Youtube’nin Zenginleri

• Kullanıcı kanunsuz_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi YouTube, kullanıcılar için çoğunlukla keyifli zaman geçirme ve bilgilenme amacıyla kullanılıyor olmasının dışında başka faydalar da sunuyor. Markalar için pazarlama faaliyetlerinin bir parçası haline gelen YouTube üzerinden ciddi gelirler elde etmek de mümkün.

YouTube’un en ünlü videolarından Charlie Bit My Finger, ve Psy’ın bir dönem çılgınlığa dönüşen Gangnam Style videoları buna iyi birer örnek. Charlie ve ailesi tek bir videodan 500 bin dolar, PSY ise YouTube’daki video klibinden 8 milyon dolarlık gelir üretmeyi başarmıştı.

En çok kazanan 10 kanalı ve YouTube kesintisinden sonraki tahmini gelirleri:

1- PewDiePie:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 825 bin dolar – 8,47 milyon dolar

2- BluCollection:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 660 bin dolar – 6,38 milyon dolar

3- DisneyCollectorBR:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 500 bin dolar – 5 milyon dolar

4- Smosh:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 448 bin dolar – 4,5 milyon dolar

5- SkyDoesMinecraft:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 293 bin dolar – 2,92 milyon dolar

6- Vegetta777:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 257 bin dolar – 2,59 milyon dolar

7- TheFineBros:

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 239 bin dolar – 2,41 milyon dolar

8- TheWillyRex ve WillyRex

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 231 bin dolar – 2,31 milyon dolar

9- BFvsGF ve PrankvsPrank

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 223 bin dolar – 2,26 milyon dolar

10- TobyGames, TobyTurner ve Tobuscus

Tahmini net yıllık gelir aralığı: 226 bin dolar – 2,18 milyon dolar

'alıntı (grafikyazar.com)

Ne paralar dönüyor arkadaş :D bizde 1k tl için 3 ay uğraşalım :D

o kanal sahiplerinden tek farkın var özgün çekmeye üşenmen

Üşenmekten ziyade yetenek işi hocam adamın mizahi yönden bi sempatikliği var konuşurken kendini dinletiyor böyle böyle abonesi izlenimi yükseliyor zamanla ama bende yok mesela o olsa gider bende çekerdim video :D Youtube da dünya kadar gamer kanalı var ama adı geçen toplasan 5-10 tanedir tanınan kanal gerisi özgün çektiği halde tanınmıyor niye yeteneği yok herifin izlerken sıkılıyorsun :D

Üşenmekten ziyade yetenek işi hocam adamın mizahi yönden bi sempatikliği var konuşurken kendini dinletiyor böyle böyle abonesi izlenimi yükseliyor zamanla ama bende yok mesela o olsa gider bende çekerdim video :D Youtube da dünya kadar gamer kanalı var ama adı geçen toplasan 5-10 tanedir tanınan kanal gerisi özgün çektiği halde tanınmıyor niye yeteneği yok herifin izlerken sıkılıyorsun :D

hocam basladıkça alıstıkça artacaktır o mizah konusma vs :D tabiki yetenek farklı ama her insanın yatkın oldugu bır konu vardır ordan vurabilir parayı :D

Biz oyun oynarken küfüt etsek terbiyesiz oluruz, adamın kanalını açtım videoya madafaka diye başlıyor ama en tepede :D
yalnız bu maincraftta iyi potansiyel var

böyle tahmin mi olur, kazanç aralığı 2 milyon $'dan 8 milyon $'a kadar değişiyor. :D

hocam tabiki kolay değil ama bir işe baslamadan hobaaa zor bu deseydık suan dunya taş devrinde kalıyor olurdu herhalde :) zamanla ınsan katar kendıne birse su vitaly'nin ilk cektıgı vıdeoyu bulsak fena olmaz hani :D

Ya işte zaman gerekiyor belli bir süre hatta 1 yıla kaadar kazanç beklemeden haftada en az 1 tane yükliyeceksin 1 yıl kadar belki 2.yılın ortalarında az az kazanmaya başlarsın :)

Bu adamlar gibi olmak zaman gerektirir ama ben size zaman kazanmanız açısından bir iki formül vereyim.
Öncelikle para parayı çeker. Siz bu işi para için yapacaksanız kesenin ağzını açacaksınız öyle 5 mp kamera ile avatar çeker gibi olmuyor. Güzel bir kamera çalışmalarınız için ekipman vede en önemlisi kendi reklamınızı sunabileceğiniz platformlarda kitle sahibi olmak. Yani güzel bir video çekmekle herşey olmuyor 0 abonedesiniz izlenim falan yok hadi çok iyi bişey çektiniz öyle patlamak çok zor iş ve şans isi. O yüzden alanınızla ilgili 1-2 milyon kişiye hitap eden facebook sayfalarını alırsınız twitterdanda aynı şekilde o alanda size retweet yaptıracak potansiyele sahip sayfa sahibi olursunuz imleme sitelerindende videonuzu imlersiniz bu iş bitmiştir. Masraflı mı masraflı ancak attığınız ilk video bile kanalınızı patlatır. Benim şahsi görüşüm bunlardır. Youtubeda okul paramı çıkartmak için duruyorum eğitim hayatımı garantiye aldığımda fazladan kazandığım paralarla bu tarz çalışmalar yapmayı planlıyorum.

Hocam bende [MENTION=1678]youktube[/MENTION] arkadasa katılıyorum ve bence yapılmak yani burdaki özgün çalışan arkadasların hevesini kırmak istemem ama anlık para kazanılmıyor bu işte tabiki para yatırmassanız .

Facebook kalabalık sayfaları satın almak şart bence
Tweeterda Adınızdan söz ettirmekde şart
Saglam bir Partnere geçmek ve bu tercihi çok iyi yapmakda şart
Sonrasında egerki elinizde para varsa Seo çalışması yaptırıp şahıs adına site açmak ve sitede ytdeki videoalrı paylasmak güncel makala yazmakda şart

belki Milyon dolar kazanmassınız bu dediklerimin maliyetide ortalama 10 bin lira falandır ama spamı bu sitedeki çogu arkdas gibi iyi yapıyorsanız zaten çok rahatta bu iş için para ayırırsınız gibime geliyor:D maşallah 3-4 binden aşagı gelir gösteren yok :D

3.827.557.127 izleme kac para yapiy ;) adamin servetini bi hesapliyalim PewDiePie

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri