Youtube konusunda eksiklerimi anlatacak adam arıyorum!

• Kullanıcı ozzcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ozzcan

Kayıtlı Üye
.
Merhabalar,
Yaklaşık 1,5 senedir youtube para kazanma işine ilgi gösteriyorum. Bir sürü kanal açtım, bir sürü de kapandı. Elime de toplamda 3 haneli gelir edecek kadar para geçti. Foruma üye olduktan sonra buradaki konuları yakından takip etmeye başladım. Çoğu şeyi de buradan öğrendim ama hala eksik olduğum konular var.
Örneğin bot olayını bilmediğim için ben her işimi manuel yapıyorum veya ödeme için yurtdışı adsense olaylarını falan hiç anlamadım. Forumda da bazı konularda eksik bilgim olduğu için kopukluk yaşıyorum.

Youtube benim ek işim, vakit ayırmaya çalışıyorum ama asıl amacım aylık 3 haneli rakamlarda para kazanarak kendime sağlam bir ek gelir oluşturmak.

Konuya dönecek olursam, bu konulardaki eksiklerimi bana anlatacak, neler yapabileceğim konusunda bilgi verecek, takıldığım yerlerde soru sorabileceğim birini arıyorum. Bu işler için kendisine makul fiyatlarda ödeme de yaparım. İstanbul'da yaşıyorum, bu konuları yüz yüze de görüşme fırsatım olacak biri olursa daha iyi olur.

Olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
İyi kazançlar.

#rez bende 2 sene oldu gaming kategorisindeyim günlük kazancım 1$ aylık 30$ fakat partnerim %50 kesinti yaptığı için hiç bir şey kazanamaz hale geldim.
Bedenim beden işçilğine müsait olmadığından youtube asıl işim haline gelmesini istiyorum :)

Partnerimle 11 ay oldu ya sene sonrasını bekleyip % oranını azaltmasını bekleyeceğim yada zorla bir tekstil fabrikası yolu gözüküyor bana :(

Son düzenleme:
Forumda tüm bilgiler mevcut.
Youtube konusunda tek eksiklik ise, şu an için olmayan Reklamlar.

[MENTION=45131]ozzcan[/MENTION];

özgün mü çalışacaksınız spam mı ?
spam çalışacaksanız forum yeterlidir. Bir çok konuda (püf noktaları kimse söylemez.) Ki artık spam olayı büyük oranda bitti son güncellemeyle.
Eğer özgün çalışacaksanız zor iş kolay değil. Forumdaki bilgiler ve spam yapılan bilgilerin %99 hiç bir işe yaramaz.
özgün için aklınızdaki ücret nedir ?
Örneğin aylık xxx tl verebilirim gibi

Son düzenleme:
[MENTION=8888]Sefer[/MENTION]
Spam çalışmayı düşünüyorum ama dediğim gibi eksikleri alakalı forumda konulara baktığımda bazı tabirleri görüyorum. O konuda bilgi ararken başka bilmediğim şey çıkıyor falan o yüzden yardım alabilirim diye düşündüm. Spam ın bitmesi 10bin izlenme sebebiyle diyorsunuz herhalde, o konuda da anlamadığım şeylerden biri, kanalın izlenmesi 10bin olması gerek ama para kazanması olanlar mı, yoksa para kazanması olmayanların da sayısı geçerli mi?
Örneğin 5 tane çok izlenecek müzik videosu koysam ve para kazanmasam, yanına para kazanan video koysam ve 10bin i geçsem olacak mı?

Kafamda deli sorular?! :D

.
Merhabalar,
Yaklaşık 1,5 senedir youtube para kazanma işine ilgi gösteriyorum. Bir sürü kanal açtım, bir sürü de kapandı. Elime de toplamda 3 haneli gelir edecek kadar para geçti. Foruma üye olduktan sonra buradaki konuları yakından takip etmeye başladım. Çoğu şeyi de buradan öğrendim ama hala eksik olduğum konular var.
Örneğin bot olayını bilmediğim için ben her işimi manuel yapıyorum veya ödeme için yurtdışı adsense olaylarını falan hiç anlamadım. Forumda da bazı konularda eksik bilgim olduğu için kopukluk yaşıyorum.

Youtube benim ek işim, vakit ayırmaya çalışıyorum ama asıl amacım aylık 3 haneli rakamlarda para kazanarak kendime sağlam bir ek gelir oluşturmak.

Konuya dönecek olursam, bu konulardaki eksiklerimi bana anlatacak, neler yapabileceğim konusunda bilgi verecek, takıldığım yerlerde soru sorabileceğim birini arıyorum. Bu işler için kendisine makul fiyatlarda ödeme de yaparım. İstanbul'da yaşıyorum, bu konuları yüz yüze de görüşme fırsatım olacak biri olursa daha iyi olur.

Olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
İyi kazançlar.
ne soracaksın sor hocam :D

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION]

Yukarıda bir soru sordum mesela ama bu sadece bir örnek. Render konusunda, adsense bağlama konusunda ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü konuda forumda net cevabını bulamadığım konularda özelden görüşebiliriz istersen.

@Sefer
Spam çalışmayı düşünüyorum ama dediğim gibi eksikleri alakalı forumda konulara baktığımda bazı tabirleri görüyorum. O konuda bilgi ararken başka bilmediğim şey çıkıyor falan o yüzden yardım alabilirim diye düşündüm. Spam ın bitmesi 10bin izlenme sebebiyle diyorsunuz herhalde, o konuda da anlamadığım şeylerden biri, kanalın izlenmesi 10bin olması gerek ama para kazanması olanlar mı, yoksa para kazanması olmayanların da sayısı geçerli mi?
Örneğin 5 tane çok izlenecek müzik videosu koysam ve para kazanmasam, yanına para kazanan video koysam ve 10bin i geçsem olacak mı?

Kafamda deli sorular?! :D
Ben render ile calısmadığım için sana render konusunda yardımcı olamam ama videoyap üzerinden çalışacaksan elimden gelen desteği sağlarım (içerik hariç)
gelelim 10 bin izlenim olayına hiçbir şeyin bittiği falan yok hali hazırda reklam çıkan kazandıran adsenselerim mevcut şu ana kadar 7 spam kanalla başvurdum 7 si de onaylandı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri