Youtube Konusunda En Pişman Olduğunuz Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Anlar

aknur

Yasaklanmış
3 pişmanlığım var.

ilki; bi ara oluşturduğum kanallar ertesi gün üç haneli kazançlar sağlıyordu, 4 haneye bile yaklaştığı olmuştu.

şekil a :

kazanç paylaşım yasak

fakat kanalların tümü maksimum ertesi gün kapanıyordu. ben de inatla kendi başıma kanal açıp yükleme yapmaya devam ediyordum. oysa pratik düşünüp dışardan kanal alma yoluna gitseydim belki o zamanlardan bu zamanlara kanallar hala ayakta olurdu ve 6 haneliye yakın kazanabilirdim. peh..

ikincisi;

clash of clans oyunu nasıl bu kadar popüler oldu merak edenler vardır. youtube da birgün anasayfanın tümü clash of clans videolarıyla doldu. tümü ama. hangi lokasyondan bağlanırsanız bağlanın clash of clans videoları çıkıyordu karşınıza. oysa nette ya da youtube da arattığınızda çok az sayıda video ile karşılaşıyordunuz.

ben de o zamanlar bi kanal oluşturup içine 100 küsür clash of clans videosu atmıştım. bikaç gün bekledim fakat kanalda hareketlilik göremeyince sinirlenip silmiştim. toy zamanlarımdı tabi. bu kadar popüler olacağını kestirememiştim, o kanalı silmeseydim belki o kanaldan çok iyi kazançlar elde edebilirdim. içimde uktedir o mevzu.

son olarak;

1 adet adsense hesabım vardı ve fazla çalışma yapmıyodum bu yüzden. çünkü adsense kazancı belli bi limitin üstüne geçince paranın bloke olup adsense in banlanma ihtimali var muhabbetleri dönüyordu forumda, ben de üstelemiyordum. oysa paraya kıyıp 2-3 adsense alıp onlara da çalışma hazırlasam biri tükense diğerinden hala kazanıyor olabilirdim. yani özetle, yeteri kadar çalışmadım zamanında. bu da beni rahatsız eden vicdan azaplarından biridir.

siz anlatın bakalım böyle dönüm doktası denilebilecek olaylarınız varsa, dinleyelim feyzlenelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim pişmanlığım adsense kazancımdan vergi vermem oldu.

O telif yiyen videoyu atmayacaktım :( 4M izlenme 10K abone :( Günlük 3 haneli kazancı saymıyorum bile :(

KEŞKE YT nin para kazanmaya başlattırdıgı gün başlasaydım BU İŞE

günlük 120 ile 150 dolar para getiren kanalımı satmak oldu kanal hala sağlam duruyor :(

kusura bakmasın bot sahibi ama

benim pişmanlığım bot kullanmak oldu

mayıs kıyımında bütün kanallarım gitti

benim pişmanlığım adsense kazancımdan vergi vermem oldu.

hocam bu mesajınizdan sonra bu konu bir kara deliğe doğru ilerleyecek

benim pişmanlığım 2. adsenseyi bir türlü açmaya cesaret edemeyisim

Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Bir pişmanlığım daha var youtube dan para işini 2013 ekim gibi öğrendim ama araştırmadım foruma üye olmuşum hatta parasız şekilde üye olmuşum ama girip okuma araştırma zahmetine girmemişim hemen 2 yarı özgün kanal açmışım hiç diğer içerikler veya spam nedir spam ruhu nedir bakmamışım kanal para kazanma nasıl açılır öğrenmiş 2 kanal açmışım 1 yıl boyunca 20 30 tl birikmiş:) Ne olduysa foruma ek iş ararken döndüm ve mail acmak için yardımcı arayan biri vardı ona kanal açayım dedim o da nasip olmadı kanal acmaya başladıktan 3 gün sonra internet kabloları çalındı 3 ay internetsiz kaldım ama bu 3 ay boyunca forumu didik didik ettim diye bilirim. Her açılan konuyu takip ettim falan baya bir bilgi topladıktan sonra 6 ocakda direk sunucu alarak başladım bu işe:) şuan ise salak kafam diyorum sadece 2013 de o kadar kolay iken başlasaydım 6 hane imkansız olmazdı...

zamanın da iyi kazanırken hem de çok iyi o paranın sarhoşluğuyla 1 den fazla kanal açmamam oldu. şimdiye kadar en iyi yaptığım şey ise youtube dan kazandıgım paranın %1 ini harcamam oldu

1- Alex'in öylesine açtığı Alexa Network'e girmek.
2- Bir videomdaki eşleşenin kalkmayacağını düşünüp 1 yıl boyunca eşleşenli bırakmak. Sonrasında kalktığını öğrenmek. (10k zarar)

kazandıgım paralarla yatırırım yapmamak :) heray kenara 3-5 bişeyler atmaya geç başladım.

2012 yılının sonu idi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abinin videosunu izleyip heveslenip başlamıştım bir kaç video atmıştım, hatta bir videom patlamıştı (şuan hâlâ duruyor ama, para kazandırmıyor ve Türkçe içerik) sonra üşenip bırakmıştım. 2014 eylül ayında tekrar başladım, tabii her şey zorlaşmıştı. En büyük pişmanlığım bu Youtube konusunda.

Son düzenleme:
3 ay önce bir kanalim bir anda patladi günlük 3 haneye vurdu cok sevindim simdi iyi biseler kazanacam dedim, aradan 6 gün sonra farkettim ki ben bu kanali adsenseye baglamayi unutmusum :) hemen bagladim ama ayni gün kanal kapandi, olan icindeki paraya oldu, adsenseye o kanaldan kisa sürede 3 haneli birseyler gelmisti.

en son aldığım 2 kanalda hüsran yaşadım. kendi paralarını çıkarmadan kapandılar. tabi kerizlik bende ceyo gibi sıkı pazarlık yapmadan direk aldım kanalları. birinden 400 diğerinden 750 lira zarardayım. sadece yeni kategori öğrenmeye yaradılar.

Son düzenleme:
çokkk az çalışmam hala öyleyim halaa bu huyumdan vazgeçemiyorum ha az mı kazanıyorum asla çok iyi paralar alıyorum ama bazı arkadaşlar gibi çok sıkı çalışsam şuan yat kat arabalarım olurdu ama yok işte çalışmıyom :((

Kazanç tablosunu kaldırırmısın kardeşim, rica ediyorum. kazanc paylaşmak yasak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri