Youtube Nasıl Ulaşabilirim

• Kullanıcı darktears
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

darktears

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle eğer böyle bir konu varsa özür diliyorum. Benim kanalım topluluktan kapanmıştı itiraz ettim kabul oldu diye mesaj geldi. Ancak kanalıma girdiğimde itirazı kabul edilen topluluk ihtarı halen görünmekte ve video yöneticisine ulaşamıyorum.Bu konuda youtube destek ekibine nerden ulaşabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

sen onlara ulaşamazsın onlar seni bulur :D

Arkadaşlar öncelikle eğer böyle bir konu varsa özür diliyorum. Benim kanalım topluluktan kapanmıştı itiraz ettim kabul oldu diye mesaj geldi. Ancak kanalıma girdiğimde itirazı kabul edilen topluluk ihtarı halen görünmekte ve video yöneticisine ulaşamıyorum.Bu konuda youtube destek ekibine nerden ulaşabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

Boşa ulaşma o topluluk kalkmıyor bende de aynısı oldu ama topluluğu kaldırmadılar iletişime geçmiş olmama rağmen.

Boşa ulaşma o topluluk kalkmıyor bende de aynısı oldu ama topluluğu kaldırmadılar iletişime geçmiş olmama rağmen.
bazen kaldırabiliyolar iyice anlatsan problemi 2 gün önce gelmisti topl. ihtar dün itiraz yazdim cok umudum yoktu ama baktimki kalkmis..

bazen kaldırabiliyolar iyice anlatsan problemi 2 gün önce gelmisti topl. ihtar dün itiraz yazdim cok umudum yoktu ama baktimki kalkmis..

nerden ulaşabilirim adres veya link atarmısınız

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Nerden yazmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Banada bi flag geldi itiraz ettim ama etmez olaydim hem reddettiler hemde kanali kapattılar,dikkat edin itiraz ederken

Kanalın son 1 aylık izlenme süresi yüksek ise destek bölümü açılır kanala özel oradan iletişim kurabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri