Maşallah abicim Darısı Başımıza 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Net birşey söylenemez partner fazla kazandırıyor diye.Belli olmaz![]()
Yani Arkadaşın To normal. Kafamı Karıştıran o görüntülenmeye o tıklama malesef hiç göremedim daha kendimde. tüm aktif videolarda da reklamlarım çıkıyor. ama videolarım genelde 5 dk altı ve çok nadir üstü videolar var. daha uzun süreli videolar kullansam farklı olabilirmi acaba. Açıkçası ben Arkadaşın çalıştığı içeriği merak ettim şimdi.Ya onun İzleyicileri çok vicdanlı da reklamlara tıklıyo yada benim izleyicilr hiç takmıyor reklamlarıbi türlü çözemedim bunu
son gün neden okadar düşük video ile ilgili bir patlama mı oldu![]()
bunun anlamı çok basit
Kanal Sabah saat 10 da patladığı için Kazanç orda durdu ve yükselmedi doğal olarak,
Sabah saat 10 a kadar biriken para o,
Gerçi onlar geride kaldı, Günde 2.200 TL Gördüğüm günde var, ama o kanal da patladı, ondan sonraki kanal da patladı
Bende Kategori değiştirdim kısa süreliğine Özgün çalışmaya başlıcam en kısa zamanda
Ah o alttaki 9 milyarlık caps yok mu içi gidiyor insanın..
Keşke her ay gelse,
Yinede Allah'a bin şükür bu günleride gördüm, bu güne kadarki en yüksek kazancım bu şimdilik
![]()
Keşke her ay gelse,
Yinede Allah'a bin şükür bu günleride gördüm, bu güne kadarki en yüksek kazancım bu şimdilik
![]()
bunun anlamı çok basit
Kanal Sabah saat 10 da patladığı için Kazanç orda durdu ve yükselmedi doğal olarak,
Sabah saat 10 a kadar biriken para o,
Gerçi onlar geride kaldı, Günde 2.200 TL Gördüğüm günde var, ama o kanal da patladı, ondan sonraki kanal da patladı
Bende Kategori değiştirdim kısa süreliğine Özgün çalışmaya başlıcam en kısa zamanda
hacı aynen bende binlerce dolar kazanacak olsamda kategoriyi bıraktım özgüne geçiyom Forever Özgün!
bıraktığınız kategorilerden birini bana devredin boşa gitmesin hocam![]()
kaptı *erefsizler kategori filan bırakmadılar ortada![]()
Dostum iyi hoş kazanmışsın hayırlı olsun ama maşallah tüm forum öğrendi kazandığını. Yani her yere bu kazancı göstermenin mantığını anlayamadım. Bir de imza yapmışsın resmi. Yani insanlarda bir hırs kıskançlık olabiliyor. Yani bizde kazandık bizde gördük 10k üstünü ama her yere reklam yapmadık eminim kazanan bir sürü kişi var burada ama çıkıp da imza yapıp tüm foruma reklam yapmıyorlar. Taş çatlasa biri sorunca yada ödemeler başlığı altına bir kere yorum atarlar ki ben görmedim de fazla yüksek kazananların böyle bir şey yaptığını.
Millet günde 5-10 tl kazanmak için uğraşırken siz 9 milyar kazandım diye tüm foruma reklam atıyorsunuz yani hiç tasvip etmiyorum bu davranışınızı.
yalan yok, Dediklerinde haklısın,
İmzadaki resmi kaldırdım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.