Youtube neden spamı bitirmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalapşalap

Kayıtlı Üye
Resmen bize spam yapmamız için para ödeniyor.Herkes aradığı videoyu Youtube'de buluyor diyemi. yoksa yavaş yavaş özele yada özgüne mi geçiliyor?

Edit: Yanlış konu )

Neyse bu konu hakkında da bir iki kelam ederiz )

Spamı bitirmiyor değil şu aşamada zorlanıyor. Nasılsa küçükken ""yaaa bu oyun sahipleri neden koxp'u bitirmiyor şu hileleri bitirmiyor yaaaa :((((( "" derdik bu da aynı o hesap. Ünlem bile düşünülmüş büyük bir proje bence. Kurunun yanında yaşı yakmak istemiyor youtube. O yüzden adımlar yavaş ve dikkatli atılıyor bana göre. Yavaş yavaş onlar yeni çözüm buldukça oyunda hile bulanlar gibi bizde yeni yöntemler buluyoruz. Tabi benim bir şey bulduğum yok sağ olsun forumdakiler buluyor bizde faydalanıyoruz.

Son düzenleme:
Google zaten geçiminin %50 sini bizden karşılıyor :) kendi ekmek teknesini neden batırsın? Youtube sadece biz toplum olarak işin b.kunu çıkarmayı sevdiğimizden dolayı reklam veren (şirketler) ile reklam alan (bizler) arasındaki eşitliği sağlamak için zor durumda kaldığında kanallarımızı kapatıyor.

Google zaten geçiminin %50 sini bizden karşılıyor :) kendi ekmek teknesini neden batırsın? Youtube sadece biz toplum olarak işin b.kunu çıkarmayı sevdiğimizden dolayı reklam veren (şirketler) ile reklam alan (bizler) arasındaki eşitliği sağlamak için zor durumda kaldığında kanallarımızı kapatıyor.

keşke herkes bu düşüncede olsa geçen bi arkadaş yazmış işte 4 aydır uğraşıyorum kazanç. 0.91 tl ama devam edeceğim daha. kafa bu oldukça ileri gidilemez.

Resmen bize spam yapmamız için para ödeniyor.Herkes aradığı videoyu Youtube'de buluyor diyemi. yoksa yavaş yavaş özele yada özgüne mi geçiliyor?

7-9 sene evvel web sitelerinden spam yapılabiliyor ve manyak paralar kazanılabiliyordu. Ama zamanla bu yok denecek kadar azaldı nedeni, özgün siteler, bloglar, forumlar arttı ve google spamı bitirme noktasına getirdi, hatta bitirdi (web olayında).

Şimdi YT yeni bir furya ve özgün kanal sayısı çok fazla değil, özgün sayısı arttıkça YT bünyesinde ki spam kanallarıda aynı oranda azaltıyor, bu şu demek YT bugün spamı bitirse reklam geliri %90 düşer ama iki sene sonra YT hiç bir zarara ugramadan özgün kanallarla yoluna devam eder ve spam yok denecek kadar azalır.

Özgün kanal arttıkça spam kanal sayısı azalıyor yada azaltmaya çalışıyor. Benim anladıgım bu. Yanlış yazdığım bir yer varsa lütfen düzeltin.

Bence bu konuda yanlışsın biz kimsenin emeğini çaldığımız yok yt bizden video yuklememiz istiyor bizde yüklüyoruz ytdeki videonun bi anlamı yok reklam olmasa.

Bu nasıl bir mantık hocam ) "Yt bizden video yüklememizi istiyor bizde yüklüyoruz. " Bu nasıl bir cümle.

E sen bir işe başlıcan bu iş için senden 5 milyar isteniyor. Sen, benden 5 milyar istendi bende 5 milyar buldum diye gidip banka soyarsan olur mu ?

Bende spam yapıyorum. Ama gelipte yt bana video yükle dedi, bende yükledim "demiyorum. Yapmayın etmeyin.
Spam yapıyorum ama gidip milletin çerçevelettiği videoları çalmıyorum veya onların açıklamalarını etiketlerini. Yine bir şekilde vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum. Gidip web sitesinden çalıyoruz ama o da pek sorun olmuyor.

Yani bence arkadaş bu konuda tam yanlış değil. Duruma göre haklı duruma göre haksız diyelim )

Herkesin bu konuda kendine göre kriterleri vardır ama insanların emeklerini çalıyoruz cümlesine direk yanlışsınız diyemeyiz. Neye göre yanlış neye göre doğru o duruma göre değişir.

7-9 sene evvel web sitelerinden spam yapılabiliyor ve manyak paralar kazanılabiliyordu. Ama zamanla bu yok denecek kadar azaldı nedeni, özgün siteler, bloglar, forumlar arttı ve google spamı bitirme noktasına getirdi, hatta bitirdi (web olayında).

