Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bahsi gecen kanalı sil digerlerini acmaya calış
Kardeşim para kazanma falan kapanmadı.Burda uyarı verdi
Arkadaşlar para kazanma kapanmadı
İyi okuyun bu sorunları çözmediğiniz taktide diyor şuanda kapanmadı ne yapayım ben
---------- Mesaj saat 01:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:30 civarında gönderildi. ----------
İyi okuyun bu sorunları çözmediğiniz taktide diyor şuanda kapanmadı ne yapayım ben
kapanmadı diyorsun bunu anladıkta neden silmemekte ısrar ediyorsun. smdi kapatmadık ama kapatıcaz hazırda bekle diyor adamlar üstü kapalı sil o kanalı.
yoksa 2 gün sonra sabitteki kanallarım para kazanmaya kapatıldı konusunda mesajlarını okuruz.
---------- Mesaj saat 01:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:30 civarında gönderildi. ----------
kapanmadı diyorsun bunu anladıkta neden silmemekte ısrar ediyorsun. smdi kapatmadık ama kapatıcaz hazırda bekle diyor adamlar üstü kapalı sil o kanalı.
yoksa 2 gün sonra sabitteki kanallarım para kazanmaya kapatıldı konusunda mesajlarını okuruz.
Hocam o kanalım iyi bir kanal o kanalı başka adsense hesabına geçirsem.Kurtaramazmıyım birde silersem parasını alcakmıyım
farketmez. adsense deişsende kapanır deişmesende. forumun %99unun tecrübesidirki o kanalı silmessen sadece o kanalla degil diger tüm kanallarla ugrasmak zorunda kalacaksın. hepsi kapanacak. işte o zaman o kanalı silmek zorunda kalacaksın.
Sen yazınca anladı en sonunda.
Hala silmicem diyor.
[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] silme.
![]()
Hocam o kanalım iyi bir kanal o kanalı başka adsense hesabına geçirsem.Kurtaramazmıyım birde silersem parasını alcakmıyım
o kanalda dünya engelli,ünlemli,eşleşen video varsa direk sil o videoları eğer bunlar olmadan uyarı verdiyse karar senin ister risk al hiç video atmadan bir süre bekle yada direk kanalı sil en azından diğer kanallara zarar vermez.
Hocam diğer kanallarıma mesaj gitmiş.O uyarılı kanalıma girdim.3 tane eşleşen vardı.Ben o 3 eşleşeni sildim.Gmail girdim 3 eşleşen sildim
adı geçen kanalı direk sil yoksa bütün para kazanan adsenseye baglı kanalları kapatacak 1 2 güne
Hocam kanal toptan siliyorum ama para alacakmıyım.Kanalı normal silme ile bu silme fark var galiba parası ne olucak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.