YouTube Kötü Haber

• Kullanıcı muratti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bekleyip görüceğiz arkadaşlar felaket senaryoları kurmayın hemen belki çok büyük bir yıkım olucak bizim için,belkide az etkileyecek.Her işte bir hayır vardır :)

Ben inanmıyorumda valla :D Olursa lanet olsun tam kazancı oturtacağımı düşünmüşken :( Bari yüklediklerimize birşey olmasın yeter :)

Bakın geçen aylarda, ne dediyseler yavaş yavaş yapıyorlar.

Toplu Spamdan kanal kapattı ( geçicidir dedik )
Toplu Para kazanmayı kapattı ( geçicidir dedik )

Sonuç ne oldu? YT ikisinden de geri adım atmadı.

--

( Gelen mailden yola çıkarak )
Yeni açılan kanallar nasıl işleyecek.
Şimdiki sistem nasıl olacak zaten kendileri diyorlar 1 Gün kanalı inceleyeceğiz.
1 gün sonunda ? ( inceleniyor ) çok olupta ! çok alırsa kanal spam diye Direkt kapatılabilecek.

Önceden Spamdan toplu kanal kapatırken, Şimdi birgün inceleyip Spam diye kanalı kapatabilecek.
Hiçbir videoda da $ aktif etmeyecek.
Ben basitçe bunu anladım.

Bu durumda en çok HABER ve DiZi çalışanları vuracak.
Hem dizi attıkları için $ aktif olmayacak, Hem Resmi Dizi kanallarını Tv şovlarının kanallarını koruyacaklar, hemde ABD'de YASAL olarak Büyük suçu olan Telifli Videoları yayınlamanın önüne geçmeye çalışacaklar.

Bunda Hiçbir mantık hatası Yok.
Bu ABD Yasaları MEGAUPLOAD gibi Affiliti sitelerini, TELİF YASASI yüzünden kapattı. ( Fsonic - Wupload - ' Hotfile yeni kapanmış ' )

YT'de büyük ihtimal Dizi-Film-Tv Kanalları gibi birçok kuruluştan Telif Yasasından dolayı baskı görüyor olabilir.

Yapılmayacak şey değil, Kanalı bekletmeden de Spamdan kanalı uçurabilir.
Başıma Geldi, VDS'ten Kanalı atarken videolar atılmaz oldu kanala girip çıkmayı denedim kanal spamdan kapanmıştı.
:D

--

Bu demek değilki 1 Videodan 1 Tane olacak, Böyle birşey zaten imkansız.
Sonuçta videoların isim ve Etikleri değiştirip attığın zaman yine Algoritmadan geçebiliriz.
Zaten bende bunu dedim.

Eğer sistem hayata geçerse Dizi-Haber-Film-Maç Özeti yayınlayanları çok kötü etkileyecek.

This change supports my suspicion that Google wants to get rid of smaller channels and keep only the really popular ones. It might take them years to do it but I think they want to eventually become more like a cable TV service with only several thousand very popular channels. They might lose some viewers doing that but it would be significantly less expensive (bandwidth, server space, legal fees, support staff) for them and I think the savings would outweigh the loss of viewers.

According to Wikipedia:
"In April 2011, James Zern, a YouTube software engineer, revealed that 30% of videos accounted for 99% of views on the site."
That's a whole lot of relatively unwatched video that still has to be managed. Google could cut costs significantly and also have tighter control if they could get rid of 70% of its videos.

[MENTION=1907]Muslera07[/MENTION] bu yorum cok gercekci

Benim anladığım da bu yönde..Hali hazırda bize uygulanan review sistemi, partnerlere uygulanacak.

Maker studio'nun gönderdiği mesaj olduğu için adam kendisini ilgilendiren kişilere beyan veriyor.

Sonuç olarak bu herkesi etkileyecek bir güncelleme, ama sadece güncelleme. Yazılımsal bir şey, herşeyi mükemmel yapabilecek bir şey değil.
Güncelleme gelir, 5-10 sıkıntı olur sonra araştırmayı ve deneme yanılmayı sevenler yine bir alternatif yok bulunur. bugüne kadar olduğu gibi..

Dünyanın sonu veya kazanç sisteminin sonu değil.

Iyi izlenim alan kanalıma kategorisinde video atmaya devam edip para kazanmasam attığım videolarda sorun çıkmaz sanırım?

Felaket senaryoları üretmeye gerek yok bence zamana bırakıp gormek daha akla yatkın şu durumda bence.Bırakalım zamanla görelim hep birlikte sonuçta bu gelen sadece bir güncelleme videoları incelerken biraz daha ince eleyip sık dokuyacaklar gibi Ama bu demek değil ki komple zor olcak yada para kazanmayı durdurcak.Herkeste biliyor ki bence google akan musluğu kapatmaz bize verdiğinin misli fazlasını kazanıyor bu kazancı durdurmaz.Google zamanla herşeyi zorlaştırıyor ama sonuçta zorlaşan şeyinde çözümü bulunuyor.Bana göre bunları düşünmektense işlerimize konsatre olmamız yonunde ne kazansak kardır...

Türkiyede Herşeye bir Çözüm var merak etme Buna da bir çözüm Buluruz :)

Yaziyi buldum , pazartesi basliyor buyuk temizlik :)

On Monday (12/9), YouTube will update how Content ID scans for infringing content. This YouTube initiative could affect channels who have content they believe is infringing, but hasn't been "caught” yet. As you already know, using videos without permission (re-uploads, clips from movies/television shows, etc.) is already not permitted on YouTube. This change is simply a more reliable way for YouTube to keep track and protect its partners. If you feel strongly that your content is 100% yours, you have nothing to worry about.

ilginç bir şekilde %50 -%50 yarısı inceleniyorda kalıor bende ??!!
eğer BEKLENEN güncelleme tamamen bundan ibaretse,eyvallah :D

Bu ise yeni basladim.. 1 hafta ancak oldu ama aynen %50 %50

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

durun bakalım yangına körükle gitmeyin

---------- Mesaj saat 23:38:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:02 civarında gönderildi. ----------

Her zaman ki gibi youtube' nin yaptığı yıldırma politikasından başka birşey değil. Alıştık artık Böyle dalgalanmalar yapmasa Youtube nasıl kazanacak ?

YT her zaman güncelleme yapacaktır.YT ve Google olduğu müddetçe video ve içeriklerden para kazanma da olacaktır.Yapacakları hiçbir güncelleme %100 başarıya ulaşamaz.Zaten onlar da bunu istemiyorlar.Genel temizlik olarak bakın olaya.Belirli zamanlarda temizlik yapmaları gerekiyor.Düzgün çalışan korkmasın.Spam yapan da korkmasın ama eşeğin malum yerine de su kaçırmasın.Son olarak şunu söyleyebilirim: İradesi sağlam insanla iradesi zayıf insanı ayırt etme zamanı..Hayat da böyle değil midir?Başımıza gelen felaketler, belalar insanı bir hamur gibi yoğurur.İradesinin hakkını verenle vermeyen imtihanlarda ortaya çıkar.Ama hedefine odaklanmış kişiler için sorun yoktur.Asla yılmazlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri