Youtube kazanmak isteyenlere yardım etmek istiyorum...

U
  • Kullanıcı Ulusa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Arkadasla görüstüm gercekten cok ilgili yardımcı oldu.Hic bir karsılık beklemeden.Eger sabırlıysanız kesinlikle kazanırsınız.
Teşekkür Ederim Yorumunuz için bu iş kesinlikle kimsenin kazancını etkilemez bu yüzden herkezin kazanması lazım yan yana domates dükkanı açılmış bir dükkana benzemiyor kazanılabildiği gibi herkez kazansın istiyorum...

Merhaba herkeze öncelikle bol kazançlar diliyorum.

Ben Youtube ilk başladığım da 2012 de hep böyle soru sorarım cahil cahil çok basit sorular neden soruyordum yeni yeni anlıyorum o basit şeylerin acemiLere zorluğunu.

Şimdi amacım youtubeye başlayanlar için her türlü bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum ve bu konuda da gerçekten bu işi yaparım sıkılmam diyenler için her türlü yardım Etmek istiyorum

Tamamen ona kazanç yöntemi ne çalışılmalı nasıl çalışılması gerekiyor bu konuda başka başka her türlü yöntemleri göstermeyi ve yapamadık lari herseyde yardım etmeyi istiyorum

Neden mi?

Çünkü ben ilk zamanda çok şey hayal ettim allaha binlerce şükürler olsun herşeyimi yaptım bu yaşımda tabi dahada yapmaya devam ediyorum bu yüzden bu yaptıklarımın hakkını burada insanlara yardım etmeyi borç olarak görüyorum.

Şimdiden herkeze bol kazançlar

Baktım Birçok Mesaj Geldi Arkadaşlar Herhangi Bir Grup Falan Yapmıyoruz sadece Takıldıkları Yerden ilerletmeyi ve Bu Şekilde iyi Yerlere Gelebileceklerini Öğretmek istiyorum Bunun içinde Herkez Takıldıgı Yeri ve Telefon Numarasını Özelden Yazsın Bana Ben onlara en kısa zamanda sırayla ulaşıp İstediklerini Yapmaya çalışacağım...

dostum sen nekadardır bu ıstesın

hocam bana da yardım eder misin? 3 aydır bu işteyim kazanamadım henüz :( teşekkürler böyle bir konu açtığım içinde

Bende kazanamadım daha ilk aylar kanal kapanmasıydı cartdu curttu derken herşey tamam artık işin tekniğinde uzmanlaştım ama şimdi kategori ve izlenme problemi çıktı. Bende biraz arada kaldım her içeriği yüklemiyorum özellikle özgün kanal ve videoları. Buna hak geçer şunu kopyalamim derken video yükleyemicem :D

Ben Youtube ilk başladığım da 2012 de hep böyle soru sorarım cahil cahil çok basit sorular neden soruyordum yeni yeni anlıyorum o basit şeylerin acemiLere zorluğunu.

Şimdi amacım youtubeye başlayanlar için her türlü bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum ve bu konuda da gerçekten bu işi yaparım sıkılmam diyenler için her türlü yardım Etmek istiyorum

Tamamen ona kazanç yöntemi ne çalışılmalı nasıl çalışılması gerekiyor bu konuda başka başka her türlü yöntemleri göstermeyi ve yapamadık lari herseyde yardım etmeyi istiyorum

Neden mi?

Çünkü ben ilk zamanda çok şey hayal ettim allaha binlerce şükürler olsun herşeyimi yaptım bu yaşımda tabi dahada yapmaya devam ediyorum bu yüzden bu yaptıklarımın hakkını burada insanlara yardım etmeyi borç olarak görüyorum.

Baktım Birçok Mesaj Geldi Arkadaşlar Herhangi Bir Grup Falan Yapmıyoruz sadece Takıldıkları Yerden ilerletmeyi ve Bu Şekilde iyi Yerlere Gelebileceklerini Öğretmek istiyorum Bunun içinde Herkez Takıldıgı Yeri ve Telefon Numarasını Özelden Yazsın Bana Ben onlara en kısa zamanda sırayla ulaşıp İstediklerini Yapmaya çalışacağım...

valla helal olsun hocam sana kimse kolay kolay bildiklerini anlatmaz saolsun forumda bir kaç arkadaşım abilerim banada destek ve yardımcı oluyorlar seninde böyle düşünüpte kardeşlerim abilerimde kazansın demen hoşuma gitti .

Yolun açık olsun inşallah daha çok kazanırsın , her yardım ettiğin bilgi verdiğin kişilerin dualarınıda kazancaksın . Kolay gelsin

Neden mi?

Hocam 1muslera 2 sana duaci olucaz ins. Yardımlarını bekliyoruz kardesim ;)

Bende uygunsa bazı konularda yardım istiyorum hocam..

botsuz vds siz nasıl kazanırım. kategori öneriniz neler ?
özel mesaj atarsanız yardımcı oluyorum herkezi arıyıp

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

Bende uygunsa bazı konularda yardım istiyorum hocam..

Özel Mesaj İle Yaz Hocam Bana Yardımcı olurum

Hocam 1muslera 2 sana duaci olucaz ins. Yardımlarını bekliyoruz kardesim ;)

Hocam Yardım Ederim Elimden geldiğince herkezi bir yerlere getiririm

valla helal olsun hocam sana kimse kolay kolay bildiklerini anlatmaz saolsun forumda bir kaç arkadaşım abilerim banada destek ve yardımcı oluyorlar seninde böyle düşünüpte kardeşlerim abilerimde kazansın demen hoşuma gitti .

Yolun açık olsun inşallah daha çok kazanırsın , her yardım ettiğin bilgi verdiğin kişilerin dualarınıda kazancaksın . Kolay gelsin

Teşekkür Ederim Saolasın Kimse Geldiği Noktayı Kökünü Unutmamalı Nasıl İnsanlar Memleketini unutmadıgı gibi geldiği noktayı unutmamalı...

benım sadece içerik sıkıntım var yardımcı olursanız

Hocam Elimden Geldiğince Müsait Oldugum Zamanda herkeze telefonda canlı olarak anlattım herşeyi aramadıklarım unuttuklarım olabilir diye tekrar yazıyorum buradan eğer aramadıklarım varsa lütfen sadece özel mesaj olarak telefon numaralarını yollasınlar yeter. başka birşey yazmasınlar karışıyor sonra siz telefon yazın arayınca sıkıntınızı söylersiniz çözeriz

Kazanamayan arkadaşlara tavsiyem yılmayın, hayal edin, olmaz diye bir şey yok.Sürekli araştırın, işin sırrı araştırmakda.Yoksa arkadaş ne kadar anlatırsa anlatsın yine kocaman 0 olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadasa pm gonderdim görüstükten sonra 2 defa cvp bile yazmıyo artık neden anlamadım.

[MENTION=12623]zack[/MENTION] bu kişi bende skypede sedat aydın diye ekliydi sonra nikini değiştirip ulusa yaptı ondan sordum aynı kişimi diye

2 kişinin postunu beğenmiş 1 tane beğendiği postta ;

Günahına girmeyelim ama adminler araştırır oysa eğer ortaya çıkar zaten. [MENTION=15186]nefel[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri