YouTube, Kendi Yıldızlarıyla Film Sektörüne Giriyor

dervegider

Kayıtlı Üye
YouTube, milyonlarca izlenme sayısına ve bir o kadar aboneye ulaşan YouTuber'lardaki ışığı gördü ve değerlendirmek için düğmeye bastı. Önemli YouTuber'lar aynı çatı altında toplanarak YouTube'u ileri taşıyacak.

Google'ın online video servisi YouTube, film sektörüne giriş yapmaya hazırlanıyor.

Sektöre giriş yapacak olan YouTube, filmlerinin prömiyerlerini de sinema salonları yerine kendi platformları üzerinden online şekilde yapacak. Çoklu kanal ağı (MCN) ve DreamWorks Animation ile ortaklığnı dururan video devi şirket, kendi 'AwesomenessTV' kanalı üzerinden Youtube yıldızlarının oynadığı bir film serisi yapacak.

Detaylar: YouTube, Kendi Yıldızlarıyla Film Sektörüne Giriyor -

yeni gördüm haberi şaşırmıştım

Ben bir spamcı olarak kötü adam rolünü oynayabilirim teklifleri bekliyorum pm.

İkide bir YT devri bitti, kapandı diyenleri görelim.

Zombi filmi çekeceklerse bir kadın Youtuber'ı ısıraran zombi olmak isterim.
:D

Parayı kötü zihniyetten alıp ihtiyacı olan kimsesizlerin cebine koyan Spammer Roobin Hood'u oynayabilirim, daha gerçekci olamazdım doğrusu.

Bu Zombie pranklardanda gına geldi Türkiye de yapacaklar adama Osmanlı tokatı atarlar.

şu yt artık bitti diyenlere ayar oluyorum arkadaş google milyarlarca dolar kazanıyor yt den delimi adamlar yt yi bitirsin.Youtube varoldukça spamda varolacak.Çünkü google asıl büyük parayı kazandıran spam yapanlardır.Bugün spam yapanlar elini çekse yt den google çok büyükoranda gelirini kaybeder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri