Youtube mesaj geldi ne yapmam lazım

bahsi gecen kanalı sil digerlerini acmaya calış

Arkadaşlar para kazanma kapanmadı (:

---------- Mesaj saat 01:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:30 civarında gönderildi. ----------

İyi okuyun bu sorunları çözmediğiniz taktide diyor şuanda kapanmadı ne yapayım ben

---------- Mesaj saat 01:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:30 civarında gönderildi. ----------

İyi okuyun bu sorunları çözmediğiniz taktide diyor şuanda kapanmadı ne yapayım ben

kapanmadı diyorsun bunu anladıkta neden silmemekte ısrar ediyorsun. smdi kapatmadık ama kapatıcaz hazırda bekle diyor adamlar üstü kapalı sil o kanalı.

yoksa 2 gün sonra sabitteki kanallarım para kazanmaya kapatıldı konusunda mesajlarını okuruz.

kapanmadı diyorsun bunu anladıkta neden silmemekte ısrar ediyorsun. smdi kapatmadık ama kapatıcaz hazırda bekle diyor adamlar üstü kapalı sil o kanalı.

yoksa 2 gün sonra sabitteki kanallarım para kazanmaya kapatıldı konusunda mesajlarını okuruz.

Hocam o kanalım iyi bir kanal o kanalı başka adsense hesabına geçirsem.Kurtaramazmıyım birde silersem parasını alcakmıyım

Kapanadi ama,kapanmasi cok yakin. Diger kanallarinida riske atma derim.

Sen yazınca anladı en sonunda.
Hala silmicem diyor.
:D
[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] silme.

Hocam o kanalım iyi bir kanal o kanalı başka adsense hesabına geçirsem.Kurtaramazmıyım birde silersem parasını alcakmıyım

farketmez. adsense deişsende kapanır deişmesende. forumun %99unun tecrübesidirki o kanalı silmessen sadece o kanalla degil diger tüm kanallarla ugrasmak zorunda kalacaksın. hepsi kapanacak. işte o zaman o kanalı silmek zorunda kalacaksın.

farketmez. adsense deişsende kapanır deişmesende. forumun %99unun tecrübesidirki o kanalı silmessen sadece o kanalla degil diger tüm kanallarla ugrasmak zorunda kalacaksın. hepsi kapanacak. işte o zaman o kanalı silmek zorunda kalacaksın.

Peki hocam silersem parasını alcakmıyım

---------- Mesaj saat 01:17:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:16:17 civarında gönderildi. ----------

Sen yazınca anladı en sonunda.
Hala silmicem diyor.

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] silme.

Kardeşim soru soruyorum burda tuhaf olan nedir çaresi oysa yaparız.Belki kurtarma şansımız vardır diye

kanalın tüm videolarını at bi kenara topluluk yiyen dünya engeli veya eşleşenliler hariç hepsini indir pcye..

etiketler ve başlıkları not al bi kenara..

yeni kanal açıp aynen aktar..
sıkıntılı kanalı sil

dipnot: hiç başıma gelmedi sadece kendi fikrim tecrübeli arkadaşlardan da bilgi al..

o kanalda dünya engelli,ünlemli,eşleşen video varsa direk sil o videoları eğer bunlar olmadan uyarı verdiyse karar senin ister risk al hiç video atmadan bir süre bekle yada direk kanalı sil en azından diğer kanallara zarar vermez.

caresi yedekleyip baska bir kanala yuklemek. Elinide cabuk tut bence.

o kanalda dünya engelli,ünlemli,eşleşen video varsa direk sil o videoları eğer bunlar olmadan uyarı verdiyse karar senin ister risk al hiç video atmadan bir süre bekle yada direk kanalı sil en azından diğer kanallara zarar vermez.

Hocam diğer kanallarıma mesaj gitmiş.O uyarılı kanalıma girdim.3 tane eşleşen vardı.Ben o 3 eşleşeni sildim.Gmail girdim 3 eşleşen sildim

adı geçen kanalı direk sil yoksa bütün para kazanan adsenseye baglı kanalları kapatacak 1 2 güne

---------- Mesaj saat 01:21:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam diğer kanallarıma mesaj gitmiş.O uyarılı kanalıma girdim.3 tane eşleşen vardı.Ben o 3 eşleşeni sildim.Gmail girdim 3 eşleşen sildim

eslesen falan bırak kanalı sil direk dostum yoksa kapatacak kanalı haberın olsun basıma geldı aynısı

Bu mesajı tarihe not düşüyorum, Bu başlığı açan üyenin bu ay olmasa bile birdahaki ay kanalları toplu para kazanmaya kapatılacak.
Dediydi dersiniz.
:cool:

Hocam kanal toptan siliyorum ama para alacakmıyım.Kanalı normal silme ile bu silme fark var galiba parası ne olucak

bekleyecen ayın 12sini youtube canı isterse hiç kesmeden kesinleşir verir paranı bide bakmışsın hiç vermemiş falan :D .. bu arada şanslısın erkenden uyarı maili gelmiş herkese gelmez.

Arkadaşlar kanalı toptan sildim.Size sormak istediğim.Parasını alabilirmiyim başka yapılacak birşey var mı sonuçta para kazanmaması gitmedi.Bazı arkadaşlar dalga geçiyorlar.Soru soruyorum gereken çare tek oysa yaparım silerim sildimde daha ciddi olursak sevinirim.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri