AsiKraLL
Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
oldu 7 8 kere bizzat youtube den flag yiyiyorum
sizce nasıl bir yol izlemeliyim
öncelikle neler yaptığımı anlatayım
ben dünya engelli filmlerle çalışıyorum, dünya engelli filmleri editleyip engeli geçiyorum ve youtuba atıyorum
her attığım videoya özel çalışmalar yapıyorum, bu sayede her attığım video ilk sayfaya giriyor hemde ana kelimede
ama ne varki youtube flag atıyor
biraz önce gene flag yedim, bu bu flagdan ötürü açtığım tüm kanallar kapandı
5 kanal açmıştım 5ide kapandı
ilk flag maili geliyor, akabinde kanalların spamdan kapanmasıyla alakalı mail geliyor
bana gelen flag mailinde tam olarak şunlar geçiyor
Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
Şu şekilde açıklama Etiket giriyorum
Başlık açıklama ve etiket kategori ifşa edilmesi sebebi ile kaldırıldı
Evet arkadaşlar, aynen bu şekilde açıklama etiket başlık ayarlıyorum
videolarım ilk sayfaya giriyor,
dün bir vdieom 100k izlenim aldı flag yedi bu şekilde
bugünde bir videom 30k izlenim aldı biraz önce flag yedi
Benim sizlere sorma istediğim, şu şekilde yapsam bundan sonra, flagdan yırtınabilirmiyim
diyorum ki videolarım 10k izlenim alınca, hemen bu başlık açıklama etiketleri siliyim
filmlerle alakalı başlık açıklama ve etiket giriyim
bu durumda belki ilk sayfadan düşer alt sayfalara inerim ama flag yemekten daha iyidir bence
ne dersiniz, teşekkürler
oldu 7 8 kere bizzat youtube den flag yiyiyorum
sizce nasıl bir yol izlemeliyim
öncelikle neler yaptığımı anlatayım
ben dünya engelli filmlerle çalışıyorum, dünya engelli filmleri editleyip engeli geçiyorum ve youtuba atıyorum
her attığım videoya özel çalışmalar yapıyorum, bu sayede her attığım video ilk sayfaya giriyor hemde ana kelimede
ama ne varki youtube flag atıyor
biraz önce gene flag yedim, bu bu flagdan ötürü açtığım tüm kanallar kapandı
5 kanal açmıştım 5ide kapandı
ilk flag maili geliyor, akabinde kanalların spamdan kapanmasıyla alakalı mail geliyor
bana gelen flag mailinde tam olarak şunlar geçiyor
Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
Şu şekilde açıklama Etiket giriyorum
Başlık açıklama ve etiket kategori ifşa edilmesi sebebi ile kaldırıldı
Evet arkadaşlar, aynen bu şekilde açıklama etiket başlık ayarlıyorum
videolarım ilk sayfaya giriyor,
dün bir vdieom 100k izlenim aldı flag yedi bu şekilde
bugünde bir videom 30k izlenim aldı biraz önce flag yedi
Benim sizlere sorma istediğim, şu şekilde yapsam bundan sonra, flagdan yırtınabilirmiyim
diyorum ki videolarım 10k izlenim alınca, hemen bu başlık açıklama etiketleri siliyim
filmlerle alakalı başlık açıklama ve etiket giriyim
bu durumda belki ilk sayfadan düşer alt sayfalara inerim ama flag yemekten daha iyidir bence
ne dersiniz, teşekkürler
Son düzenleme: