katagorisinde 10 bölümü geçmeyin.Daha dün çok çok iyi kazanan kanalım spam yüzünden gitti.Yazık oldu.Ha birde fazla bölüm atmayın ki spam cılar sizi bulamasın.Sırf katagori ifşa olduğu için spam basıldın 3 günde hesabım gitti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri