YouTube Kazancının Kanıtı ( Detaylı Resimler )

Net birşey söylenemez partner fazla kazandırıyor diye.Belli olmaz :)

Yok ondan değil muslera partnere üye olmadan ve üye olduktan sonra iki resim koymuştu bayağı farkediyodu tam hatırlamıyorum ama ilk resimde partnersiz 390.000 izlemeye 80 dolar ikinci resimde 450.000 miydi ne izlemeye 450 dolar partnerli kazandırmıştı ama tam hatırlmıyorum o yüzden aklımda kaldı :)

Youtube'e ara vermiştim birkaç adsense kapandıktan sonra, 4-5 gün önce yeniden başladım günlük kazanç olarak bu rakamları tutturmayı hedefliyorum her yeni gün. Kim demiş böyle konular gereksiz diye :D Bol kazançlar hocam..

Yani Arkadaşın To normal. Kafamı Karıştıran o görüntülenmeye o tıklama malesef hiç göremedim daha kendimde. tüm aktif videolarda da reklamlarım çıkıyor. ama videolarım genelde 5 dk altı ve çok nadir üstü videolar var. daha uzun süreli videolar kullansam farklı olabilirmi acaba. Açıkçası ben Arkadaşın çalıştığı içeriği merak ettim şimdi.Ya onun İzleyicileri çok vicdanlı da reklamlara tıklıyo yada benim izleyicilr hiç takmıyor reklamları :D bi türlü çözemedim bunu

Senin kitlenin reklama ihtiyacı yok sanırım hocam :D Tabiri yerindeyse reklama aç kişilere reklam yapmak her zaman kazandırır düşüncesindeyim.

Bende aileme bakmaya çalışıyorum. Hayalim kübaya gidip orada 1 hafta kalmak. Küba her sosyalist için bir hayaldir. Ben bu hayali 1 haftalığınada olsa gerçekleştirmek istiyorum. İnşallah sorunsuz kazanırım bende. Hocam bereket versin. Umarım hep böyle kazanırsınız :)

son gün neden okadar düşük video ile ilgili bir patlama mı oldu :P

son gün neden okadar düşük video ile ilgili bir patlama mı oldu :P

bunun anlamı çok basit :)
Kanal Sabah saat 10 da patladığı için Kazanç orda durdu ve yükselmedi doğal olarak,
Sabah saat 10 a kadar biriken para o,
Gerçi onlar geride kaldı, Günde 2.200 TL Gördüğüm günde var, ama o kanal da patladı, ondan sonraki kanal da patladı :)
Bende Kategori değiştirdim kısa süreliğine Özgün çalışmaya başlıcam en kısa zamanda

Kanal Sabah saat 10 da patladığı için Kazanç orda durdu ve yükselmedi doğal olarak,
Gerçi onlar geride kaldı, Günde 2.200 TL Gördüğüm günde var, ama o kanal da patladı, ondan sonraki kanal da patladı :)
Bende Kategori değiştirdim kısa süreliğine Özgün çalışmaya başlıcam en kısa zamanda

Ah o alttaki 9 milyarlık caps yok mu içi gidiyor insanın..

Ah o alttaki 9 milyarlık caps yok mu içi gidiyor insanın..

Keşke her ay gelse, :)
Yinede Allah'a bin şükür bu günleride gördüm, bu güne kadarki en yüksek kazancım bu şimdilik

m456.png

Keşke her ay gelse, :)
Yinede Allah'a bin şükür bu günleride gördüm, bu güne kadarki en yüksek kazancım bu şimdilik

m456.png

Dostum iyi hoş kazanmışsın hayırlı olsun ama maşallah tüm forum öğrendi kazandığını. Yani her yere bu kazancı göstermenin mantığını anlayamadım. Bir de imza yapmışsın resmi. Yani insanlarda bir hırs kıskançlık olabiliyor. Yani bizde kazandık bizde gördük 10k üstünü ama her yere reklam yapmadık eminim kazanan bir sürü kişi var burada ama çıkıp da imza yapıp tüm foruma reklam yapmıyorlar. Taş çatlasa biri sorunca yada ödemeler başlığı altına bir kere yorum atarlar ki ben görmedim de fazla yüksek kazananların böyle bir şey yaptığını.
Millet günde 5-10 tl kazanmak için uğraşırken siz 9 milyar kazandım diye tüm foruma reklam atıyorsunuz yani hiç tasvip etmiyorum bu davranışınızı.

hacı aynen bende binlerce dolar kazanacak olsamda kategoriyi bıraktım özgüne geçiyom Forever Özgün!

Dostum iyi hoş kazanmışsın hayırlı olsun ama maşallah tüm forum öğrendi kazandığını. Yani her yere bu kazancı göstermenin mantığını anlayamadım. Bir de imza yapmışsın resmi. Yani insanlarda bir hırs kıskançlık olabiliyor. Yani bizde kazandık bizde gördük 10k üstünü ama her yere reklam yapmadık eminim kazanan bir sürü kişi var burada ama çıkıp da imza yapıp tüm foruma reklam yapmıyorlar. Taş çatlasa biri sorunca yada ödemeler başlığı altına bir kere yorum atarlar ki ben görmedim de fazla yüksek kazananların böyle bir şey yaptığını.
Millet günde 5-10 tl kazanmak için uğraşırken siz 9 milyar kazandım diye tüm foruma reklam atıyorsunuz yani hiç tasvip etmiyorum bu davranışınızı.

yalan yok, Dediklerinde haklısın,
İmzadaki resmi kaldırdım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri