Youtube Ocak 2014 , kesinti %45 olacak.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Zaten %55 yayıncı geliri alıyor herkes .
O %20 kesiinti geçersiz tıklardan vs gibi şeylerden kesiliyor .Eğer bloğunuz falan varsa paneldeki para neyse onu alırsınız genelde kesinti olmaz bloglarda ve sitelerde .

yok artık ya bide bu çıkarsa başımıza bittik
inşAllah yalan haberdir

Umarım doğru değildir , zaten az birşey kazanıyoruz iyice kötü olur , çare partner gibi duruyor

misinayı farketmedin geçmiş olsun. yahu bende rakip firma olsam ( ben yapmam gerçi ) rakip firma hakkında böyle yapardım herhalde %55 kesecekmiş der bi suyu bulandırırdım.

Yalandır ya.Öyle şey olmaz.rahat olun.

100/45 youtube a 100/35 devlete vergi geri kalanınıda bot vds parası bizler köleyiz bu durumda

---------- Mesaj saat 21:18:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:57 civarında gönderildi. ----------

youtube erkekse yapsın onu herkes partner olur kendi kaybeder

Ya bırakın arkadaşlar dert etmeyin. Bu gerçek haberdir şimdiden bırakmaya başlayın.

Edit: Böylece video yükleyen sayısı ortalama 500 bin kişi ise neredeyse 300 bine iner. Ben yine aynı parayı alırım tamamdır. :D :D

Aynen beyler katılıyorum bırakalım youtube işini. :)

Beyler şöyle şeyleri paylaşıyorsunuz vallahi sinir strest yaptım :D bi doğru düzgün kazanmaya başladık derken ya kanallardan birinin para kazanması kapanırsa ya kesinti fazlalaşırsa ya şu şöyle olursa

Yok mu hiç güzel haber neşemizi yerine getirecek veya birileri yok mu şöyle bize müjde(ler) verecek hiççç

100/45 youtube a 100/35 devlete vergi geri kalanınıda bot vds parası bizler köleyiz bu durumda

---------- Mesaj saat 21:18:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:57 civarında gönderildi. ----------

youtube erkekse yapsın onu herkes partner olur kendi kaybeder

devlet yani maliye size gelmeden, sakın gidipte vergi ödemek istiyorum demeyin-eğer alacakları varsa zaten kapınıza gelirler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri