birgün kafam atacak tüm inceliklerini aanlatan bir video çekeceğim 3 yaşındaki çocuk bile yt profesörü olacak olan o olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim verdiğin örnekler tam olarak konumuzla alakalı değil. Burası Youtube.
Manav sayısı artar çürük meyve satan manav sayısı da artarsa diğer manavlara zararı olmaz hatta yararı olur müşteri işini iyi yapana gider.
Müteahhit sayısı artar malzemeden çalanlar da artarsa diğer müteahhitlere bir zararı olmaz oturanlara zararı olur diğer müteahitlere de yararı olur firmalar diğerleriyle çalışır.
Amma velakin Youtube'da bir spamcı işini kötü yaparsa, sağa sola saldırırsa zararı ekran başında video izleyene değil diğer youtube'culara olur, sana bana olur, dahası ortalık çöp olur, dahası bu durum Youtube'da şuanda kestiremeyeceğimiz değişikliklere/yeniliklere sebep olabilir. Ne olur bindiğin dalı kesmiş olursun.
ayrıyetten yt yi suistimal eden adamdan da kimse video izlemez sen reklama tıkla yazısını görünce reklama mı tıklıyorsun ?
o zaman sunu da cevapla sen spam yapınca hatta işini cok iyi yap son derece profesyonel yap videonun asıl sahibine zararın oluyor mu olmuyor ? adamlar o filimleri dizileri sen spam yap cerceve ve filitre kullanıp para kazan diye mni yaptılar o kadar oyuncu teknik ekip felan sen işini düzgün yapan spammer ol da para kazan diye mi emek harcadılar
birgün kafam atacak tüm inceliklerini aanlatan bir video çekeceğim 3 yaşındaki çocuk bile yt profesörü olacak olan o olacak
beni ara tel değiştirdim numaralar gitmişAman adnan abi sakin
birilerine yardım etmek istiyorsanız forumdaki kazamayanlara yardım edin foruma yeni insanlar getirmeye gerek yok
forumda bencillik oranı max düzeye cıkmış sadece ben kazanıyım mantığı iyice hakim olmuş hocam bence video güzel birazdaha cok bilgi verirseniz detaya inerseniz daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.