merhaba arkadaşlar youtube dan anlamayan ama yazılım üzerinde tespitler yapabilecek biriyim belki çare bulabiliriz diye birşeyler düşünelim dedim
1 upload ları vps den mi yapıyorsunuz
2 localdan yükleme yapan varmı
3 fiziksel sunucudan mı updown yaptınız
4 sanal sunucudan mı updown yaptınız
5 ödemesi kesinleşenler ve kesintisi yüksek olmayan hesaplarda tr lokasyon dan mı updown yapıldı
6 yurt dışı yt yapan arkadaşlar yabancı lokasyondan mı up down yaptı
aklımdaki fikir şu sorunların bunlardan birinden olabileceğini düşünüyorum türkiyeye karşı spamdan dolayı önlem almış olmaları cünkü yt ve adsense vpsleri direk tanıyor aklımızdaki sorunları yatırıp hep birlikte çözmek umuduyla
belki bir umut arkadaşlarla paylaşmak ve yardımcı olmak istedim elimizdeki bilgileri birleştirebilirsek çözüm bulabilecegimizi düşünüyorum
1 upload ları vps den mi yapıyorsunuz
2 localdan yükleme yapan varmı
3 fiziksel sunucudan mı updown yaptınız
4 sanal sunucudan mı updown yaptınız
5 ödemesi kesinleşenler ve kesintisi yüksek olmayan hesaplarda tr lokasyon dan mı updown yapıldı
6 yurt dışı yt yapan arkadaşlar yabancı lokasyondan mı up down yaptı
aklımdaki fikir şu sorunların bunlardan birinden olabileceğini düşünüyorum türkiyeye karşı spamdan dolayı önlem almış olmaları cünkü yt ve adsense vpsleri direk tanıyor aklımızdaki sorunları yatırıp hep birlikte çözmek umuduyla
belki bir umut arkadaşlarla paylaşmak ve yardımcı olmak istedim elimizdeki bilgileri birleştirebilirsek çözüm bulabilecegimizi düşünüyorum