Şimdi YT yeni bir furya ve özgün kanal sayısı çok fazla değil, özgün sayısı arttıkça YT bünyesinde ki spam kanallarıda aynı oranda azaltıyor, bu şu demek YT bugün spamı bitirse reklam geliri %90 düşer ama iki sene sonra YT hiç bir zarara ugramadan özgün kanallarla yoluna devam eder ve spam yok denecek kadar azalır.

Özgün kanal arttıkça spam kanal sayısı azalıyor yada azaltmaya çalışıyor. Benim anladıgım bu. Yanlış yazdığım bir yer varsa lütfen düzeltin.

bende yaklaşık 5 yıldır web işi ile uğraşıyorum aynen dediğiniz gibi hocam panda güncellemesi o güncellemesi bu güncellemesi algoritmayı sürekli değiştirdi eskiden botla çekip site belli hite çok rahat ulaşıyordu artık bitti tamamen aynı içerik oldugu an filitreye giriyor vs vs youtubede de 1 seneye biter düşüncesindeyim

o yüzden genç arkadaşlar aldığı paraları yatırım amaçlı kullanırsa bu işten sürekli para kazanabilir birikim yapılan parayla özgüne yatırım yapmak gerektiğini düşünüyorum ben başladım ufaktan :)

spam olmasa içerik kim sağlayacak? özgüne adam akıllı para verse herkes özgün olur o yüzden vermiyorlar.Verseler türkiye olarak kökünü kuruturuz

Bu nasıl bir mantık hocam ) "Yt bizden video yüklememizi istiyor bizde yüklüyoruz. " Bu nasıl bir cümle.

E sen bir işe başlıcan bu iş için senden 5 milyar isteniyor. Sen, benden 5 milyar istendi bende 5 milyar buldum diye gidip banka soyarsan olur mu ?

Bende spam yapıyorum. Ama gelipte yt bana video yükle dedi, bende yükledim "demiyorum. Yapmayın etmeyin.
Spam yapıyorum ama gidip milletin çerçevelettiği videoları çalmıyorum veya onların açıklamalarını etiketlerini. Yine bir şekilde vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum. Gidip web sitesinden çalıyoruz ama o da pek sorun olmuyor.

Yani bence arkadaş bu konuda tam yanlış değil. Duruma göre haklı duruma göre haksız diyelim )

Herkesin bu konuda kendine göre kriterleri vardır ama insanların emeklerini çalıyoruz cümlesine direk yanlışsınız diyemeyiz. Neye göre yanlış neye göre doğru o duruma göre değişir.

Doğru diyorsunuzda ytde reklam olmasa kimse bu kadar video yukleme derdine düşmez sadece biz spamcilar için değil sanatçılar olsun diğer ünlü insanlar olsun.

Yt gibi bir şirket bugün ne yapayım diye düşünmez hiç bir zaman 3 5 sene sonrasının planını yapmıştır bile yavas yavas film şirketleri olsun , dizi şirketleri olsun bu işe girecek onlar girene kadar biz spamla onlara parada hit de kazandırıcaz nede olsa onlara bir zararı yok hem ayağımızı alıştırıp sıcak para var diyolar kanalları kapattıkça özgüne yönlendirecekler hemde şuan para kazanmaya devam edicektikler gelirlerini birden bire düşürmek işlerine gelmez.

Spam İçin youtube ne yapabılır spamı tamamen bıtırse boyle bi algoritma yazılsaki çok zor ama onların üstesinden gelemeyeceği şey yok web yazılımda dünyada bir numaralar bu gerçek işlerine gelmediğinden bitirmiyolar bukadar açık spamın bitmesi demek en az %50 az hit almak demek youtubenin dibe vurması demek google ya zarar demek para kaybı demek niye kapatsın spama belli ölcülerin dısına cıkarların kanalları kapanıyor gıdıp 1000 videoyu 15 dk da atarsan kanaların gider elbet dozunu asmayacaksın yok g. tekmeyi yersin :) bukadar basit

Spam tamamen bitemez arkadaşlar. Dünyada nasıl tamamen suç bitmezse spamda bitmez. Sadece azaltılır. 2 sene sonra yine spam yapanlar olacak ama o spam yapan adamların bilgileri bugünkü başlayanlar gibi olmayacak. Yani her önüne gelen spamlamayacak.

Bugün 5 saatini veriyorsa 2 sene sonra bu işin kurtları 8 saat hiç bilmeyen ise 10-12 saatini verecek. Ama spam tamamen BİTEMEZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri